Soru trol soru değildir, yeni sevgilimle ben çok ilişkiye girdik ama dün ona iyi sözler söylediğimde birden ağlamaya başladı sonra o ağladı diye ben de ağladım ve öyle kaldık ve sarıldık birbirimize. Bana da hep diyor ben seninle ilişkiye girdiğimde aramızdaki enerji bağlamasını hissediyorum ben seninle beraber ölmek istiyorum gibi gibi şeyler söylüyor. Korumalı mıyım? yoksa tatlı mı bu davranışlar?
13 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Güzel davranış duygular bence artık evlenip birlikteliği sonsuz kılıp bebek sahibi olun derim hediyesi
Reis iyi yerden bağlamış konuyu 10 numara taktikmiş hahshahsh
😂 ! Hey ciddi bir soru gercekten de agladi saka yok. Bence insan bu kadar iyi rol yapamaz (?)
Dünyanın en manipülatif olayı gibi düşündürtüyor beni özellikle “ ilişkiye girdiğimde aramızdaki enerji bağlamasını hissediyorum ” diyip seni etkileyip bunu sürdülebilir şekilde devam ettirme çabası
Anliyorum seni de, öyle düsünürsem ya da en kötü ihtimalleri düsünürsem ozaman hic bir iliskim yürümez ki? Bazen sadece insanlara güvenmek gerekir
Öyle zaten ilişkide başlangıçta olsa %100 güveniceksin en ufak zedelemede sileceksin benim mantığımda bu ama bu tarz konularda ilişkiyle alakalandırılmasa işin içine o girmese bence tatlı ve sevimli ama o girince çok ciddi gelmiyor erkek düşüncesinden düşünüyorum
Insan seks siz iliski sürdüremez ki? Bize s. KS lazim. Sx siz bir hayat olmaz ki? Hobimiz bu, ama iste ilk defa se*KS de agladi altimda. Yoksa s. x disinda bazen (yeri gelince agliyor) ama sx de ilk kez di :D
tamam işte sx ten sonra o yorumu yapması sürekli bunu isteyecek olması ve seni bu konuda içten vicdan yaptırıp her istediğinde kabul edicek olmanla sonuçlanıyor hahshah
Dişli bir dişisin demekki. Bu arada Helin sen Kürt müsün?
Evet kürdüm. Sonuna kadar 😎
Kürtler pek istekli olur diyolarda 😀 Nerelisin
Bünye Alışık olmadığı için normaldir ağlaması
Ne o öyle ağlamak saçma olmuş sinir bozucu
Nasıl bir duygusal patlama yaşamışsa artık
Kötü bir şey yaşadı herslde
Onu kadınlarda yaşıyoruz maalesef
ağlamak nedir yaaaa
Seni bırakacak...
Çok guzell
Sence nasıl bi duygu
Güzel aslinda , onu bebek gibi görüyorum simdi biraz yani baya tatli oldu ve onu koruma hissim cikti bir anda. tüm gece onu uyurken izledim ve o olayi düsündüm
Güzel bişey o zaman
Sevgilin profildeki mi
Evet
Onun için melek gibi bir şrysin der tabi bunu
Çok sık mı ilişki yaşıyorsunuz
Gavur mu sevgilin
Hindistanli
Profilfotografimda görünüyor biraz
Onlar duybusal demekki
Sacma