Sürekli yüksek olmak beni zorluyor artık çözüm bulan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayHocam Bu sağlıklı olduğunuza işaret ediyor fakat Sürekli yüksek hissetmek bazen sadece hormonal değil, psikolojik de olabiliyor. Takıntı seviyesine geldiyse bir psikologla görüşmek iyi olabilir, gerekirse üroloji desteği de alınabilir. Bazı insanlarda altta stres, ilgisizlik, travmalar ya da duygusal boşluk gibi şeyler yatabiliyor. Ben de çocukluk travmalarım ile her duygusal şeyi cinselliğe yönlendirdiğimi fark etmiştim. Üzerine çalışınca ciddi şekilde azaldı.
21 Yorumla- 4 ay
Ek olarak beyninizi nasıl eğitir ne gibi Alışkanlıklar edinirseniz böyle ilerler, umarım kurtulursunuz.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
4 ayO zaman sağlam bir koca lazım böyle yatakta terletip yoracak rahatlatacak
Tabi buda şans kısmet işi
Evlenene kadar böyle sıkıntılı geçer evlenince şansına o konuda sağlam biri gelirse tam aradığını bulmuşsundur
Performansı kötü çıkarsa artık onuda kendin eğitirsin ya da mesir macunu falan
Bu işin evlenmeden çözümü olmuyor çünkü eril ve dişil enerji birbirini tamamlaması lazım
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Yorumları okudum sevgilin yok mastürbasyon yetersiz kalıyor sanırım ama sizi bir konuda tebrik ediyorum günah diye zina yapmiyosun helal olsun size sizin gibisi kaldimi bu zaman da dilerseniz sohbet etmek isterim
12 Yorumla
Soran4 ayNasıl bir sohbet
Aklı baska yerde olmayan boş sorumsuz olan kişilerde bu normal.. Hayatbl sana belki beleş. Genelde ekmek elden su gölden olunca insanalr yükselirse yükselir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
175Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
4 ayTam zamanli calisinca cok hissedilmiyor bende oyleydim
70 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlla zina yapman şart değil, mastürbasyon yapabilirsin, buradan sohbet ederek biraz da olsa rahatlayabilirsin, film izleyebilirsin.
22 Yorumla
Soran4 ayYeterli gelseydi çözüm aramazdım
Oruç tut, Uzun yürüyüşler yap, bazı günler ağır antrenmanlar yap, Ama en çok açlık iyi geliyor. Ben aç kalsamda be yaparsam yapayım zorlandığım için artık hatırlatıcılar, farklı aktiviteler ile engellemeyi başardım. otuzlu yaşlardan sonra rahatlarım diye düşünüyordum. Kesinliklem kırkı geçtim daha da içinden çıkılmaz oldu. Yani böyle biz zamanda ciddi bir eğitim isteyen bir durum. şu an mastürbasyon bile yapmıyorum. Ama bir hata yaparsam bütün hayat düzenim bozuluyor. Allah sabır versin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayBende hep yüksek durumdayım. Neler yapıyorsun?
115 Yorumla- 4 ay
Bazen üzerinde bir yük , bazen kendine sığmazlık, bazen başının uyuşması, bazen en olmadık yerde veya zamanda patlamayı istemek , bazen anlık bir aktiflikle hayatın sıradan akışında yer almayan çılgın ve hoyrat gelebilecek bir olayın hayalinin gerçek oluşunu düşünüp deriinnnlerden gelen bir rahatlamayı yaşadığını düşündüren ve hatta bu durumun tamamen doğal bir olağanlık olduğunu düşündüren bir doluluk ve yükseklik. Sende de oluyor mu? @soran
Soran4 ayEvet oluyor
- 4 ay
Tamamen aynı yoğun ve şiddetli hisler içindeyiz. Sende böyle olması bana çok kışkırtıcı geldi. İki seçenek var ki , bu durumda yaşamaktan mutlu ve memnun olarak devam etmek diğer seçenek ise bu masdurbasyon sıklığı ve yüksek cinsel istekten kurtulma yolu. Hangisini tercih edersin?
Soran4 ayBilmem
- 4 ay
Seni anlıyorum bu ikilem gerçekten zor.
