Cinsel Yaşam 12 gü En sevdiğiniz okey prezervatifi hangisidir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 En sevdiğiniz okey prezervatifi hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 12 gü kondom sevmiyorum karşımdaki erkek kullanmak isterse de kendime hakaret gibi görüyorum 2 3 Yorumla Herosell 12 gü Hastalık vs Yorumla ibrahim__afk 12 gü doğru gün seviş bişi olmaz dilediğin gibi boşalsın Yorumla Soran 12 gü hamile kalda aklın başına gelsin o zaman Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 12 gü Git manav reyonunda poşetler var hem bu sayede para vermezsin 0 0 Yorumla
maviiivosvos Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 11 gü Prezervatif kullanan kaldı mı ya 😃 4 6 Yorumla SkrErd37 10 gü Olmasın mı 🤣 Yorumla maviiivosvos 10 gü Siz hem sorularımı hemde cevaplarımı nereden buluyorsunuz üst üste hepsine yorum yaptınız 😃 Yorumla SkrErd37 10 gü Çok basit 24 saat içerisindeki sorularınız görüşlerde bulunan profilinizin çevresinde Pembe çerçeve şeklinde durur ve o çerçeveye dokununca yeni sorularınıza ulaşmış oluruz ayrıca bu görüşe bu sorudan rastladım 🤣 Yorumla maviiivosvos 10 gü Aaaa bir yaşıma daha girdim😂😂 Yorumla SkrErd37 10 gü Hataya hoş geldin öyleyse 😂 ( plakasını düşününce ) Yorumla Hot_Body35 10 gü Benn Yorumla
Sahinylmz134 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 10 gü İnan hic kullanmadim ama geciktiricili iyidir 0 1 Yorumla Soran 10 gü bence değildir Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 12 gü Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Bana uyanı çıkmadı hala 0 4 Yorumla Soran 12 gü hangilerini denedin ki? Yorumla Günesinkadini 12 gü Hepsini deniyorum da dar geliyor Yorumla Shelby_dbakir 12 gü Sen evli değil misin? Yorumla Günesinkadini 12 gü Erkek olmaya yöneldim sfsf Yorumla
Ayçamakbule Takip Et Xper 3 Yaş: 22 12 gü ekstra ince gri beyaz kutu 2 1 Yorumla Soran 11 gü ultra hisset sanırım bahsettiğin Yorumla
srknşnlı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 12 gü Kullanmıyorum et ete değmeli 0 4 Yorumla Soran 11 gü slksın Yorumla srknşnlı 11 gü Bana görede sen slksın Yorumla srknşnlı 11 gü Bu benim tercihim Yorumla Soran 11 gü hamile kalırsa napacan ya Yorumla
emmre35 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 12 gü Ten tene değmeli reis hiç onunla yapamıyorum ben 0 1 Yorumla Soran 12 gü hastalık mı kapmak istion mk Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 10 gü Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. OK Lately Go. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 12 gü Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. sevmem 0 0 Yorumla
Sukokusu34 Takip Et Xper 6 Yaş: 95 10 gü Tırtırklı olan 0 1 Yorumla Soran 10 gü hangi tırtıklı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kondom sevmiyorum karşımdaki erkek kullanmak isterse de kendime hakaret gibi görüyorum
Hastalık vs
doğru gün seviş bişi olmaz dilediğin gibi boşalsın
hamile kalda aklın başına gelsin o zaman
Git manav reyonunda poşetler var hem bu sayede para vermezsin
Prezervatif kullanan kaldı mı ya 😃
Olmasın mı 🤣
Siz hem sorularımı hemde cevaplarımı nereden buluyorsunuz üst üste hepsine yorum yaptınız 😃
Çok basit 24 saat içerisindeki sorularınız görüşlerde bulunan profilinizin çevresinde Pembe çerçeve şeklinde durur ve o çerçeveye dokununca yeni sorularınıza ulaşmış oluruz ayrıca bu görüşe bu sorudan rastladım 🤣
Aaaa bir yaşıma daha girdim😂😂
Hataya hoş geldin öyleyse 😂 ( plakasını düşününce )
Benn
İnan hic kullanmadim ama geciktiricili iyidir
bence değildir
Bana uyanı çıkmadı hala
hangilerini denedin ki?
Hepsini deniyorum da dar geliyor
Sen evli değil misin?
Erkek olmaya yöneldim sfsf
En incesi hangisiyle o olmalı
ekstra ince gri beyaz kutu
ultra hisset sanırım bahsettiğin
Kullanmıyorum et ete değmeli