İyi etmişsin ablam. Mastürbasyon seni her yönden bitirir uzun vadede. İleride ilişki yaşarsan bile etkilerini yani kötü etkilerini görmen maalesef ki mümkün. Hatta erkek olsan ereksiyon problemlerinden ve erken boşalma problemlerine kadar yaşaman gerçekten de mümkündü. Kadınlarda ise bu daha çok ilişkiden keyfi alamama gibi şeyler olabilir maalesef ama şu an doğru yoldasın inan bana 🙏🏻
22 Yorumla
Soran1 ayTeşekkür ederim 🙂
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
1 ayKızlar nasıl mastürbasyon. yapıyor ki? p*rno izleyip klitorisini mi okşuyorlar... Eskiden bakire kızlar kendisine oral seks karşılığı parasal teklifim olurdu. Birkaç kişiyle münasebetim olmustu fakat benim sertleşmiş aleti görünce boşalıyorlardı bende oral yapamıyordum. Şimdi oral ve parasal teklifim olmaz ama klitorisini aletimle sürtmeyi düşünen olur mu acaba? Hem p*rno izlemiycek hemde kendisi uğraşmayacak
02 Yorumla- 1 ay
izlemeden dusunerek yapiyoruz
- 1 ay
@seziindurakk evet hayal kurarak ama en güzeli karşında biriyle konuşarak yapmak 🙊🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 ayKendini tatmin etmesen de rüya görerek vücudun kendini dengeleyecektir bastırılmış arzular bir sekile ortaya çıkar bu seni cinsellikten sogutur mu bilemem burada ki kimse haydar dümen degil neticede psikolojik ve bedensel saglıgına zararı olup olmadığını arastırmanı oneririm bunu okuyan her hanımefendiyede onerım bu sekilde olur
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
1 aymastürbasyon dozunda yapılırsa normal bişey ama genelde abartılarak yapıldığı için ciddi sorunlar olabiliyor en yaygın olanı seksten yeterince zevk alamama ve erken boşalma
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
1 ayVücudun istiyor, bunu sanki illet bir şey gibi düşünmemek lazım. Sana zararı olmayacak sayıda yapman yeterli.
110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBen de bıraktım 1 aydır falan yapmıyorum Mas yapmayı bırakıyorum ne düşünüyorsunuz?
152 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Kadınlar bırakabilir sorun olmaz zararı da olmaz ama erkekler için imkansız gibi bir şey.. rüyalanmaya sebep olur daha kötü olur
21 Yorumla
Soran1 ayMuhtemelen
1 ayÇok sık olması bedeniyorar bazı rahatsızlıklar getirir seni zinaya goturecekse kendin yapmanda sakınca yoktur
101 Yorumla- 1 ay
Erkeğe mi zor dayanmak kadına mı
Gizli Üye(18-24)1 ayBen hiç yapmıyorum da inanmıyorlardı. İhtiyacım olmuyor.
94 Yorumla
Soran1 ayEn iyisi gerçekten inan bana. İlk yaptığım güne lanet olsun gerçekten. Bir kere tadını alınca yapmak istiyorsun zaten. Benim de ihtiyacım olmuyordu merak edip yaptıktan sonra böyle bağımlı oldum. Ama unutturcam kendime söz verdim
- 1 ay
Nasıl gideriyorsun ihtiyacını
Cevap sahibi1 ayYazmışım ihtiyacım olmadığını.