- 4 ay
Yüksekliğin heyecanını yaşamak seni mutlu ve bazen senin kendine olan motivasyonunu artırırken , aklından geçen mutlu çılgın düşünlerin adrenalini yaşamak çok güzelken senin dışında hayatın akışı içinde bu durumun diğer faktörlere odaklanmanda zorluk oluşturması , bazen iletişimlerinde bile farklı boyutlarda oluşun, muhtemelen mastürbasyon sıklığı ve senin zaman zaman yorulman , programlı olmaya dair ihtiyacının arttığı zamanların oluşu. Kendi kendine hayatın bir çok ayrıntısında, bi normal ol artık yaa, herkes insan. Gibi ve benzeri söylemler düşünceler içinde bulman bir yandan mutlu edici bir yandan yorucu oluşunun getirisi. Haliyle vazgeçmek zor. Diğer yandan, daha programlı düzenli olma isteğin, düşüncelerinin yerindeliğinin daha öne çıkmasını istemen, yeri olmadığında değil yeri ve zamanı geldiğinde bu coşkuları yaşayabilirliğin çok güzel olabileceğini düşünüp bu durumdan kurtulmak istemen. Olarak yorumluyorum. Ne kadar doğru bilemiyorum ama bu şekilde ise ikilemde kalmak gerçekten çok olağan
Soran4 ayNasıl üşenmeden bu kadar uzun yazı yazabiliyorsun
- 4 ay
İçimden geliyor. Seviyorum yazmayı 😊. Bu uzun yazılarla ilgili benimde sana bir sorum olacak, Bu uzun anlatımlarda kendini bulabiliyor musun hoşuna gidiyor mu? Sıkıcı ve yorucu buluyor , okusam sonuna doğru başımı unuturum diye mi düşünüyorsun? Yoksa yazı sorun değil ama bu uxunluk garibime gitti mi diyorsun?
Soran4 ayOrtaa seviye diyebilirim
- 4 ay
Anladım. Nasılsın? Günün nasıl geçiyor?
Soran4 ayYoğun, yorucu. Senin?
- 4 ay
Benimde oldukça yoğun geçiyor. Kolaylıklar dilerim umarım güzel dinlenebilirsin. Ne iş yapıyorsun?
Soran4 ayboş ver. Sanada kolay gelsin
- 4 ay
Teşekkür ederim, umarım bu gün sizin için daha iyi geçiyordur.
- 4 ay
Merhaba
4 ayDikkat dağıtacak hobi veya işin yoktur muhtemelen. Ben işe odaklanınca unutuyorum
13 Yorumla
Soran4 ayYoo çalışıyorum
- 4 ay
şu an bende çalışıyorum ve biri aklıma sokmadıkça pek aklıma geldiği söylenemez.
- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
4 ayGüven veren, beyefendi, saygılı ve libidosu yüksek bir partner bulmak, başka yolu yok maalesef
12 Yorumla
Soran4 ayKetçap mayonez de olsun mu :)
- 4 ay
Orası da sana kalmış (:
Gizli Üye(30-35)4 ayDaha çok masttan başka çözüm yok gibi güvendiğin flört varsa ileri gitmeden yüzeysel yaparsınız ama o da bir yere kadar
112 Yorumla
Cevap sahibi4 ayVar mı öyle biri
Soran4 ayYok.
Cevap sahibi4 ayFarklı bir çözüm bulabildin mi peki ya da neye karar verdin
Soran4 ayBulamadım karar da vermedim
Cevap sahibi4 ayDurumlar hala vahim desene
Cevap sahibi4 ayYaş kaçtı
Soran4 ay28 neden ki
Cevap sahibi4 ayOvvv durum daha da vahimmiş 20 falansındır sanmıştım da ondan sordum 🙂
Soran4 ayNeden daha vahim
Cevap sahibi4 ay28 yıllık birikmiş libido var çünkü 😬 tabi önceden olduysa bilemem sorudan dolayı bakiresindir sanmıştım
Soran4 ayAnladım
Cevap sahibi4 ayHiç yakınlaşma falan oldu mu sahi
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sürekli yüksek olmak da iyi değildir. Kendi kendinize rahatlama sağlayın yoksa yanlış işlere düşersiniz. Bu duygu insanin gozlerini kapatır göremez
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayGel dilleyeyim desem vereceksin sanki. Boş gürültüsünü yavrum
28 Yorumla
Soran4 ayAranmak için sormadım soruyu cidden çare arıyorum
Cevap sahibi4 ayYaşın kaç peki senin
Soran4 ayNeden soruyorsun?
