Cinsel Yaşam 1 ay Flörtle ilk buluşmada öpüşmek normal mi, siz kaçıncı buluşmada öpüşürsünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Siz ne yaparsınız ilk buluşmada öpen var mı mesela Flörtle ilk buluşmada öpüşmek normal mi, siz kaçıncı buluşmada öpüşürsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Gayet normal bu devirde gadası 0 0 Yorumla
BlacKandRedD Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 77% 1 ay İlk buluşmada da bunların olması ihtimali bile bana çok iğrenç ve saçma geliyor. 3 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişisel konfor alanına göre değişir; genelde ikinci buluşmaya kadar beklerim. 0 0 Yorumla
visneliturta34 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. @merve3ee sence öpüşmeli miyim canım 😊😊🫢🫢 0 3 Yorumla merve3ee 1 ay Yok canim ilk buluşmada olmaz Yorumla visneliturta34 1 ay @merve3ee yerim seni Yorumla merve3ee 1 ay Bende seni Yorumla
Gshshshsh Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Bisexsüelim erkeklere p kadınlara a ilk buluşmada beğenirsem yaparımda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay biz 4. buluşmamızda öpüştük ama birde de öpse hayır demezdim dlkfaşk 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. İlk buluşmada yemiştik o haltı 😅😂 3 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Bence normal değil ya 1 3 Yorumla Soran 1 ay İlkte değilde 3-4 peki Yorumla Soran 1 ay İlkte değilde 3-4 peki öper misij Yorumla lonewolf0634 1 ay O çekim oluştuysa geri mi durmak lazım sence? Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Flörtle öpüşmem sevgili olunca öpüşürüm 0 1 Yorumla Soran 1 ay Flört ama 3-4. Buluşma opmez misij
oylesinebiriyim34 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 1 ay Çekim varsa ilktede olur 1 2 Yorumla Cardobite 1 ay Zaten o zamana kadar bir dünya tanımış olmuşsundur Yorumla Soran 1 ay Seni öpse karşılık verir misin iter misin Yorumla
Salçalıgöt Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Normal değil 1 2 Yorumla Soran 1 ay İlkinde bence de normal değil sence kaçıncı buluşmada olur 3-4 mesela Yorumla Salçalıgöt 1 ay Evlenince ancak Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Evlenince djf 3 7 Yorumla Soran 1 ay Jdjdj sen evlenince mi yaptın Yorumla Bulutsencer 1 ay Ya evde kalsan Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kalmam😏 Yorumla Bulutsencer 1 ay 35 olmussun Yorumla Cevap sahibi 1 ay @Bulutsencer yaşıma uygun bulurum Yorumla Cevap sahibi 1 ay Benden iyisi Şam'da kayısı 😏 Yorumla Bulutsencer 1 ay Hayırlısı olsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay 2. Buluşmaya gelmişsem eminimdir ondan 2 1 Yorumla Soran 1 ay 2. De öpüştün mü peki Yorumla
Özhtozdmr Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Ilk yaptim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gayet normal bu devirde gadası
İlk buluşmada da bunların olması ihtimali bile bana çok iğrenç ve saçma geliyor.
Kişisel konfor alanına göre değişir; genelde ikinci buluşmaya kadar beklerim.
@merve3ee sence öpüşmeli miyim canım 😊😊🫢🫢
Yok canim ilk buluşmada olmaz
@merve3ee yerim seni
Bende seni
Bisexsüelim erkeklere p kadınlara a ilk buluşmada beğenirsem yaparımda
biz 4. buluşmamızda öpüştük ama birde de öpse hayır demezdim dlkfaşk
Öyle hemen öpüşmem zaman gecmesi lazım tanımam gerek
İlk buluşmada yemiştik o haltı 😅😂
Bence normal değil ya
İlkte değilde 3-4 peki
İlkte değilde 3-4 peki öper misij
O çekim oluştuysa geri mi durmak lazım sence?
Flörtle öpüşmem sevgili olunca öpüşürüm
Flört ama 3-4. Buluşma opmez misij
İlk buluşmada kızın bekareti gitmişti kanka
Çekim varsa ilktede olur
Zaten o zamana kadar bir dünya tanımış olmuşsundur
Seni öpse karşılık verir misin iter misin
Normal değil
İlkinde bence de normal değil sence kaçıncı buluşmada olur 3-4 mesela
Evlenince ancak
Evlenince djf
Jdjdj sen evlenince mi yaptın
Ya evde kalsan