Sürekli yüksek olmak beni zorluyor artık çözüm bulan var mı?
1 ay
Hocam Bu sağlıklı olduğunuza işaret ediyor fakat Sürekli yüksek hissetmek bazen sadece hormonal değil, psikolojik de olabiliyor. Takıntı seviyesine geldiyse bir psikologla görüşmek iyi olabilir, gerekirse üroloji desteği de alınabilir. Bazı insanlarda altta stres, ilgisizlik, travmalar ya da duygusal boşluk gibi şeyler yatabiliyor. Ben de çocukluk travmalarım ile her duygusal şeyi cinselliğe yönlendirdiğimi fark etmiştim. Üzerine çalışınca ciddi şekilde azaldı.
Ek olarak beyninizi nasıl eğitir ne gibi Alışkanlıklar edinirseniz böyle ilerler, umarım kurtulursunuz.
O zaman sağlam bir koca lazım böyle yatakta terletip yoracak rahatlatacak
Tabi buda şans kısmet işi
Evlenene kadar böyle sıkıntılı geçer evlenince şansına o konuda sağlam biri gelirse tam aradığını bulmuşsundur
Performansı kötü çıkarsa artık onuda kendin eğitirsin ya da mesir macunu falan
Bu işin evlenmeden çözümü olmuyor çünkü eril ve dişil enerji birbirini tamamlaması lazım
Yorumları okudum sevgilin yok mastürbasyon yetersiz kalıyor sanırım ama sizi bir konuda tebrik ediyorum günah diye zina yapmiyosun helal olsun size sizin gibisi kaldimi bu zaman da dilerseniz sohbet etmek isterim
Nasıl bir sohbet
Aklı baska yerde olmayan boş sorumsuz olan kişilerde bu normal.. Hayatbl sana belki beleş. Genelde ekmek elden su gölden olunca insanalr yükselirse yükselir.
Cevap
175Cevap
Tam zamanli calisinca cok hissedilmiyor bende oyleydim
İlla zina yapman şart değil, mastürbasyon yapabilirsin, buradan sohbet ederek biraz da olsa rahatlayabilirsin, film izleyebilirsin.
Yeterli gelseydi çözüm aramazdım
Oruç tut, Uzun yürüyüşler yap, bazı günler ağır antrenmanlar yap, Ama en çok açlık iyi geliyor. Ben aç kalsamda be yaparsam yapayım zorlandığım için artık hatırlatıcılar, farklı aktiviteler ile engellemeyi başardım. otuzlu yaşlardan sonra rahatlarım diye düşünüyordum. Kesinliklem kırkı geçtim daha da içinden çıkılmaz oldu. Yani böyle biz zamanda ciddi bir eğitim isteyen bir durum. şu an mastürbasyon bile yapmıyorum. Ama bir hata yaparsam bütün hayat düzenim bozuluyor. Allah sabır versin.
Bende hep yüksek durumdayım. Neler yapıyorsun?
Bazen üzerinde bir yük , bazen kendine sığmazlık, bazen başının uyuşması, bazen en olmadık yerde veya zamanda patlamayı istemek , bazen anlık bir aktiflikle hayatın sıradan akışında yer almayan çılgın ve hoyrat gelebilecek bir olayın hayalinin gerçek oluşunu düşünüp deriinnnlerden gelen bir rahatlamayı yaşadığını düşündüren ve hatta bu durumun tamamen doğal bir olağanlık olduğunu düşündüren bir doluluk ve yükseklik. Sende de oluyor mu? @soran
Evet oluyor
Tamamen aynı yoğun ve şiddetli hisler içindeyiz. Sende böyle olması bana çok kışkırtıcı geldi. İki seçenek var ki , bu durumda yaşamaktan mutlu ve memnun olarak devam etmek diğer seçenek ise bu masdurbasyon sıklığı ve yüksek cinsel istekten kurtulma yolu. Hangisini tercih edersin?
Bilmem
Seni anlıyorum bu ikilem gerçekten zor.
