Ben ergen yıllarım da 10 kere bile yapardım gunde 3 kere duş aldığım olurdu ama bir kızi 24 saat birlikte kaldık ben 26 yaşındaydım o 19 yaşındaydı bir günde uzun süre hiç durmadan çok kez ilişkiye girdiğim oldu ama bu kız kadar orgazm olmakl boşalmak isteyeni görmedim yapmadım kız sürekli ilişkiye girmek istiyordu ama ben buyuk geldim ona çok fazla dayanamadı en son elimle yaptırmamı oral yapmamı istedi falan toplamda 18 den fazla posta kız boşaldı bir oral yaparken tadına bakarak akan suyun zor da olsa inandım boşaldığina
Cinsellik yemek yemekle eşdeger derler. Fazla yemek mideyi bozar fazla cinsellikte almış oldugun hazzı maalesef düşürür.. Sayı değil kaliteye odaklan maymun iştahlı olmana gerek yok... Fazla maat yapmak senin bedensel olarak ileride alacağın hazzida etkiler...
Abartılmayacaksa günde bir defa normal ama aşırısı iyi değil bu zamanla günde defalarca yapılmasına yol açar ve hastalık derecesine gelir buda güzel bir şey değil
Valla kadınların bilmiyorum ama erkeklerin kendim mesela en fazla 4 yapabildim bir erkek için de 4 bence yeterli fazlasını söyleyen bence yalan söyler daha sperm gelmez çünkü 4 den sonra bence kgkekdkfk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Ben ergen yıllarım da 10 kere bile yapardım gunde 3 kere duş aldığım olurdu ama bir kızi 24 saat birlikte kaldık ben 26 yaşındaydım o 19 yaşındaydı bir günde uzun süre hiç durmadan çok kez ilişkiye girdiğim oldu ama bu kız kadar orgazm olmakl boşalmak isteyeni görmedim yapmadım kız sürekli ilişkiye girmek istiyordu ama ben buyuk geldim ona çok fazla dayanamadı en son elimle yaptırmamı oral yapmamı istedi falan toplamda 18 den fazla posta kız boşaldı bir oral yaparken tadına bakarak akan suyun zor da olsa inandım boşaldığina
Cinsellik yemek yemekle eşdeger derler.
Fazla yemek mideyi bozar fazla cinsellikte almış oldugun hazzı maalesef düşürür..
Sayı değil kaliteye odaklan maymun iştahlı olmana gerek yok...
Fazla maat yapmak senin bedensel olarak ileride alacağın hazzida etkiler...
Abartılmayacaksa günde bir defa normal ama aşırısı iyi değil bu zamanla günde defalarca yapılmasına yol açar ve hastalık derecesine gelir buda güzel bir şey değil
5 i bulduğum oldu ilk gençlik yıllarında ama 1 defa iyidir zaten her gün yaparsan sonunda güşsüz düşersin dayanabildiğin kadar dayan
Günde maksimum 1-2 defa yapmak yeterlidir. Fazlası zararlı olur. Hem kadında hem de erkekte tahriş hissi yaratabilir.
Önemli olan mastürbasyon yapmaya değer bir olay, durum ve video olduktan sonra bunun sınırı olmaz
Gün içinde sabahtan akşama kadar zorlasam 20 çıkar ama içim geçer yani. Ayrıca bi noktadan sonra sıkar sanırım
En fazla 31 kere ismi de buradan gelir zaten
Enerji istek ve tutkuya bağlı. Sen ne kadar yapıyorsun?
bravo gerçekten senin gibi libidosu yüksek bi eşim olmasını isterdim
Titreşim cihazn varsa bir kere yapman yeter 6 ya kadar bosaltyor en az
Görmek isterdm o halde seni
Oha 6 kere nals bosaltıyo inliyo msn
Valla kadınların bilmiyorum ama erkeklerin kendim mesela en fazla 4 yapabildim bir erkek için de 4 bence yeterli fazlasını söyleyen bence yalan söyler daha sperm gelmez çünkü 4 den sonra bence kgkekdkfk
Ergenlikte 6 yaptifum olfu valla
Bu nasıl bir ergenlik
İnanılmazdı ya sönmedi hahshsjahsjsjshsj
Sanki ergenlik devam ediyor gibi fkfk
Burdan da konuşulmuyor hemen istek geliyor
Yaş 20 atlattım biraz. Aktif seks hayati başlayınca insan kendine geliyor. Hic sevmiyordum o halimi
Neden sevmiyordun ki
Sekssiz olmak çok sıkıcı yani bir de bakire olmak... mastürbasyon bile yapamıyorsun ne bileyim, merak azgınlık hepsini bir arada yasiyorsun
Seks hayati olmalı insanların kadinllar bu konuda özgür olmalı toplum cok boktan
Sen yetkili birine benziyorsun
Yok knk sadece sevgilimle seks yapıyorum ya düz bi insanim
Yetkili derken fantastik demedim
Şimdi kaç yasindasın? Kaç yapiyosun artık?
Canın yandımı
Sexsiz olmuyo evet çok haklsn mastürbasyon sıkıcı geliyo
Çok isteklisin o zaman ooffff
Arka arkaya 5 i görmüşlüğüm var tek gecede 🤭😬
Tahriş olmuyor mu yuh!
Seks neyse de elle yorulur insan :D
mastürbasyon mu?
Gelsene bı dk çok önemli
Senden lzm bana
Hummm çok fenasin ya🙈 yaşın kaç?
Neye yükseldin bu kadar merak ettim 😇😇😂
bir bilemedin iki ya ne kadar istekli olsam da fazlasını yapmam
@usern00 yapmak istemediğin için mi yoksa istiyor ama durduruyor musun kendini
@maxkruse durduruyorum
@usern00 yoksa devamı gelir diyorsun yani. Mantıklı aslında yaptığın şey birkaç kritik şey sorabilir miyim sana
Görevden döndüm en az 5 yaparım iyice rahatlamak için
Ben çok yapıyorum. Ayak yalama videoları izleyerek.
Knk isteğine gore. Değişir ama bir yerden sonra yalama olur seks hayatınıda etkiler ileride
O anki duruma göre
Benim 3 en az
En az kaç en fazla kaç oldu ki
Yapabildiğin kadar
Beraber yapalım
En az kaç en fazla kaç oldu
Sen max kaç defa yaptın
Yaparsam uzun sürer
Yılda en fazla 1 2 kez yapıyorum ve şimdiye kadar hiç seks bile yapmadım
Ne kadar yapmak istersen o kadar yaparsin canım
Canın isteği kadar ya sayı sınırı yok
Libidoya bağlı, bazen 5 e çıkarabilir yanş