- 1 ay
Yalan snsjsj
Gizli Üye(36-45)1 ayMastürbasyona alışırsan partnerlerin sana zevk vermeye bilir o ilişkide Gelemezsin keyif alamazsın monoton olur sonra dersin ki ben kendi kendime yapıcaksam bu adama ne ihtiyacım var ilişkilerin bozulur ama bıraktı isen iyi, ilk belli bir zaman canın ister ama sonra normale döner regl zamanlarında istek artar hormonel bir durum farklı şeyler ile aklını meşgul et o zamanda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 ayBu kötü bir şey degil bedeninin ihtiyacı tamamen bırakmak bence yanlış sadece abartmadan yeterli sıklıkla yasanmali bu
11 Yorumla- 1 ay
Kötü birsey degildi mastürbasyon yapmak abartma
Gizli Üye(30-35)1 ayÇok iyi yaptın. Hem maddi hem manevi çok zararları var. Uzak durmak için özellikle gözünü açık seçik şeylerden uzak tut zamanla komple bırakırsın
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBen bıraktım çok mutluyum
1315 Yorumla
Cevap sahibi1 ayYapınca kendimi kötü hissediyordum sürekli duş aliyordum yeni hobiler falan edindim sosyallestim ve bıraktım bazen canım ceksede yapmıyorum
Cevap sahibi1 ay19um ya ayda 1-2 normalde daha fazlası hiç güzel değil ben kendim sevmiyordum o durumu
Cevap sahibi1 ayBende çıkmadı daha 2 aydır hiç yapmıyorum eskiden hergun yapardım ama yaptıkça bağımlı olursun
Soran1 ayHaftada iki olayı kadar zattiri zort bi şey yok. Yok yapmazsan gergin olursun, yok ağrın olur gibi seylerle kızları yapmaya itmeyin artık
Cevap sahibi1 ayYa yapınca kendimi pis hissediyorum
- 1 ay
Off ya nasıl başardın banada anlatsan olur mu
- 1 ay
@GececiEfe3169 bi git sene
Gizli Üye(18-24)1 ayErken boşalmanın önüne geçtim
Su faturası az gelir
Çamaşırlar az yıkanır
Sık duştan hasta olacaktın artık sorun yok
Bu kadar
10 YorumlaAraştırma dönemimde en az haftada 2 3 kez yapılması gerektiğini hastalıklara hatta yanlış değilsem kalp krizine bile iyi geldiğini okumuştum. Tamamen bırakmak mantıklı değil bence en azından bırakmışken haftada bir yap, bu konuyu iyice araştırmanı öneririm
00 YorumlaKendine olan güvenin artar
Zihnin berraklaşır
Bende seks ve mastürbasyon yapmıyorum iki aydır evet delirmek üzereyim fakat enerjimi sporla atıyorum
00 YorumlaSanki sigara bırakıyor.
Duşa girip köpüklü küvette uzaninca illa aklına geliyor. Ama bunu alışkanlık yapmak 7/24 aklında tutup yapmak saçma. Ama yerine göre rahatlama iyidir.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayBıraktım diyebilmen için ne kadar süre geçti gerçekten bıraktın mı emin misin
54 Yorumla
Soran1 ay3 hafta oldu normalde nerdeyse her gün yapıyordum
Cevap sahibi1 ayO zaman kontrol etmeyi öğrenmişsin diyelim
Soran1 ayOlur öyle diyelim
- 1 ay
Sen sünnetsiz erkek ile sevgili olur musun
1 ayBence de mastürbasyonu tamamen bırakmakla çok iyi yapmışsın çünkü mastürbasyon ve por o anladın sen onu hafıza kaybı yani unutkanlık yapıyormuş
11 YorumlaKendi adıma söylm cinsellikteki zevki etkiliyordu ve sürekli yapmak isteyip sonra zevk almadan biten bir süreç o yüzden çok çok ihtiyaç duymadikca yapmam senede toplasan 10 defayi bulmaz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yapmak bence tersten kurtulmanın bir yolu ancak bunu aşırıya götürmeyen gerekir günde 2 den fazla olmazsa iyi olur
00 Yorumla
1 ayMastürbasyon zararlı mıymış 🙄🤔 Ben hergün yapıyorum, Hatta bazı günler kesmiyo iki üç defa yapıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 ayYani gereksiz bir durum arada yap istersen. Tek zararı bakireysen klitoral orgazma alışıp, vajinal orgazm olmada zırlanma, olamama olabilir.
