ben hiç yapmadım tüm arkadaşlarım hatta benden küçük kuzenim bile nasıl yaptığını anlatıyor ben hiç opsmdm bile
1 ay
Herkesin kendi tercihi, hayatı kararı inancı. Bence ıki kişi birbirinin özeli önemlisi olmalı. Gelecek düşünmediğim (hem kalp hem mantık noktasında) biriyle bir şey yaşamak istemezdim. Onun dışında emin olmadan yapmam hiçbir şey. Hatta evlilikte yapmak çok hoş olabilir
sonunda benim gibi düşünen biri
Bu patlaklar böyle manipüle ede ede toplumun içine ettiler bakire kız kalmadı. İçine almamış temiz kız kalmadı evlenecek. Kadının en büyük düşmanı yine kadındır. Yapmayanı kezban cahil diye damgalayıp manipüle ediyorlar ve etrafta bakire kalmadı
erkekler de boyle ama yapıp yapıp bakire kız arıyorlar evlenmek icin
Bir bakir olarak bunu söyledim. Ayrıca erkeklerde bakir olmayan hiçbir erkek bakiri zorbalayıp yapmadın s alaksın demedi demiyor. Kadınlarda patlak olanlar bakireleri zorbalıyor. Bana bir allahın kulu erkek bakir olduğum için zorbalama yaftalama yapmadı
Sen helalinle ol. İffet ve namusunu koru. Zina eden hem bu dünyada hem ahirette cezasını çekecek. Sen onları güzellikle uyar ama sakın zinaya yaklaşma. Senin durumun absürt değil. Evliliğe sakla. Ahir zamanın fitnelerine bulaşma kardeşim.
Yapmamak sorun değil ama önemli olan hazır olmak yani düzenli mastürbasyon yapıp vucudunu nasıl zevk alabildiğini tanımak ıslanmayı bilmek ilişki öncesi önemli. İlla herkes yapacak diye şart yok
Cevap
35Cevap
Kendi tercihin bu insan sevdigini arzular bence yasanabilir bir sakincasi yok sadece cidden sevdiginziden emij olun
Çok gerekli değil ama bu yaşlarda biraz tecrübe iyi olabilirdiii...
erkekler hep tecrübesiz sevdigini soyluyo ama
Biraz geri kalmışsın ya da doğru kişiyi beklemişsin
geri kalmadım evlenmedıgım biriyle yaparsam kullanılmıs gibi hissederim bazen eski sevgilimin yanagımdan optugu aklıma gelınce bile pismanlık duyuyorum
Aboo gençlik bitmiş, veren verene. Ben de verdim gerçi
gercekten bitmis 17 yasındaki kuzenım 30 yasındaki adamla neler yaptıgını anlatmıstı şok geçirdim
Kim o adam bulun tutuklatın aq
ailesine soylıcektım aslında kız yalvardı yakardı ben kendi isteğimle yaptım dedi uzatmak istemedim
Hiç sorun değil neden olsun ama az bi tecrübe olmalı
Herkesin kendi kişisel tercihi.. sen onlara onlarda sana saygı duymalı
Evlenmeyene kadar bende uzak kalmayı tercih ediyorum
Sana bağlı o. Eğer bakirelik önemli değil dersen normal gelir sana. Bence önemli
Kafa yok iste evlenmeden bozuyorsunuz sonra bırakıp gidiyor ne diyim
bende 27 yaşındayım yapmadım bence daha iyi istersen konuşalım sende yapmış taklidi yap gelsene bi
Gerçek güven, sevgi ve arzu varsa olabilir. O olana kadar da, ele, yastığa, artık ner neyse devamm hahaha
Sence normal mi peki? Ya da ister miydin? Bence gayet normal
bazen flortlestıgım biriyle istiyorum ama sonra evlenmiyicegimiz aklıma geliyor vazgeciyorum
Evet biyolojik olarak hepimizin ihtiyacı ama birine teslim olmak bazı şartlar gerektiriyor, evlenmeden olması daha doğru gelmiyor o halde
Sen temiz kal boş ver milleti
arkadaslarım zorbalıyo ama ya patlamadan gidersen falan diyorlar
Arkadaşlarını değiştir alayı cahil cuhela takım
Hiç yapmamış olmak tamamen bir tercih meselesi
Normal değil bence
Artık pekte bakireligin önemi kalmadı gibi bisey
Hiç yapmamış olmak daha iyi
Peki memnun kalmışlar mı
Yaş kaç konuşmak şart bu konulari
nasıl yaşamak istersen öyle yaşarsın
Çoluk çocuk yapıyor su anda ortalık korkunc
Kuzenin erkekmi kizmi
kız
Sen kacsin o kac
Şu an 18 galiba bilmiyorum ama yasadıgı seyleri anlattıgında resit degildi 17den bile kücüktü
Az önce bana arkadaşlar dedi aynısını bende hiç yapmadım musaitmisin bişey dicemde
Beklerim istersen
yok
Engellersin sonra. fazla tutmam
Normal değil. Yapmamak niye sorun olsun?
Karakterw göre
Çok normal herkes yaşamıyor
eline hiç dalga aldın mı
Normal değil
Bence evlilik dışı olmamalı
artık normal, kimse takmıyor.
Kaç yaşındasın kiii
20
Çok detaylı anlatıyorlar mı
evet arabada nasıl yaptıklarını anlattı gecen arkadaşım
Anlatsana bana da konuştuklarınızı merak ettim
Neden sorun olsun yapıp yapmamak senin elinde
erkek yapar ama kadın yapamaz gibi bi baskı var ayrıca evlenmedıgım biriyle yaparsam pisman olurum gibi hissediyorum
Çok istekliysen kıyafet üzerinden sevisebilirsin aslında ama yapmaman daha iyi bence
Bu zamanda normal gibi
normal olan sensin diğerleri anormal
yapsana
ben sadece evlendigim adamla yapmak isterim
Gaza gelme
El değmedi mi
Yas kac senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?