Hep derler, ilişkide ten uyumu çok önemlidir diye. Peki nedir bu ten uyumu? Aşk varsa ten uyumu da var mıdır, yoksa ten uyumu bunlardan tamamen bağımsız bir şey mi?
Bir ilişkide ten uyumu arar mısınız, nedir ten uyumu?
Olmazsa, asla olmaz. Ten uyumu aşk değildir, sevgi değildir.. Ama olunca da bu ikisini delicesine yaşatır insana. Hep yanında olsun, hep sana dokunsun, sen ona dokun istersin, çünkü onun feromonları seninkiyle aynıdır ve birbirlerini tamamlarlar. Hiç tipim değil, asla böyle bir kişiyle birlikte olmam laflarını sana gıdım gıdım yediren illet bir virüstür.
Ten uyumu neydi? Emekti alın teriydi 👀 Cinsellikte kesinlikle ten uyumu diye bir şey vardır Ufacık öpücükte bile belli olur. İyi bir Seks kesinlikle Tutku ve Ten uyumundan kaynaklanır diye düşünüyorum
bu size çok saçma gelecek, ama çekim olan biri bana dokunduğunda ya da basitçe yanağımdan öptüğünde bile, vücudum ayaklarıma, topuklarıma kadar şiddetli bir enerjiyle doluyor, taşıyor.
ten uyumu, açıklaması olmayan bir hem fiziksel hem de ruhsal kimyaların uyuşması demektir.
ten uyumu olmadan sevişemem, kimse kusura bakmasın.
@Greenwich-london472 bu bende odaklandığımda oluyor galiba, kim olduğu çok önemli olmuyor. iki boyutu var belki de. biri daha özel olabilir. bu belki de genelidir.
Ten uyumu, karşıdan bakan için fiziksel bir atraksiyon olarak görünen seks hadisesinin, aslında bu hadiseyi gerçekleştiren iki kişinin arasında var olan ve üçüncü kişinin farkına varamadığı kimyasal etkileşimdir. Yani seksi, masturbasyon ve p. rnodan ayıran farklardan biridir.
Ten uyumu nedir? Ten uyumu, dokunmayı karşı koyulamaz hale getiren feromonlar gibi hormonal, bilinçaltı süreçler gibi psikolojik ve tarafların birbirlerinin cinsel anlayışına hitap eden öğelere sahip olması durumu gibi sosyal çerçevelerde iki kişi arasında meydana gelen olumlu ve çekici etkileşimlere denmektedir. Ten uyumunun önemli unsurları vardır, bunlar tenin rengi, tenin kokusu, tenin verdiği his, tenin tadı ve tenin dokusudur.😉
günümüz evlilikleri malum. hic umulmadik sekilde sonlaniyor. herkesin bildigi sebepler var elbette ama bilinenin disinda bazi seylerde var. insan aratirdikca evlilige sicak bakmiyor. uzun konu aslinda. nasil desem. evli birisi daha iyi çözumler yani
@cahilfilozof52 duygularla ilgili bir sorun vardır. İlişkiyi devam ettiren dinamikler vardır.. ilgi, alaka,,, sevgi, şevkat, kıskanma, merak etme, özlemek vb. Bir şeyler eskisi gibi değildir. Özen yoktur, erkek kadını bu dünyadaki en güzel ve özel kadın gibi hissettirmiyordur artık.
@cahilfilozof52 tek verebileceğim bilgi burdan olabilir. Özelden, özel hayatımla ilgili konuşmam. Karşınızdakini de kendiniz gibi düşünün. İlgi ve alakadan duyguların gösterilmesinden herkes hoşlanır.. Doğal olun, samimi olun, içten olun, plan proje ve entrikalarla, kıskandırma taktikleri ile falan uğraşmayın.. değmez. Vakit kaybı. Kalbinizin sevebildiği kadar sevin, ama o ama bu, şunu yaptıyla hiç kıyaslamayın kendinizi..
Unutmayın, sevmek için cesaret sürdürmek için emek lazım... hiç kimse güzel bir birlikteliye kolay kolay ulaşamıyor.
Ben önemli değil diye düşünyordum evlenmeden önce. Çnkü kimseyle birlkte olmamıştım hakkaten çok önemliymiş çnkü kocamla hiçbi şeklde uyuşmuyorz. Evlenmeden herkes en azmdan sevişerek denesin bunu tavsiyemdr ben yandmm siz yanmayın
Kesınlıkle var ten uyumu kızdan normalde hoslanmaıyorım ama ilişkıde bıldıgınn ölduruyor benı anlatamıcagım bısey baska kısılerlede yapıyorum ama ondakı tad baska cıdden şöyle dıyım uyum varsa şevısmeyle bıle aadece gunu bıtırısınn ;)
Ten uyumu sevişme kısmından hiç bir zevk almama, hatta eziyet gibi gelme sadece ilişki safhasından alma başıma bir kere gelmişti. Ama kadın piyasaydı. Aşk varsa çözülür büyük ihtimal zamanla.
Ten uyumu dediğin şey ölçülüp biçilen bişey değil ilişki yaşarsın olur biter olan olmuştur zaten önceden tenlerimizi Yanyana getirelim bakalım uyarsa sevişiriz deme şansı Yok kimsenin
cekim gucudur yani partnerin biseyler ister ama sen ona yasaklar koyarsan bu olmaz bide gercekten sıcaklık sarılma dokunuslar onemlidir ten uyumu olmadıgında yapamazsın arzu kacar istek gider
Yaşayana kadar ten uyumu diye bi şey olduğunu düşünmezdim. Ama başına geldiği zaman anlıyor insan. Başka hiç bi sexe benzemez aranda ten uyumu olan biriyle yaptığın seks
@Greenwich-london472 30 dan falan kadınla beraber oldum.. Bendeki ne tenmis kimseyle uyumsuzluk yaşamadım. Ve ben çevremde de hiç denk gelmedim. . Demek bizim ten uyumlu
Bu beraber olduğunuz kişiyle beraber olmanıza engel olan ya da olur kılan birşey değil ki. Bunu yaşadığınız 1 kişi olsaydı, aradaki farkı görebileceğiniz kadar belirgin bir fark..
Bilemem, bunu herkesin fark edişi, ve hissedişi farklıdır. Sizinki neydi bunu siz bilirsiniz. Hiç aşık olduğunuz ve değer verdiğiniz bir kadınla beraber oldunuz mu?
En İyi Cevaplar