8 aylık evli çiftiz. Eşimin penisi büyük ya da benim vajinam dar bilemiyorum. ilişkiye gireceğimiz zaman baya bir ıslanmama rağmen eşimin penisini bir türlü alamıyorum. vazelinle aldıktan sonra sıkıntı yok gayret iyi.
başka kayganlaştırıcılar kullandık ama vazelindeki kolaylığı bulamadık. sizce bir zararı olur mu vazelin kayganlaştırıcı olur mu, kayganlaştırıcı olarak vazelin kullanmanın bir zararı var mı? Vajina sürmek sakıncalı mıdır?
başka kayganlaştırıcılar kullandık ama vazelindeki kolaylığı bulamadık. sizce bir zararı olur mu vazelin kayganlaştırıcı olur mu, kayganlaştırıcı olarak vazelin kullanmanın bir zararı var mı? Vajina sürmek sakıncalı mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Penisin büyüklüğünün ya da kalınlığının cinsel birleşmeyi zorlaştıracağına dair yaygın bir yanlış inanış bulunmaktadır. Penisin büyüklüğü, kalınlığı; vajina darlığı gibi durumların cinsel birlikteliğe olumsuz bir katkısı yoktur. Bu durumu yaratan, zaman zaman düşüncelerimizin de olabileceği gibi, birkaç teknik hata da olabilir.
Vajina oldukça esnek bir yapıya sahiptir. Bir bebeğin oradan çıkabildiğini hayal ederek esnekliğini zihninizde somutlaştırabilirsiniz. Kasılıp kasılmıyor olmanız da bir diğer önemli nokta tabiki.
Bu durumu yaşıyor olmanız, vajinanın penis girişine henüz hazır olmadan ilişkiyi deniyor olmanız ile ilgili olabilir. Yeterli ön sevişme ve yeterli uyarılma, bu durumun çözüm kaynağını oluşturur. Sürtünmeyi en aza indirmek için ekstra kayganlık da tercih edebilirsiniz elbette. Ama bunu vazelin ile sağlamanızı tavsiye etmiyorum. Bunun yerine bebek yağı, kayganlaştırıcı jel ya da medikal ürün satan yerlerden satın alabileceğiniz ultrason jelini de tercih edebilirsiniz.
Buket hanım... Sen bir hazinesin 😍