Cevap sahibi4 ayNeden agresifsin sen?
xik beni de rahatlayayim diyorsun tabi
Soran4 aySapıksın
Cevap sahibi4 ayDeğilim sadece Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu kadın seviyorum
Cevap sahibi4 ayYavrum
Cevap sahibi4 aySenin yaşın kaç
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon ya da sexting yaparak rahatlarsan düşer. Bu işi belli periyotta yaparak gecistir. Spor yap plates yap aklına o iş gelince bastir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayO işin çözümü partner mastürbasyon da fayda etmiyor
16 Yorumla
Cevap sahibi4 aySevgilin var mı
Soran4 ayHayır
Cevap sahibi4 ayPeki kaç yaşındasın
Soran4 aySebep?
Cevap sahibi4 ayAçık konuşmak gerekirse garip geldi 20lerdesin onun yüksekliği mi yoksa 30ların isteği mi o sebepten sordum
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevişerek bunu aşabilirsin, tutucu isen evlenmeli, tutucu değil isen kendine düzenli seks yapacağın bir partner bulmalısın...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayÖnce Allah'a yonelmeliyiz haram sevda veya ilişki yaşamak istemiyorsun. En guzeli ahiretini düşünüyorsun demekki tavsiyem dini konulara biraz daha yonelmen ve yaşin geldıyse talıplerin varsada evlenmen başkada bir tavsıyede bulunamam maalesef.
20 Yorumla
4 aySexting yaparak rahatliybilirsin. yardim edebilirim
20 Yorumla
4 ayTadını çıkar yorduğu yerde başka bir alana geç
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. Yalnız değilsin tek çare evlilik o da ne zaman kim olur, nasıl olur Allah bilir. 🥲
10 Yorumla
4 aybence yok. ama kendini frenleyebiliyorsan senden iyisi de yok
10 Yorumla
4 ayEvlenmek veya dikkatini ve enerjini başka yöne yöneltmek
11 Yorumla- 4 ay
Sevgilin var mı?
4 aybende aynı ya. Senin çözümün bende benim çözümüm sende😆😜🥵💦🍆😂
10 Yorumla
4 aySabah 2 akşam 2 posta. Benim çözümüm bu. Fb siz olmuyor
10 YorumlaBen de öyleyim sürekli yüksek doyumsuz Hatta böyle olmak bile bana zevk veriyor
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
4 ayAşırı boşalma bir süre idare ediyor ama kalıcı bir çözüm değil
10 Yorumla Yaş gereği normal konuyu gerçekten deneyim düzenli ve kaliteli olması şart
10 YorumlaVar direk ben gibi partnerin olup seni doyurması lazım
10 Yorumla
4 ayDuygusuz seks arayışı çözüm belli hayal dünyadaki erkeği buradan birine yakıştırman.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
4 ayVar darbeli matkap gibi bir erkek romantic olacak mesela 😜
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
4 ayKendimi dizginliyorum bazen Oruca geciyorim iyi geliyor
10 Yorumla
4 ayYok. Seks yap zevkine bak. Yalatınca zevkten uçarsın sen
10 Yorumla
4 ayVar tabi kendini yüksek görme alçal biraz kendini bulursun
10 Yorumlamaalesef ben de aynı dertten muzdaribim.. Sürekli fantezi kuruyorum hayal ediyorum
10 Yorumla
4 ayHayatını etkiliyor mu
Eğer etkilemiyorsa sürekli yüksek olmak çok güzel bir şey10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 aygünlük takıp çıkarmadığın uzaktan kumandalı vibratörler var. gün içinde istediğinde anda aşırı yükselmeden kendini tatmin ediyorsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
4 aymaalesef çözümü yok devamlı işlek olur herkeste öyle yaratildik
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
4 ayvarrr. kimse yoksa mastürbasyon , varsa seks.. başka ne olabilir ki çözümü 😅
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Farklı şeyler dene spor gibi
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çözüm basit :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAynısı bende de var artık düzenli bir cinsel hayatım olsun istiyorum
117 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@EşrefVtec yok olsaydı olurdum
- 4 ay
Nerde yaşıyorsun
Cevap sahibi4 ay@Selçuk00sh ne yapacaksın ki :)
- 4 ay
evlilik mi düşünüyorsun yoksa takılmalık mı
- 4 ay
Evlilik mi f*ck b*ddy mi?
