Cinsellikteki tercihler psikolojiyle ilişkili olabilir. Bir kişinin duygusal yapısı, karakteri, yaşam deneyimleri, ilişkilere bakış açısı ve ihtiyaçları cinsel tercihlerini etkileyebilir. Güven, sevgi, yakınlık ihtiyacı, heyecan arayışı, özgüven düzeyi ve ruh hali gibi birçok psikolojik unsur cinsel yaşam üzerinde rol oynar. Ancak her cinsel tercih mutlaka psikolojik bir neden ya da geçmişte yaşanmış bir olayla açıklanamaz. İnsanlar farklı ilgi alanlarına, beklentilere ve zevklere sahip olabilirler. Bu nedenle cinsel tercihler hem psikolojik etkenlerin hem de bireysel farklılıkların bir araya gelmesiyle şekillenir.
Bence Psikoloji ile alakalı. bu isteğin de normal bence sevişme biraz sert olmalı hayvani olmalı çünkü insancıl bir duygu değil başta ve insan her şeyden çok istediği zaman kendini tutamıyor sertleşiyor çok istekli olayla da alakalı ne kadar sertlikten zorlamadan bahsediyorsun
Bir de şöyle olaylar var adam bir firmanın CEO’su herkese emir yağdırıyor ve herkes her emri yerine getirmek için çaba gösteriyor bu adam da partneri ile hizmetçi olacağı köle olacağı bir fantezinin içine girmek istiyor, çirkin ya da kendini güzel bulmayan bir kız ise hiç iyi görmediyse ya da şüphe duyduysa gösterilen ilgiye cinsellikte çok sert olunduğu zaman ayrı bir tatmin duygusu hissediyor bu kadar çok sert yaptığına göre beni güzel buluyor çekici buluyor diye düşünüyor
Bahsettiğin karakter yapısı anlamındaysa hayır. İnsanlar o an normalde olduğundan farklı davranıyor. Hiç beklemediğin insanlardan enteresan yönelimler görebiliyorsun. Senin için de bu böyle olabilir. Normal bişi yani, yalnız değilsin ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Cinsellikteki tercihler psikolojiyle ilişkili olabilir. Bir kişinin duygusal yapısı, karakteri, yaşam deneyimleri, ilişkilere bakış açısı ve ihtiyaçları cinsel tercihlerini etkileyebilir. Güven, sevgi, yakınlık ihtiyacı, heyecan arayışı, özgüven düzeyi ve ruh hali gibi birçok psikolojik unsur cinsel yaşam üzerinde rol oynar. Ancak her cinsel tercih mutlaka psikolojik bir neden ya da geçmişte yaşanmış bir olayla açıklanamaz. İnsanlar farklı ilgi alanlarına, beklentilere ve zevklere sahip olabilirler. Bu nedenle cinsel tercihler hem psikolojik etkenlerin hem de bireysel farklılıkların bir araya gelmesiyle şekillenir.
Bence Psikoloji ile alakalı. bu isteğin de normal bence sevişme biraz sert olmalı hayvani olmalı çünkü insancıl bir duygu değil başta ve insan her şeyden çok istediği zaman kendini tutamıyor sertleşiyor çok istekli olayla da alakalı ne kadar sertlikten zorlamadan bahsediyorsun
Bir de şöyle olaylar var adam bir firmanın CEO’su herkese emir yağdırıyor ve herkes her emri yerine getirmek için çaba gösteriyor bu adam da partneri ile hizmetçi olacağı köle olacağı bir fantezinin içine girmek istiyor, çirkin ya da kendini güzel bulmayan bir kız ise hiç iyi görmediyse ya da şüphe duyduysa gösterilen ilgiye cinsellikte çok sert olunduğu zaman ayrı bir tatmin duygusu hissediyor bu kadar çok sert yaptığına göre beni güzel buluyor çekici buluyor diye düşünüyor
Bahsettiğin karakter yapısı anlamındaysa hayır. İnsanlar o an normalde olduğundan farklı davranıyor. Hiç beklemediğin insanlardan enteresan yönelimler görebiliyorsun. Senin için de bu böyle olabilir. Normal bişi yani, yalnız değilsin ☺️
Evet.. sapkinlik o kadar çok ki sağlıklı psikoloji onu düşünemez idrak edemez
Benim ki sapkınlık mı olur sence zorlamalı ilişki istemek
Zorlama ne demek
Nasıl yani
psikolojik tabi başka neyle ilgili olacak ki?
normal kime göre neye göre? sonuçta gerçekten tecavüze uğramak istemiyorsun güvendiğin biri o vibe ile yapsın istiyosun rızan varken.
Ben öyle düşünmüyorum kaliteli yaşamak gerekiyor bazı şeyleri, ben olaya farklı bakıp farklı yaşayanlardanım
Bir çok kadın seviyor onu, sertlik ve zorlanma ekstra haz veriyor. Psikolojik bir yanı mutlaka vardır ama zevke bayağı dayalı
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım bana gayet normal senin ki fantezi oluyor
gerçekten zorlamalı değil istediğin biriyle zorlama rollü seviyorsun bence
Arzu ile ilişkili bence neyi arzularsan onu istersin
Kişiye göre değişir , ama yapisallik çevre yaşam ve ailede etki eder
Tecavüz edilir gibi becerilmeyi mi seviyorsun sen tam olarak?
Sen bdsm istiyorsun bunu bence çoğu kadın ister emin ol birçok evli kadın tecavüz fantezini ister.
Sert ilişki seviyorsun, bu gayet normal. Çoğu kadın sert sever🔥
Bilinçaltı veya yüksek merakla ilgili bir konu. Ve Bu konularda partnere saygı şart. Tek başına istek ve arzular bencil işi.
Psikoloji etkiler ben de zor ve sert severim gayet normal daha zevkli oluyor
Normal bende öyle seviyorum ve çok da zevkli
Etkisi var tabi küçükken geçirdiğin bir travma bile ileride cinsel yaşamımda etki edebilir
Normal değilsin
Herkesin fantezi anlayışına göre değişir
insanlar çeşit çeşit, farklı olmak hastalık değil
tcavz sevmek kızları en çok suçlu hissettiren şey, sorun yok kendin ol
Evet öyle ama tercihten kastın ne tam olarak
İllaki ilişki vardır
Nasıl bir ilişkiden bahsettiğin önemli
Çok aşırı derecede şeyler istemek psikolojik evet
Seninki normal ya😂
Tanışalım mı
Olabilir senin ki nasıl ki
Etkiler tabiki senin tercihlerin nasıl