Türkiye de seks bir tabuu..
Sizce insanlar ne için evlenir? ..
Seks için mi,, yoksa gerçekten mutlu olabilmek için mi? ..
Sizce insanlar ne için evlenir? ..
Seks için mi,, yoksa gerçekten mutlu olabilmek için mi? ..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bastırılmış duygular sebebi ile iki cinste kendine bile itiraf etmeden işin içinde birazda hoşlanma olunca evet serbest cinsellik yaşamak maksadı ile evleniyor burda asıl sorunu kendileri bile farketmiyor nasil olsa evlenmem gerek diyerek cinsel anlamda kendine cekici gelen kişiyle şartlar uyuştugunda evleniyor. sonrasi cinsel yönden doyuma ulaştıktan sonra sorunlar baş göstermeye başlıyor. cünkü cinsel duyguları bastiramadigi icin daha once sorunlari görememişti. sonuç pekçok insan evlenip boşanmış.
Bence cinsellik evlenme arzusunun, erkekler için yüzde 75'i, kadınlar içinde yüzde 25'i dir. Geriye kalanlar kişiye göre, istediğin gibi doldurabilirsin.
Ben teşekkür ederim abii :))
Evlilik cinselliği meşrulaştırmak için değildir, bu şekilde algılanması ve algılanılmasına sebep olacak şekilde insanların yönlendirilmesi çok yanlış. Evlilik iki insanın hayatlarını birbirleriyle geçirmeleri, sadece cinsel ilişkiden ibaret değil.
Yani nebilim ben daha cok beboş icin evlenirim😅 en buyuk isteyim
Bizde durumlar öyle ☺☺ sanırım hassas yanımız buu
Ana olmak istiyom ya😂😂 boyle bitane minnos kizim olsun saclarini tarayim guzel tokalar takayim kiyafetler giydireyim. Bitane de oglum olsun kardesine sahip ciksin korusun bide karizma olsun😀 cok mu? He? Coksa cok de😀😀
Ccooookkk cooookkk cokkk guzelll.. rabbim en guzel zamanda yasatsin sana bunlari :) yokluklarini gostermesin..
Amin kimseye gostwrmesin
Aminn canım
Ayy tsk ederim😄
Rica ederim ☺
Bende evlenmek istiyorum hemde çok çok çok. Nefes alsın yeter. O derece 😂😂
Cevap
57Cevap
Öncedendi o tabu olayı artık öyle bir durum var ki bekarların seks hayatı evlilerden daha hareketli.
Sekse tabu olarak bakanları 2 hafta sonra grup partilerinde duyuyoruz heyy yavrum hey. en son seks mi ıyyy diyen birinin ifşasını görmüştüm blowjob yaparken hiç ıyy falan demiyordu.
evlilik bedava sekstir. İnsanlar hayat birleştirmek için evlenmezler aynı çatı altında olabilmek için evlenirler. çünkü kızın ailesi evlenmeden erkekle seks yapmasını istemediği için böyle bir durum gerçekleşir. Anne olmak için illa evlilik gerekmez farkındaysan kızlarda evlenmeden olmaz der. işin öz sorusu şu ya erkek bırakır giderse ve ben rezil olursam? evet dediğim gibi mantık seksi yasallaştırmak , topluma laf söyletmemek ve bedava seks yapmak. amaç bu.
Hayır. Ben hayat arkadaşım olsun isterim daha ziyade. En iyi arkadaşım olsun, her şeyimi paylaşacağım bir dert ortağım olsun isterim. Diğer türlüsü onu mal gibi görmek olur.
Yoooo
Şimdikiler sadece seks için sevgili yapıyorlar...
Doyup tecrube kazanana kadar kullanıp,
Sonra hangi hakla bunu istiyorlar saa,
temiz, bakire bir bayan arıyorlar.. 🤣 😉
Kişiye göre değişir. Elbette cinsel birliktelik evliliğin olmazsa olmazi. Amaç için yani bebiş için araç bir nevi. Ama özellikle cinsellik yaşamak içinde evlenilmez. Böyle düşünen biri hata yapar.
Aklı uckurunda olan imamlar seks için evlenir doğal olarak.
Evlilik seks ın ve çocuk sahibi olmanın yolu.. ve ı şanslar daha rahat bunları yapabilmek için evlenir
düzen için evlenir aslinda. kimse seks için biri ile hayatini birleştirmez bence. evlenip çoğalmak, yuva kurmak içgüdüsel.