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Bildiğin yöntemler dışında yok maalesef söyleyeceklerimizde sana gelmeyebilir veya beğenmeyebilirsin.
10 Yorumla
4 ayseks yapcan askım baska cozumu yok
122 Yorumla- 4 ay
@lonewolf0634 sanane
- 4 ay
Eyvallah bacım
Zihinsel ikna ve rahatlama seansları var duydun mu
13 Yorumla
Soran4 ayDuymadım, nasıl oluyor
Gizli Üye(36-45)4 ay
:D...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÇözümü libidona eş değer birisi.
180 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayDüzenli görüşeceğin, ten uyumunun olduğu partner.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayMart kedilerinde oldugu gibi içine bişey girmesi gerek
11 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBir erkekle sesli yapmadıysan dene. bir nebze seni idare eder.
Gizli Üye(36-45)4 aySesli konuşmak rahatlatır görüntü olmadan sağlıklı hem bu
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayBakirelik varsa normaldir bakirelik yoksa alışkanlık yapmıştır sende
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBirkaç çözüm var mastürbasyon ya da bak esc erkekler için kadınlar için sınırsız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySürekli mastürbasyon 19 cm ile başa çıkmaya çalışıyorum mesela
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biraz kafanı başka şeylerle meşgul et
71 Yorumla- 4 ay
Sonra daha çok canın istiyor
Gizli Üye(36-45)4 ayEvlen o zaman her gün yap
186 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@davejones Sanane
Cevap sahibi4 ay@mrtbey038 Ne yapacaksın
bende aynı sorundan muzdaribim ve sexting yapacak kız arıyorum 🫠
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ya hiç yasamamissin ya da yaşadığın icin bu zevki tekrar istiyorsun
10 Yorumla
4 aybende aynıyım. benım cozumum her gun kendımı bosaltmak. telegramda gruplarım var her an bırıyle canlı yapıyorum
10 Yorumla
4 ayKnk tam saat calış p*rno izleme gelirsede ya vajinaya buz koy ya da soğuk suyla boynunu filan yika
10 YorumlaMaalesef yok o çözümü bende arıyorum ama olmuyor sırf her gün mastürbasyon yapmaktan enerjim tükeniyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
4 ayEvlenebilirsin güzel bi çözüm
12 Yorumla
Soran4 ayDüzgün ve isteyebileceğim biri olsa evlenirim zaten
- 4 ay
Umarım öyle biri hepimizin karşısına çıkar
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Var çözüm anlatayım istermisin
15 Yorumla
Soran4 ayYani
Soran4 ayEvet
4 ayBen ce çok güzel yüksek olan kızlar hırçın ve sert oluyor çok seviyorum ben cözümü de sana bağlı nasılmistersen ister solo ister grup
10 Yorumla
4 ayHem yoğun çalışıp hem hep yüksek nasıl kaliyrosun bu biraz enerji meselesi. vayy demek sende baya enerji var o zaman 🤔
10 Yorumla
4 aymastürbasyon evli ve özgür değilsen
14 Yorumla
Soran4 ayEvli değilim özgürüm ama böyle şeyler yapamam
- 4 ay
O zaman mastürbasyon yaparak kendini bastırmalısın
Soran4 ayBastırılmıyor ve antidepresan bile kullanıyorum düşmüyor
- 4 ay
Farklı şeyler deneyebilirsin o zaman
- Devamını Gör (135)
Devamını Gör(180)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında