Cinsel Yaşam 3 gü Libido takvimi var mıdır? Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Dönemsel yükselmeler ya da durulmalar gibi Libido takvimi var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 gü Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet var tabi ki de olmaz mı ben hep ayın 30 unda birde birinde yükseliyorum. geri kalan günler boş geçiyor. bazen de kış uykusuna yatıyorum 0 0 Yorumla
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 3 gü Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. kadınlarda regl durumu hormonları pozitif etkilediği için libido artışı olabiliyoryani kadınlarda bu durumun bir takvimi olabilir 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 3 gü Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim var. PazartesiSalı Çarşamba Perşembe CumaCumartesi Pazar Kapanış Açılış Pazartesi 🤣 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 3 gü Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Benim takvimim yok, zamansız ve ayarsızım pek çok konuda. 0 0 Yorumla
magnacarta1215 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 3 gü Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı. Merhaba, evet, özellikle ovulasyon ve premenstruasyon döneminde 0 0 Yorumla
İKİcEYREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 3 gü Hava durumuna göre genelde şartlar değişir sıcaklarda yükselip soğuklarda düşmesi gibi 0 0 Yorumla
ℓuciffєя_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 2 gü Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Yoktur herhalde 0 0 Yorumla
Pelinno Takip Et Xper 5 Yaş: 26 3 gü Regl sonrası ya da o dönemler vücudun son çırpınışları 1 1 Yorumla Pool34 2 gü Vücudu parçalıyor resmen Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 gü benim var da belli değil işte 5 2 Yorumla Rocwi83 3 gü Niyeki? Yorumla mrtbey038 2 gü Nasıl belli değil Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 2 gü Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınların ne takvimi ne baş ağrısı biter 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 3 gü Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Regl öncesi kadınlar 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 3 gü Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Keşke olsa hep yüksek hep yuksek 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% 3 gü Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim hep yüksek hemsirem 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 2 gü Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kadınlar için var bence 0 0 Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 2 gü Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Yazın daha fazla olabilir 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 3 gü Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Bence yoktur 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 3 gü Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet tabiki var 0 0 Yorumla
sevgisizprens34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 3 gü Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benim her ann 0 0 Yorumla
AskeriiMühendisszz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 3 gü Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Regl zamanı 0 0 Yorumla
Iim0nn Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 3 gü Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Yoktur 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 3 gü Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vardır heralde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Evet var tabi ki de olmaz mı ben hep ayın 30 unda birde birinde yükseliyorum. geri kalan günler boş geçiyor. bazen de kış uykusuna yatıyorum
kadınlarda regl durumu hormonları pozitif etkilediği için libido artışı olabiliyor
yani kadınlarda bu durumun bir takvimi olabilir
Benim var.
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma
Cumartesi
Pazar
Kapanış
Açılış
Pazartesi 🤣
Benim takvimim yok, zamansız ve ayarsızım pek çok konuda.
Merhaba, evet, özellikle ovulasyon ve premenstruasyon döneminde
Hava durumuna göre genelde şartlar değişir sıcaklarda yükselip soğuklarda düşmesi gibi
Yoktur herhalde
Regl sonrası ya da o dönemler vücudun son çırpınışları
Vücudu parçalıyor resmen
benim var da belli değil işte
Niyeki?
Nasıl belli değil
Kadınların ne takvimi ne baş ağrısı biter
Takvim değil ama kriz gelebilir
Regl öncesi kadınlar
Keşke olsa hep yüksek hep yuksek
Benim hep yüksek hemsirem
Kadınlar için var bence