19 yasındayım 29 yasında biriyle nişanlıyım sadece on sevişme yapıyoruz o boşalıyor ama ben bir türlü boşalamıyorum yani oral yaptığında aşırı zevk de almıyorum niye boşalamıyorumdur nişanlım boşalıyor da?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun bu belli. İlişkiye hazır olup kıvama gelenediğin için orgamz olamazsın zaten. Bu ilerdede sana orgazm olamama olarak geri dönecek. 😊😊 sorun sende bence. Evlenmeden önce her bayanın kolay orgamz olma alışkanlığı kazanması lazım mast ile. Bunun yapmadın herhalde 😊😊 bu yüzden ön sevişmede rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için de bırak orgazm olmayı zevk bile alamıyorsun.
Yani bilinçaltındaki cinselliğe karşı önyargılarından bahsediyorum. Bundan kurtulman lazım.
Bu senin kendini kasmana yani rahat olamamana neden oluyor
Ama çözümde var tabii😊😆04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslında sorunun çevre ve toplum baskısından dolayı cinselliğe karşı önyargıların oluşmuş. BilinçAltın devamlı sana bunun yanlış bir şey olmadığını söylüyor. Buda ilişki sırasında kendini Kasmanı ve orgamz olamamanı sağlıyor. Bundan nasıl kurtulurum dersem kendi vucudunu tanıyarak ve kendi vucudundan zevk almasının öğrenerek olur. yani mast ile en az 20 dk yoğun orgamz olarak bunu sağlarsın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çol zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin, rahat olmayı ve orgamz olmayı öğreneceksin.
Bunun için çok etkili mast Teknikeri var. Onları kullanman lazım. 😊😊
Soran+1 yılDenedim ama yine işe yaramıyor
Cevap sahibi+1 yılSenle daha önce konuştuk mu? Çünkü burdan ennaz 10 bayana ciddi faydam oldu. Orgamz sorunları Tamamen bitti 😊😊
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı öneriririm
Nişanlın erkek penisine birkaç kere dokun biraz zevk almasanı sağla hemen boşalır onda sorun yok. Fakat kadınlar erkek gibi değiller kolay orgazm olamıyorlar. Bunda erkeğin rolü büyük. Sevgilin seni boşaltmanın yolunu bilmiyor nerenden daha fazla zevk alırsın klitoral orgazm mı olursun yoksa içine girip vajinal orgazm mı olursun bilmiyor. Bence önce vücudunu tanısın ve seni boşaltmaya adasın kendini bir kere öğrenince çok daha zevkli seks yaparsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok nadir yapma imkanımız oluyor zaten
Soran+1 yılYanlız başbaşa kalamıyoruz göreve gidiyor hep özel harekatçı
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral de bile olmuyorsa bir düşün ya seni çok zorluyor ya da sen onu arzulamıyorsun, oral insanı çıldırtır biraz kendini rahat bırak ve sen de onun vücuduna dokun
21 Yorumla
Soran+1 yılYa bana oral yaparken içimden geçiyor diyorum oral normal seksten zevkliyse bittim ben zevk almıyorum hiç diye geçiyor
Nişanlını fazla arzulamıyorsundur, seni tahrik edemiyordur sen de tatmin olamıyorsundur
21 Yorumla
Soran+1 yılTahrik edemiyor galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Rahat değilsindir, aklında bin tane tilki geziyordur, kuyrukları birbirine değmiyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılRahatım aslında
+1 yıladam işi bilmiyor senin g noktanı keşfedip birde duygusal doygunluk vermeli ön sevişmede boynundan öpmeki göğüslerini uyarmalı Vs Vs bunları tam yapamıyor o yüzden böylesin
00 Yorumla
+1 yılSen kısaltma. Onun ki uzasn dengelenin..
Herşeyin sırrı var..
Acele etmeden keyif çıkararak on sevişme sınırları kaldırarak.
Sonrası zaten fenaaaa..
Kontrol kayboluyor içerden bir hayvan çıkıyor..00 Yorumla
+1 yılbu basir kadinlarin organzm suresi 30-45dkka erkeklerinki 15-30dk arasi yani normal onun devam etmesi lazim
00 Yorumlaön sevişmede boşalan sevgilin😄 allah yardımcım ola knk😂
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir Oral seks ile ve beraberinde parmaklarını kullanarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcunkı vucudun bır alısma zamanı var en basında herkes zorlanır ıyı kontrol edersen cok kısa cokta zevklı bosalabılırsın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlım acemi olabilir seni yeterince tatmin etmiyor demekki
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi biliyor gibi görünüyor ama
Cevap sahibi+1 yılGörünüyor demekle olmuyor oral zaten kolay iş bunu yaparak sana zevk vermiyor seni bosaltamiyorsa evlilikte sıkıntı olur
Soran+1 yılSıkıcı geliyor zaten şimdiden cinsellik
Cevap sahibi+1 yılSen kendini cinsel anlamda tatmin ettin mi tek başına? Kendini cinsel olarak tanıyor musunuz. Neler sana zevk veriyor neler seni tahrik ediyor? yardımcı olabilirim istersen
+1 yılBakiresin tahminimce?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Belli zaten yapmış olsan soruyu sormazdın..😀😀
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılDikkatini vermiyorsun dur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. içine sokmadan kilitorise dokunacaksın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkesin temassızlık var
00 Yorumla Onu arzulamadan yatma
02 Yorumla
Soran+1 yılOna zamanım olmuyor ki kıyafetimi bilr kendim çıkarıyorum
+1 yılNe kadar sürdürüyor işlemi_
04 Yorumla
Soran+1 yılTam bilmiyorum ama 10 15 dk belki
- +1 yıl
Bence erken pes ediyor
Soran+1 yılYani bana da öyle geliyo
- +1 yıl
Senin gibi biri için bunu 1,5 saate kadar uzatmak gerekebilir ki bence bu çok da zor değil.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkendini sıkıyorsun, serbest bırak
00 YorumlaG noktasını iyi bilmeniz lazım
00 Yorumla10 yas buyuk adamla ne isin var birak ya kekosunu
00 Yorumlap*rno izlerken peki boşalıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine girerse boşalırsın
00 Yorumla
+1 yılBilmem
00 Yorumlacesme kurudur :D
10 Yorumla
+1 yılErkeğin yetersiz
00 Yorumla