Yüksekliğin heyecanını yaşamak seni mutlu ve bazen senin kendine olan motivasyonunu artırırken , aklından geçen mutlu çılgın düşünlerin adrenalini yaşamak çok güzelken senin dışında hayatın akışı içinde bu durumun diğer faktörlere odaklanmanda zorluk oluşturması , bazen iletişimlerinde bile farklı boyutlarda oluşun, muhtemelen mastürbasyon sıklığı ve senin zaman zaman yorulman , programlı olmaya dair ihtiyacının arttığı zamanların oluşu. Kendi kendine hayatın bir çok ayrıntısında, bi normal ol artık yaa, herkes insan. Gibi ve benzeri söylemler düşünceler içinde bulman bir yandan mutlu edici bir yandan yorucu oluşunun getirisi. Haliyle vazgeçmek zor. Diğer yandan, daha programlı düzenli olma isteğin, düşüncelerinin yerindeliğinin daha öne çıkmasını istemen, yeri olmadığında değil yeri ve zamanı geldiğinde bu coşkuları yaşayabilirliğin çok güzel olabileceğini düşünüp bu durumdan kurtulmak istemen. Olarak yorumluyorum. Ne kadar doğru bilemiyorum ama bu şekilde ise ikilemde kalmak gerçekten çok olağan
Nasıl üşenmeden bu kadar uzun yazı yazabiliyorsun
İçimden geliyor. Seviyorum yazmayı 😊. Bu uzun yazılarla ilgili benimde sana bir sorum olacak, Bu uzun anlatımlarda kendini bulabiliyor musun hoşuna gidiyor mu? Sıkıcı ve yorucu buluyor , okusam sonuna doğru başımı unuturum diye mi düşünüyorsun? Yoksa yazı sorun değil ama bu uxunluk garibime gitti mi diyorsun?
Ortaa seviye diyebilirim
Anladım. Nasılsın? Günün nasıl geçiyor?
Yoğun, yorucu. Senin?
Benimde oldukça yoğun geçiyor. Kolaylıklar dilerim umarım güzel dinlenebilirsin. Ne iş yapıyorsun?
boş ver. Sanada kolay gelsin
Teşekkür ederim, umarım bu gün sizin için daha iyi geçiyordur.
Merhaba
Dikkat dağıtacak hobi veya işin yoktur muhtemelen. Ben işe odaklanınca unutuyorum
Yoo çalışıyorum
şu an bende çalışıyorum ve biri aklıma sokmadıkça pek aklıma geldiği söylenemez.
Güven veren, beyefendi, saygılı ve libidosu yüksek bir partner bulmak, başka yolu yok maalesef
Ketçap mayonez de olsun mu :)
Orası da sana kalmış (:
Daha çok masttan başka çözüm yok gibi güvendiğin flört varsa ileri gitmeden yüzeysel yaparsınız ama o da bir yere kadar
Var mı öyle biri
Yok.
Farklı bir çözüm bulabildin mi peki ya da neye karar verdin
Bulamadım karar da vermedim
Durumlar hala vahim desene
Yaş kaçtı
28 neden ki
Ovvv durum daha da vahimmiş 20 falansındır sanmıştım da ondan sordum 🙂
Neden daha vahim
28 yıllık birikmiş libido var çünkü 😬 tabi önceden olduysa bilemem sorudan dolayı bakiresindir sanmıştım
Anladım
Hiç yakınlaşma falan oldu mu sahi
Sürekli yüksek olmak da iyi değildir. Kendi kendinize rahatlama sağlayın yoksa yanlış işlere düşersiniz. Bu duygu insanin gozlerini kapatır göremez
Gel dilleyeyim desem vereceksin sanki. Boş gürültüsünü yavrum
Aranmak için sormadım soruyu cidden çare arıyorum
Yaşın kaç peki senin
Neden soruyorsun?
Neden agresifsin sen?
xik beni de rahatlayayim diyorsun tabi
Sapıksın
Değilim sadece Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu kadın seviyorum
Yavrum
Senin yaşın kaç
mastürbasyon ya da sexting yaparak rahatlarsan düşer. Bu işi belli periyotta yaparak gecistir. Spor yap plates yap aklına o iş gelince bastir
O işin çözümü partner mastürbasyon da fayda etmiyor
Sevgilin var mı
Hayır
Peki kaç yaşındasın
Sebep?
Açık konuşmak gerekirse garip geldi 20lerdesin onun yüksekliği mi yoksa 30ların isteği mi o sebepten sordum
Sevişerek bunu aşabilirsin, tutucu isen evlenmeli, tutucu değil isen kendine düzenli seks yapacağın bir partner bulmalısın...
Önce Allah'a yonelmeliyiz haram sevda veya ilişki yaşamak istemiyorsun. En guzeli ahiretini düşünüyorsun demekki tavsiyem dini konulara biraz daha yonelmen ve yaşin geldıyse talıplerin varsada evlenmen başkada bir tavsıyede bulunamam maalesef.
Sexting yaparak rahatliybilirsin. yardim edebilirim
Yalnız değilsin tek çare evlilik o da ne zaman kim olur, nasıl olur Allah bilir. 🥲
bence yok. ama kendini frenleyebiliyorsan senden iyisi de yok
Evlenmek veya dikkatini ve enerjini başka yöne yöneltmek
Sevgilin var mı?
Sabah 2 akşam 2 posta. Benim çözümüm bu. Fb siz olmuyor
Ben de öyleyim sürekli yüksek doyumsuz Hatta böyle olmak bile bana zevk veriyor
Aşırı boşalma bir süre idare ediyor ama kalıcı bir çözüm değil
Yaş gereği normal konuyu gerçekten deneyim düzenli ve kaliteli olması şart
Var direk ben gibi partnerin olup seni doyurması lazım
Duygusuz seks arayışı çözüm belli hayal dünyadaki erkeği buradan birine yakıştırman.
Var darbeli matkap gibi bir erkek romantic olacak mesela 😜
Kendimi dizginliyorum bazen Oruca geciyorim iyi geliyor
Yok. Seks yap zevkine bak. Yalatınca zevkten uçarsın sen
Var tabi kendini yüksek görme alçal biraz kendini bulursun
maalesef ben de aynı dertten muzdaribim.. Sürekli fantezi kuruyorum hayal ediyorum
Hayatını etkiliyor mu
Eğer etkilemiyorsa sürekli yüksek olmak çok güzel bir şey
günlük takıp çıkarmadığın uzaktan kumandalı vibratörler var. gün içinde istediğinde anda aşırı yükselmeden kendini tatmin ediyorsun
maalesef çözümü yok devamlı işlek olur herkeste öyle yaratildik
varrr. kimse yoksa mastürbasyon , varsa seks.. başka ne olabilir ki çözümü 😅
Farklı şeyler dene spor gibi
çözüm basit :D
Aynısı bende de var artık düzenli bir cinsel hayatım olsun istiyorum
@EşrefVtec yok olsaydı olurdum
Nerde yaşıyorsun
@Selçuk00sh ne yapacaksın ki :)
evlilik mi düşünüyorsun yoksa takılmalık mı
Evlilik mi f*ck b*ddy mi?
Bildiğin yöntemler dışında yok maalesef söyleyeceklerimizde sana gelmeyebilir veya beğenmeyebilirsin.
seks yapcan askım baska cozumu yok
@lonewolf0634 sanane
Eyvallah bacım
Zihinsel ikna ve rahatlama seansları var duydun mu
Duymadım, nasıl oluyor

:D...
Çözümü libidona eş değer birisi.
Düzenli görüşeceğin, ten uyumunun olduğu partner.
Mart kedilerinde oldugu gibi içine bişey girmesi gerek
Bir erkekle sesli yapmadıysan dene. bir nebze seni idare eder.
Sesli konuşmak rahatlatır görüntü olmadan sağlıklı hem bu
Bakirelik varsa normaldir bakirelik yoksa alışkanlık yapmıştır sende
Birkaç çözüm var mastürbasyon ya da bak esc erkekler için kadınlar için sınırsız
Sürekli mastürbasyon 19 cm ile başa çıkmaya çalışıyorum mesela
Biraz kafanı başka şeylerle meşgul et
Sonra daha çok canın istiyor
Evlen o zaman her gün yap
@davejones Sanane
@mrtbey038 Ne yapacaksın
bende aynı sorundan muzdaribim ve sexting yapacak kız arıyorum 🫠
Ya hiç yasamamissin ya da yaşadığın icin bu zevki tekrar istiyorsun
bende aynıyım. benım cozumum her gun kendımı bosaltmak. telegramda gruplarım var her an bırıyle canlı yapıyorum
Knk tam saat calış p*rno izleme gelirsede ya vajinaya buz koy ya da soğuk suyla boynunu filan yika
Maalesef yok o çözümü bende arıyorum ama olmuyor sırf her gün mastürbasyon yapmaktan enerjim tükeniyor
Evlenebilirsin güzel bi çözüm
Düzgün ve isteyebileceğim biri olsa evlenirim zaten
Umarım öyle biri hepimizin karşısına çıkar
Var çözüm anlatayım istermisin
Yani
Evet
Ben ce çok güzel yüksek olan kızlar hırçın ve sert oluyor çok seviyorum ben cözümü de sana bağlı nasılmistersen ister solo ister grup
Hem yoğun çalışıp hem hep yüksek nasıl kaliyrosun bu biraz enerji meselesi. vayy demek sende baya enerji var o zaman 🤔
mastürbasyon evli ve özgür değilsen
Evli değilim özgürüm ama böyle şeyler yapamam
O zaman mastürbasyon yaparak kendini bastırmalısın
Bastırılmıyor ve antidepresan bile kullanıyorum düşmüyor
Farklı şeyler deneyebilirsin o zaman
Galiba bekarsın. Tam doyum ve düzenli olmadığı için bu durum olabilir.
Kafanı dagit. Abazalar gibi yaşama