3-5 aydır kilo aldım veremiyorum daha önceden bir arkadaşla cinsel birliktelikte oluyordum o aralar gözle görülür şekilde zayıflamıştım onun etkisi var mı tekrar birlikte olsam zayıflamam katkısı olur mu 😅
1 ay
3-5 aydır kilo aldım veremiyorum daha önceden bir arkadaşla cinsel birliktelikte oluyordum o aralar gözle görülür şekilde zayıflamıştım onun etkisi var mı tekrar birlikte olsam zayıflamam katkısı olur mu 😅
Çözümü kolay kilo vermek istersen. Balık severim, enaz 15 kg fazlan var. 44 bedensin. 85 kg X 0,40 gr = 2,5 lt günlük su tüketmeyen iyidir. Bol yürüyüşün ve mekik, şınav, barfiksin yanında benim gibi olgun, tecrübeli, arzulu, ateşli ve doyumsuz erkekle günlük 3-4 kez seks yapman gerekir. ÇünküSeks Kalbi Korur.
Seks iyi bir kardiyovasküler egzersizdir. Diğer kardiyo egzersizler gibi kalp sağlığını artıracak yararlı bir aktivite olduğu söylenebilir.
• Kalori yaktırır
• Kan basıncını düşürür
• Kasları sıkılaştırır
• Libidoyu artırır
• Kalp krizi, inme (felç), hipertansiyon riskini azaltır
Seks hem kadın hem de erkekte pozitif feedback mekanizma ile çalışır. Yani seks yaptıkça libidonuz artacak, daha sık yapmak isteyeceksiniz. seks yapmadıkça da cinsellikten soğuyacak, libidonuz daha da düşecektir.
Bu durum özellikle kadınlarda daha aşikar görülür. Yani cinselliği “işleyen demir ışıldar” atasözüne benzetebiliriz.
Bu nedenle benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
Cinsel birliktelik kalori yaktırıyor evet ama sadece bununla kalmaz. Daha mutlu ve sağlıklı olduğun için alacağın sonuçları etkiler. Biraz dolaylı yoldan ama evet 😂
Cevap
33Cevap
Alakası yok.
Merhaba, cinsel ilişki kalori yaktirir tabi, ama tek başına zayıflatmaz, yani o derece fazla kalori yakımina neden olmaz
Memeler büyür kalçan genişler ama külo alımı olmaz.
Seninde öyle olmuş zaten :D
@XAmigdalax Maalesef :D
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım bu çok doğru mastürbasyon ve cinsel yaşam kilo vermeye bir bir
Senin canın istiyor da kilo vermek bahanesi sanki 🤣
Evet doğru cinsellik tüm spor aktiviyeti gibi efor ve ter doken bir jimlastik spor gibidir
Yüksek kalori yakıyoruz cinsellik esnasında ama işin özü vermekte değil yememekte.
Tabi ki olur. Yapay zekaya sorabilirsin. Her gun yapabilir misin?
Cinsel ilişki kalori yaktırır nerde yaşıyorsun şehir olarak
E tabii rutin bir seks hayatı da buna fayda sağlar tabii aktif olmanız lazım
Kalori ysktırır evet ams tek başına yeterli değildir
Çok fazla kalori yakiyorsun doğru ama performansina gore degişir bir de bna şans vermek ister misin
Seks inanılmaz kaloriyi yaktırıyor olabilir. Nerde yaşıyosunn
Nerde yaşadıgımın kilo vermekle alakası ne
Seni ayarlayacak
@Altınay1919 sanaldan kız mı ayarlarım ya onla mı uğraşacağım. Meraktan sordum @Soran
Etkisi var ama o kadar belirgin değildir
Daha çok kilo alırsın
Düzenli yaparsan verdirir
Terliyorsun evet belkide işe yarar
Yani çok yorarsa evet bende vermistim bi ara
Dene düzenli yap iti gelir
Arkadaşın miydi sevgili mi
Arkadaş
FB gibi mı takildin
Sadece kilo verdirmez vitaminden de dusersin
Evet sporun en zevki hali
Kiloyu Süper veriyorsun hemde