Misyoner pozisyonunu anlatabilcek var mı? ilşkide kime yarar sağlıyor hangi taraf daha çok seviyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sırt üstü yatmış kadına tamamen sarıp sarmalamış olarak altında ezerek ilişkide olmak.. Kadının yapacak kımıldayacak her bir imkanı yok.. Tüm hakimiyet erkek de ve birde erkeğin ağırlığını çekmek var..
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhmm :(
En İyi Cevaplar
Misyoner pozisyonu nedir?
İnsanların seks sırasında zevk alabilecekleri birçok farklı pozisyon vardır, ancak misyoner pozisyonu belki de en klasik olanıdır. Misyoner pozisyonu, genellikle bir kadının sırt üstü yattığı ve bir erkeğin yüzleri karşı karşıyayken onun üzerine uzandığı bir seks pozisyonudur. Misyoner pozisyonu en yaygın cinsel pozisyondur ve genellikle "varsayılan" seks pozisyonu olarak kabul edilir.
Misyoner pozisyonunun birçok çeşidi vardır, ancak temel fikir her zaman aynıdır: erkek üstte ve kadın altta. Bu pozisyon her iki partner için de çok zevkli olabilir, ancak aynı zamanda G noktası stimülasyonu için de harikadır. Misyoner pozisyonu, derin penetrasyona izin verdiği ve spermi servikse yaklaştırdığı için gebe kalmaya çalışan çiftler için de iyi bir seçimdir.
Misyoner pozisyonunun faydaları nelerdir?
Misyoner pozisyonu genellikle varsayılan cinsel pozisyon olarak düşünülür, ancak aslında oradaki en çok yönlü ve zevkli pozisyonlardan biridir. İşte misyoner pozisyonunun birçok faydasından sadece birkaçı:
1. G noktası stimülasyonu için harika bir pozisyon: Misyoner pozisyonu, bazı kadınlar için çok zevkli olabilen derin penetrasyona izin verir. G noktasına ulaşmak için de harika bir pozisyon. Orgazma ulaşmanıza yardımcı olacak bir pozisyon arıyorsanız, misyoner pozisyonu harika bir seçenektir.
2. Samimidir: Misyoner pozisyonu çok samimi bir pozisyondur. Siz ve eşiniz karşı karşıyasınız, bu da göz temasına ve öpüşmeye izin veriyor. Bu, partnerinize daha yakın hissetmenize ve deneyimin samimiyetini artırmanıza yardımcı olabilir.
3. Yeni başlayanlar için harika bir pozisyon: Seks konusunda yeniyseniz, misyoner pozisyonu başlamak için harika bir yerdir. Nispeten basit ve anlaşılırdır ve herhangi bir süslü akrobasi gerektirmez. Misyoner pozisyonundan memnun kaldığınızda, diğer pozisyonları deneyebilirsiniz.
4. Çok yönlüdür: Misyoner pozisyonu, ihtiyaçlarınıza ve arzularınıza uyacak şekilde uyarlanabilir. Örneğin, daha derin penetrasyon istiyorsanız, bacaklarınızı partnerinizin omuzlarına koyabilirsiniz.
5. Rahattır: Misyoner pozisyonu, her iki partner için de rahat bir pozisyondur. Partnerinizin üzerinizdeki ağırlığı konusunda endişelenmenize gerek yok ve rahatlayabilir ve işin çoğunu partnerinizin yapmasına izin verebilirsiniz.
6. Hamile kalmak için uygun pozisyondur: Spermler vajinana daha çabuk ve kolay ulaştığı için misyoner pozisyonu hamile kalmak için en uygun pozisyonlardan biridir.
İster başlangıç seviyesinde olun, ister deneyimli bir profesyonel olun, misyoner pozisyonu, zevk almanın harika bir yolu olabilir. Bu yüzden bir dahaki sefere biraz eğlence havasındaysanız, misyoner pozisyonunu bir deneyin.