Bence onun da etkisi var ama her şeyden önemlisi mutlu olmak için evlenilir. Evliliğin amacı budur diye düşünüyorum
Bana göre seks evliliğin temelidir. Tabi evlendikten sonra düşüncem değişir mi bilemem. Henüz seks yapmadım.
Mutsuz bir evlilikte seks olmaz sadece seksin olduğu evlilikte mutluluk olmaz her ikiside olacak yoksa f*ck bodyden farkı kalmaz çiftin
Sanırım bu zamanda insanlar seks için evleniyor etrafıma bakıyorum çoğu evlilik 10 yıl içerisinde bitme noktasına geliyor...
Birçok sebepten biridir..
Kuvvetli bir araçtır hatta ve hatta yatakta mutlu eşler daha sağlıklı ve uzun olur.
Yatakta mutluluğu bulanlar dediklerime kesin katılır
Türkiye'de evet, Türkiye dışında ve bazı azınlık yerler için hayır.
Cinsellik olmayan her ilişki bitmeye mahkumdur
Cinsellik önemli bir konu
Cinsel problemler yüzünden boşananların yüzdesi çok fazla
Yaradılıştan gelen birşey
Olmaması imkansız gibi birşey
Mutluluk için evlenir. Seks için evlenilmez. Hangi playboy evli?
tabikimutluluk için evlenirim ama seks için de evlenen vardır mutlaka
Egerki helal harami biliyosa evet seks icin evlenir korkar gunaha girmekten
seks için evlenmeye değmez. parana yazık. aslında evlenmek de gereksiz. bas nikahı oldu bitti.
Seks için evlenmez sadece ama evliliğin temel taşlarından birisi de seks. Olmazsa olmaz.
anne ve baba olmak ve cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için evlenirler.
Bence ikisi için evlilik yapılır. Ama galiba ben evlenemeyecegim. Çünkü tipten 1-0 yenik durumdayım.
Degil ama ihtiyaci var ikisinide birbirine oda tuzu biberi tatlisi
bir ömür boyu mutlu olmak için ömrünü bir insanla paylaşmak için
bunu baz alan bırı ne ıle karsılacagını asla bılemez , kendısıne de yazık etmeyı göze alabılır mı tartısılır
seks bir ihtiyaçtır ama kimse seks için evlenmez iyi bir yaşam güzel bir aile kurmak çoluk çocuğa karışmak İçin keza ben öyle düşünüyorum
Seks düşünen evlilik kurumuna inanmaz, mutluluk için evlenilir, hata işte
Kadınlar seks için evlenir. Erkekler kadınını kaybetmemek için evlenir.
Hpsi bir tabu bence mutlU olmaz insanlar sadece mutlu olmak icin katlanir razi gelir susarlar bir cok seye... seks ise bence sadece bir ihtiyac...
olabilir diyorum, Çünkü seks için evlenilmiyor ise; Niye gerdek gecesi oluyor?
seks isteyen evlenmememeli
bekarken daha farklı seks ortamlarına görebilirler
ben öyle yapmam şahsen ama bilmiyorum yapanlarda vardır sanırım
seks en önemli sebebi ama direkt onun için diyemeyiz.
Her ikisi de. Sadece seks için evlenmek mutlu etmez.
Evliligi yuceltip seksi yerin dibine gommeyin sekssiz evlilik olmaz.
İkisi de aynı oranda bence.. açıkça söylenmese de
genelde evet çünkü. oğalmak için seks yapmak lazım
ve canlıların iki tane iç güdüsü vardır
1 hayatta kalmak
2 çoğalmak
Evliliğin %70 ı cinsellikten oluşur
Olsa olsa çok cahil bir insan yapar bunu
Insanların çenesini kapatmak için evlenir.
Seks için evlenen mi var? Allahım al beni:((
seks günah olmasa niye evlenesin ki kağıt parçası
art niyetli çok ama evlilik sevgi işi bence
Daha cok cocuk ve seks evet.
Kişiden kişiye değişir.
seks icin evlenilmez, evlencem diye söz verilir :)
Gerçekten mutlu olabilmek sevilmek için
cinsel açlığın afrikasıdır türkiye
Seks için evleneni duymadım
evlenince öğrenirsin arife tarif kolaydır
Çocuk doğurmak için gerektiği için eveet
%50 seks %40 bebek %10 toplum baskısı
Bende bu konuda kararsızım
sadece seks ıcın evlenmez
Cogu seks acik konusmak gerekirse
Farklı mevzular dost hayat ı yaşamak gibi ⛈
herşey seks değil önemli olan o yuvadaki mutluluk
seks icin