Kessinlikle aydınlık partnerin vücudunu mimiklerini görmek çok daha zevkli olur peki sizce?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kessinlikle aydınlık partnerin vücudunu mimiklerini görmek çok daha zevkli olur peki sizce?

Ben loş ışık tarafındayım. Çünkü tamamen karanlıkta bazı şeyler eksik kalıyor bana göre. Kadının bakışını görmek, bedeninin ritme nasıl cevap verdiğini görmek, o an nasıl değiştiğini izlemek olayın yarısı zaten. Aydınlık da bütün gizemi öldürüyor.
Bir de kadınlar genelde erkekler kadar rahat bakmıyor kendine. En küçük detayı bile kafaya takabiliyorlar. Göbeğim nasıl duruyor, ışıkta şöyle mi görünüyorum falanlar filanlar.… karanlık biraz o düşünceleri susturuyor sanırım. Ama işin garip tarafı erkeklerin çoğu kadının taktığı şeylerin yarısını bile umursamıyor 🤦♂️🤣🤣🤣 Kadın gerçekten kendini bırakmaya başladığında zaten erkek başka hiçbir detaya takılmıyor.
Kadın arkadaşlar bu söyleyeceğim şey için kusura bakmasın. Ne kadar güzel de olsa buna fiziği dahil karanlık istiyorlar bakın loş demiyorum karanlık geneli karanlık istiyor ve bu bence kendilerine olan güvensizliklerin den ya da utangaçlıkların dan kaynaklı
ya da daha kötüsü belki partnerini görmek istemiyordur ya da seni kullanarak başka bir adamı düşünerek yapıyordur
Hocam çok hikaye okuma
Bunun hikaye ile alakası yok. Bu evli bir bayan arkadaşın ağzından duyduğum bir şey
Aynen
Loş ışıkta o yalvartmalari duyarken gozlerime azginca bakışı görmek o vücudunun altimda azginliktan titreyişini ellerinin kasiklarimda dolaşmasın izlemek isterim ya xcfbjjj
karanlik ve los ışıkta tabii ki
Cevap
13Cevap
Bence karanlık daha iyi
Hiç bi şey göremiyorsun ve birden 2 farklı nefes hissetmeye başlıyorsun vücudunda dolaşan ellerin çoğaldığını fark ediyorsun ama göremiyorsun
yakaladığın yerde seviş. ortama aldırma. ışıklara takılma. nerde ne zaman olursa yapıştır...
biraz aydınlık olsun isterim ben dokunduğum kadını görmek hoşuma gider gözlerine bakmak
loş olsun hatları görecek kadar ondan sonrası bende...
Kırmızı loş ışıkta 👌🏽
karanlık tabiki aydınlıkda libidom düşüyor
aydınlıkda ne ya aydınlıkta
Hafif los ışık fena olmaz
Ikiside zevkli olur
Loş ortam daima iyidir
aydınlıkta tabiki.. karanlık neymiş ya
karanlıkta çünkü utanırım
Mum ışığında
karanlık
karanlikta
karanlık