00 Yorumla Bırakma, iki günde bir mastürbasyon yaparak rahatla, titreşimli vibratör, titreşimli penis kullanarak daha iyi zevk alabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. Bence iyi yaptın bende tamamen bırakmak isterdim lakin çok zor bunu başarmak 🥲
03 Yorumla
Soran1 ayMaalesef
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. mastürbasyon yapmanın zararı çok fazla araştır.. özellikle psikolojik olarak kötü yapıyor insanı aynı şekilde video bağımlılığıda...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 aykendini nasıl hissettiğin önemli yükseliyormusun peki nasıl bastırıyorsun
015 Yorumla
Soran1 ayBaşka bir şeyle meşgul olunca unutuyorum
- 1 ay
Olamadığında peki
Soran1 ayAilemin yanına gidiyorum
- 1 ay
Nekadar oldu
Soran1 ay3 hafta olacak galiba
- 1 ay
Hadi bakalım hayırlısı olsun regl zamanları filan
Soran1 ayReglyken yapmak çok zor zaten
- 1 ay
İstek için dedim ozamanlarda artışnoluyor ya
Soran1 ayYapmıyorum işte dizi izliyorum ders çalışıyorum falan
- 1 ay
Hımmm iyi yapıyorsun
- 1 ay
Yaptın mı yine iyi dayandın
Soran1 ayDimi bence de
- 1 ay
Aynen nasıl oldu peki güçlü oldumu
Soran1 ayHıhımm
- 1 ay
Üst üste yapsaydın
1 ayNasıl birakabildin bir tekniği yolu falan var mi
02 Yorumla
Soran1 ayYok valla
- 1 ay
Kadınlarda böyle irade varmıymis yaa
Gizli Üye(45 üstü)1 ayOhoo benim ne ilişkim oldu ne sevgilim çok yukseksem hele regl günleri ağrımı kesmek için bile yapıyorum kskdek
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. mastürbasyon. Bekar kisinin yapacağı en iyi şeydir. Baska bir durum kullanilmaktir.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
1 aySevgilin yoksa secting sanal seks yapmıyossn inan başlarsın yine
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 909 cevap paylaştı.
1 ayZarar ya da faydası olması senin hayatına etkisiyle belli olur
00 Yorumla
1 ayYararı da zararıda olduğunu sanmıyorum ki fazlası da zararlı keyif işi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 ayBilimiyoruz ama öncesini sonrasını sen bize ozetlersen artı eksi düşünürüz
00 Yorumla
1 ayBırakılır mı ya devam devam
130 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayZararı stres ve ağrı
Yaparsan hem bunlar olmaz hem daha sağlıklı olursun00 Yorumla yani cinsellik yaşarken daha geç orgasm olabiliyor ya da hiç olmayada biliyor o yüzden yapmamak daha iyi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 ayyahu sigaramı bu? böyle bir baskıyı neden yapıyorsun vucuduna?
00 Yorumla Kadınlar ile erkekler fiziksel ve fizyolojik olarak farklılık gösterseler de doğru yaptığını düşünmüyorum. Elbette bir doktor değilim. Ama kadın erkek farketmez insanlar için gerekli ve faydalı olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayYakında burada okuduğun bazı şeylere fena yükselirsin
02 Yorumla
Soran1 ayOkumuyorum
Cevap sahibi1 ayya okursan peki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 aySen sölicen bize faydasını zararını, biz bırakamadık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayTamamen neden bıraktın?
Hiç mi canın çekmiyor.136 Yorumla
Soran1 ayBazen çekiyor ama başka bir şeyle meşgul olunca unutuyorum
- 1 ay
Senin canın çekiyor mu
- 1 ay
Kesin evliiii
Gizli Üye(36-45)1 ayBende bilmiyorum, bende bıraktım
1317 Yorumla
Soran1 ayArada canım istiyor gibi ama vakit kaybı da bi yandan. İnsanın yaptıkça yapası geliyor
Cevap sahibi1 ayAynen oyleee bende hafif biyle kipirtilar gelmeye baslayinca his odagimi degistiriyorum ugras buluyorum iyi oluyo
Soran1 ayEvet evet
Cevap sahibi1 ay@Emir2531 odak degistiriyoruz
- 1 ay
Canın istemiyor mu
- 1 ay
Erkek görünce sulanmıyor mu?