10 Yorumla
kadınların orgazma ulaşması için en iyi pozisyon olduğu söylenir. dogi gibi erkek hegomanyasını ilan etmez, bu pozisyonda erkek kadının yüzüne baka durur. eller birbirine kenetlenir, bu kenetleniş kadının erkeğe olan güvenini pekiştirir. iki kişi birbirlerine ne kadar çok sık dokunur, derileri temas ederse o kadar misli birbirlerine olan güvenleri artacak, cape canaveral'ın kenetlenmesi tamamlanacaktır. misyonerde iki vücut misli fazlası ile birbirine temas eder, er kişinin vücudunun her santimetre karesi kadın vücuduna kese atmaktadır. partnerler arasında tam bir güven ve işbirliği işte tam bu anda başlayacaktır. erkek kişi pelvise topları ile güçlü bir taarruza geçebilir, mancınık etkisi ile kalenin duvarlarını yıkana kadar gel gitlerine devam eder. er kişinin kamışı bu pozisyonda içine girdiği kaygan deliğin en karanlık noktalarına ulaşmak konusundan dogi ve eş benzer pozisyonlara göre ciddi derecede avantaj sağlar. hattı zatında bir kadın en kolay misyonerde hamile kalır. en önemlisi partnerinizi o ateşli buseleriniz ile kanatsız uçurabilirsiniz.
04 Yorumla
Gizli Soranhmm :)
Gizli Sorananladim :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
42Cevap
Bende ilk defa bu sitede duydum ve cevabını bu sitede aldım. Herşekle şemalede isim takmaya gerek yok ama.
10 Yorumla
+1 yılkadın sırt üstü uzanıp bacaklarını açar erkek önce penisini vajina dudaklarına sürter sonra bacakları omzuna alır memeleri ovuşturarak içeri kökler:) kadın sallandıkça memeleri de sallanır. Adam daha da azarak kadının bacaklarını iyice geriye katlayarak üstünde gitgel yapar. Kadın inler:)
012 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhmm :) azdim :)
- +1 yıl
diğer pozisyonları da anlatayım mı:)
Gizli Soran+1 yılçok sevinirim :)
- +1 yıl
ama burası pek uygun değil
Gizli Soran+1 yılyaa :)
- +1 yıl
engellenirim ama bak profilim açık
Gizli Soran+1 yılgizliye alirsin :)
- +1 yıl
sen gizliden çıksana
Gizli Soran+1 yılolmaz :)
- +1 yıl
daha detaylı anlatıcam:)
Gizli Soran+1 yılburadada olur ama :)
- +1 yıl
boşver
Misyoner sexin en romantik pozisyonu bana göre. Yüzyüzesin ellet göğüslerde kalçada saçlarda belinde bacaklarında heryerne dokunabilyiosun hatunun. Boşalırken öpüşebiliyosun yaw daha nekadar güzel olabilirki
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhmm :)
kadın altta adam kadının bacaklarının arasından giriyor :d kadın altta adam üstte yardırıyor beeyaa :d
20 Yorumla
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş
- +1 yıl
Ter damlalarını birbirine karıştırdıktan sonra pek bir önemi yok pozisyonun.. boşver.
Kadın altta kedi gibi
Erkek üstte Aslan gibi
Kan revan içinde ortam gibi
Yanıyoruz söndürelim mi gibi gibi12 Yorumla
+1 yılPapazla rahibe cinsel ilişkiye girerse, girdikleri pozisyona misyoner deniyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBıldıgın yurdum düz pozisyonu yanı farklı bısey degıl sen sırt ustu yatıp bacaklarını acıcaksın oda gırıcek yanı kısaca kadının sırtustu altta erkegınde onun ustunde oldgu bı pozsyon kolay ve zevklı
00 Yorumlabugün bakıyorum çok femdomlu ve bdsmli sorular soruyorsun yok strapon yok misstress/misyoner :))
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılstraponu ben sormadim :)
Gizli Soran+1 yılyeri geldiginde pasif yeri geldiginde aktif :)
Gizli Soran+1 yılhayir :)
nesini anlatalım şekil olarak mı
kadın altta erkek üstte yüz yüze dudak dudağa organ organa10 Yorumla
+1 yılKlan savaşlarında başka köy almak için kullanılan asker
31 Yorumla- +1 yıl
Hahahah
+1 yılKız kucaga cıkıyo zıplıyo olay bu sende alttan veriyon gazı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacak omza diyoruz biz ona. Çok meşhur bir pozisyondur her millinin başından geçmiştir bacak omza pozisyonu :)
00 YorumlaEvet hemde cokk bacaklari yavasca ayirip sonra yalayip iyice hazirliucaksin yavasca surtecen kafasini dudaklara sonra icine ittireceksin:)
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhmm :)
Gizli Soran+1 yılheyecanli :)
Gizli Soran+1 yılhayir
+1 yılDoğması planlanan çocuğa en çok faydası olan pozisyondur.
02 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
spermler yerçekiminin gücünden faydalanabilir de ondan. Çocuk isteyenlere önerilir bu pozisyonda birleşme
+1 yılyüz yüze olup sahip olmak keyif verebiliyor. ama yaratıcı bir pozisyon değil
00 Yorumla
+1 yılbunu burda yanıt arycğna google yaz görsellerden bak.
20 Yorumla
+1 yılbu misyonerler para karşılığı sizi hristiyan yapmaya çalışırlar imanımızı ellimizden almaya çalışırlar bu misyonerlere fırsat vermemek lazım
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltamam
Seksin anlamını en iyi yansıtan en pozisyon. muhteşemdir.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılanlatir misin?
Gizli Soran+1 yılyaa :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın sırtüstü erkek te onun üstünde. İyi bir önsevişme pozisyonudur kendileri.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen güzel pozisyonlardan biri .. bakarsan daha iyi anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltahrik ve azgınlık derecesine göre herkesin aldığı zevk farklıdır. pozisyon ne olursa olsun sen misyonerdemi s.. k istyorsun
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasil oluyor bilmiyorum ki misyoneri :)
Cevap sahibi+1 yılkadın altta erkek üstte eze eze :)
Gizli Soran+1 yılyok iyi degilmis :D
Cevap sahibi+1 yılazma dersin :)
Cevap sahibi+1 yılsenin hayalin ne?
bildiğin en klasik olanı o işte
00 Yorumla
+1 yılİki taraf için de en iyi pozisyon.
00 Yorumla
+1 yılZengin insanlara denirdi eski çağlarda :)
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhmm :D
Bazi seyleri anlatmakla anlayamayiz be hatun
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılanlariz anlariz :)
Gizli Soran+1 yılyokki anlatan :)
Gizli Soran+1 yılbende özelden konusmuyorum kimeyle :D
google amcaya sor , sana resimli anlatsın...
00 Yorumla
+1 yılfazla kilolu biriyle yapma canın çok acır :)
00 Yorumlakötü niyet sezdim nedense :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacak omuzu hareketi misyoner pozisyonu diğer adı
12 Yorumla- +1 yıl
bacak omuzu derken?o nası oluo
Cevap sahibi+1 yılmesela sen sırt üstüyatıyosun partnerin iki bacağını alıyo kendi omuzuna koyuyo en iyisi google a yaz anlarsın daha iyi bi şekilde
+1 yılErkek ustte pozısyonu %80 orgazm olma garantı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılMisyoner çok iyidir allah eksikliğini vermesin
00 Yorumla google ye yazmayı dene
00 YorumlaMisyoner pozisyonu diye googlede ara görürsün
00 Yorumla
+1 yılNefes alsın yeter diyenler buyrun cevaplayın
00 YorumlaMisyoneri biliyon ama... seni varya 😛
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbirisi görüste demis :D
Gizli Soran+1 yılbiraz anlatanlar olmus :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoggy varken misyonere laf düşmez.
00 Yorumla Misyoner pozisyonu güzelce anlatmışlar.
010 Yorumla
Gizli Soran+1 yılben ondan bahsetmiyorum :(
Gizli Soran+1 yılhangi pozisyon?
Gizli Soran+1 yılgüzel :)
Gizli Soran+1 yılne gibi? :)
Gizli Soran+1 yıloluyor ya :)
Açık ara en manyak pozisyon
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaçik ara?
Gizli Üye(36-45)+1 yılannen ve baban anlatsın sana en iyisi
02 Yorumla- +1 yıl
annemle babam ayrı
Cevap sahibi+1 yılonlar başka pozisyonmu seçiyolarmış?
cok monoton
00 Yorumla
+1 yılne kadar azgınsın.
011 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
neden böyle yapıyorsun ama:(
Gizli Soran+1 yılne oldu :)
- +1 yıl
gösterip vermiyorsun.
Gizli Soran+1 yılnapayim :)
- +1 yıl
yaklaş.
Gizli Soran+1 yılsonra :)
- +1 yıl
hahaha sonra ne zaman sonra yıllar sonramı?
Gizli Soran+1 yılhayir sonra ne olacak :)
- +1 yıl
bir şey olmayacak bir şeymi olması lazım biraz koparız belki.
Gizli Soran+1 yılhmm
+1 yılzevklı
00 Yorumla
+1 yılburdan mı anlatalım
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!