Cevap sahibi1 ay@lonewolf0634 hayir her erkek gordugumuzde sulansa ohooooo, etki lazim
Cevap sahibi1 ay@electrician_ istiyo geciyo
- 1 ay
Erkileyecek erkek yok mu yahu illa vardır. Hiç başbaşa kahve içmeye çıkmadın mı?
Cevap sahibi1 ay@lonewolf0634 cikmadim
- 1 ay
Sadece kadınların olduğu bi ortamda mı çalışıyosun?
Cevap sahibi1 ay@lonewolf0634 hayir ama yok yani yok radarima girecek biri yok
- 1 ay
Yapmadan durabilyorsan iyi
- 1 ay
Nasıl erkeklerden hoşlanıyosun? Ne iş yapıyosun ayrıca?
Cevap sahibi1 ay@lonewolf0634 duygusal zekasi yuksek, kadin gibi dusunebilen erkekler yok değil var ama az lar ve bunlari bulmak cidden zor
- 1 ay
:) emin ol düşündüğünden çok daha fazla varız. Sadece bulmak için iyi bakman gerekiyor :) o zaman gerçekten kadın olduğunu hissedersin işte
- 1 ay
Çok mu zor bulmak gerçekten?
Gizli Üye(30-35)1 ayZararı yok. İlişki yaşamana mani olur. Şimdi sabredip sabredip gerçeğini yaşama ihtimalin arttı maalesef
00 Yorumla
1 ayhızlı haz veren her şey beyin kimyasını yorar
10 YorumlaYalnız kalmazsan kolay sürekli birileriyle iç içe ol kendine eğlence alanları oluştur unutursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayHayır yanlış ettin sağlığın için en az haftada bir iki defa yapmalısın yoksa hastalık kaparsın
00 Yorumlazararı : beyni yorar ve unutkanlık yapar kadınlar karşısında utanır çekinir.
faydası : kişiyi özgüven yapar. kadınlarla iyi konuşur. cekici yapar. güçlü görünür.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBiz erkekler bırakamayiz... Suçlusu biz değil gözümüze güzel gelen kadınlarda
00 Yorumla
1 ayÇok çok ihtiyaç duyarsan yap. Vücut atmak idtediği zamsn. Onun fışında vücudun dsha güçlü olur daha dinç olursun. Ama mastürbasyon psikokojikmen rahatlıjta veriyor. Fiziksel olarak yorsa da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBırakma ya neden bırkıyorsun mastürbasyon bırakılır mı 🤣🤣
00 Yorumla
1 ayZararı yok faydası çok tek zararı kuru ve kendin yapiyor olman onun yerine ıslak bir öpücükle somurmanin yanında 1😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayDaha çok istek olur daha zorlanırsın sapıtırsıııın 🙄
00 YorumlaBırakmak iyi değil haftada en az iki olmalı doktor tavsiye si
02 Yorumla
Soran1 ayHangi doktor?
1 ayBen hiç yapmayanlardanım gerek yok ya cidden
10 Yorumla
1 ayErkekler için kötü kadınlar için iyi sen devam et bırakma
00 YorumlaBencede en güzel karar olmuş sizin için kemik erimesine kadar yol açabiliyor
00 Yorumlaİyi bişey değil bağımlılıksa, ama aradaysa bence yararlı bile
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayNe zamandır yapmıyorsun?
Önceden haftada kaç defa yapardın?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBaşka şey düşününce geçen bir şey degil çünkü içsel güdü bu yemek yemek gibi. Sen açlığı başka bir şey düşünüp bastirsbiliyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayİyiyi yapmış olabilirsin ama yükselirsen ne yapacaksın
02 Yorumla
Soran1 ayArada aklıma geliyor zaten ama odağımı değiştiriyorum unutuyorum sonra
Cevap sahibi1 ayİyiyi bari sexting yaparsın en kötü
Gizli Üye(30-35)1 ayCanım çekmiyorsa sıkıntı yok
12 Yorumla
Cevap sahibi1 ayYalnız değilsin :)
Cevap sahibi1 ayDürtüler rahat bırakmıyor, alıyorsun yastığı altına 😊
Gizli Üye(36-45)1 ayİyi yapmışsın sakın elleme
10 Yorumla
1 aySevgili yapıp sek yap