Cinsel Yaşam 1 ay Cinsel beklentiler ilişkide açıkça konuşulmalı mı? ℓuciffєя_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Cinsel beklentiler ilişkide açıkça konuşulmalı mı? Güncellemeler1 ay Kadınların altına saçma sapan yorum yapanlar engelliyorum Cinsel beklentiler ilişkide açıkça konuşulmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evlenmeden konuşmam. 1 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 ay Kesinlikle konuşulmalı… Ne istediğimizi ikimizde bilirsek her şey daha güzel ve sağlam ilerler… 7 1 Yorumla ℓuciffєя_ 1 ay Her şey net ve şeffaf olmalı Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle konuşulmalı evlendikten sonra bir sürpriz yaşamak istemiyorum 6 2 Yorumla mahirbeysair 1 ay Sürpriz derken? Yorumla hayalmee 1 ay @mahirbeysair sapkın mı yok piyasa da kadın kıyafeti giymeyi seven mi dersin eşini paylaşma dürtüsü olan mı dersin bilmem ne meraklısı mı dersin çokk hangi birini açık açık sayayım Yorumla
Nâzende___ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Konuşulabilir tabiki eşler arasında perde olmamalı bence 3 1 Yorumla kardanadam96 1 ay es olmadan yani Yorumla
optimus0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 ay kesinlikle konuşulmalı her şey seviyeli konuşma ve anlaşma ile başlarsa iki tarafta fazlasıyla zevkini alır 1 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Tabii ki konuşulmalı, ne istediğini bilmek her iki taraf için de rahatlatıcı olur. 1 0 Yorumla
ela_gözlü_deli Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Konuşmalı tabi ki. Kimden neyi gizliyorsun ki? 1 0 Yorumla
AirCraftMen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% 1 ay Konuşulmalı bence ama şart koşulmamalı zamana bırakmalı bu kendiliğinden gelişecek bir konu 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 ay Kesinlikle evet bizde ona göre yol alalim 5 37 Yorumla kardanadam96 1 ay bazi seylerin boyu peki? Yorumla Renalzey 1 ay Neyyy Yorumla kardanadam96 1 ay sonuçta evlenmeden önce görmüyosun ya küçükse Yorumla Renalzey 1 ay Napayayayim Yorumla kardanadam96 1 ay bu sorun olmaz mi Yorumla Renalzey 1 ay Evleneceğim zaman dusunurum bunu Yorumla kardanadam96 1 ay evlenmek sart mi ki ayrica Yorumla Renalzey 1 ay Bilmiom şart değil galiba Yorumla kardanadam96 1 ay bence de değil simdi evlenen boşanıyo 2 gun sonra Yorumla Renalzey 1 ay Sende haklısın işte bu yüzden evlenmek istemiom asasasaajjajaja mal erkeklerle uğraşamam Yorumla kardanadam96 1 ay hahahaah bekarlık forever 😄😄 Yorumla Renalzey 1 ay Yessss Yorumla kardanadam96 1 ay 1+1 özgürlük mü sende Yorumla Renalzey 1 ay Neyy Yorumla kardanadam96 1 ay yalniz yaşayan calisan kadın misin diyorum Yorumla Renalzey 1 ay Yok Yorumla kardanadam96 1 ay aile evi devam diyosun Yorumla Renalzey 1 ay Heee rahat Yorumla kardanadam96 1 ay hayat sana güzel valla :) Yorumla Renalzey 1 ay Heee sorma Cook guzel Yorumla kardanadam96 1 ay neden mis gibi her sey hazir geliyo işte :) Yorumla Renalzey 1 ay Hihi Yorumla kardanadam96 1 ay sevgilin yok mu orada kal Yorumla Renalzey 1 ay Yok tercih etmiom Yorumla kardanadam96 1 ay sevgilin komple mi yok kalmayi mi istemiyosun Yorumla Renalzey 1 ay Sevgilim yok hem bir dünya ev var ne den baskasinin evinde kalayim Yorumla kardanadam96 1 ay hangi evler onlar :) Yorumla Renalzey 1 ay Babamin ve annemin Yorumla kardanadam96 1 ay damat lazim mi sor bakalım bi Yorumla Renalzey 1 ay Kendime sordum hyr diyor Yorumla kardanadam96 1 ay kendine sor o zaman güneş kremi sürecek biri lazim mi sırtına Yorumla Renalzey 1 ay Annem suruyo Allah razı olsun Yorumla kardanadam96 1 ay feminist misin sen :) Yorumla Renalzey 1 ay Yesss Yorumla kardanadam96 1 ay haydaaa nasil ama yaa nedeen Yorumla Renalzey 1 ay Şartlar öyle gerekiyordu Yorumla kardanadam96 1 ay şartlari merak ettim şu an Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Konusulabilir amasyada 1 0 Yorumla
50shadesofprague Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 1 ay Kesinlikle konusulmali, utanmadan ve cekinmeden 1 0 Yorumla
Merweakcay Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Konuşulmalıdır bence 4 1 Yorumla akrepkrall08 1 ay Kısıtlama yapılmadan konuşulmalı yani 😈 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ee tabi ki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Ne gibi 2 1 Yorumla kardanadam96 1 ay beklentin nedir kurallar var mi yapmam dedgin seyler ne vs Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. en iyisi o. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evlenmeden konuşmam.
Kesinlikle konuşulmalı… Ne istediğimizi ikimizde bilirsek her şey daha güzel ve sağlam ilerler…
Her şey net ve şeffaf olmalı
Kesinlikle konuşulmalı evlendikten sonra bir sürpriz yaşamak istemiyorum
Sürpriz derken?
@mahirbeysair sapkın mı yok piyasa da kadın kıyafeti giymeyi seven mi dersin eşini paylaşma dürtüsü olan mı dersin bilmem ne meraklısı mı dersin çokk hangi birini açık açık sayayım
Konuşulabilir tabiki eşler arasında perde olmamalı bence
es olmadan yani
kesinlikle konuşulmalı her şey seviyeli konuşma ve anlaşma ile başlarsa iki tarafta fazlasıyla zevkini alır
Tabii ki konuşulmalı, ne istediğini bilmek her iki taraf için de rahatlatıcı olur.
Konuşmalı tabi ki. Kimden neyi gizliyorsun ki?
Konuşulmalı bence ama şart koşulmamalı zamana bırakmalı bu kendiliğinden gelişecek bir konu
Konuşulmalı kesinlikle. Sınırlarınızı öğrenmek iyi olur.
Açıkça değil de alıştıra alıştıra konuşulmalı
Kesinlikle evet bizde ona göre yol alalim
bazi seylerin boyu peki?
Neyyy
sonuçta evlenmeden önce görmüyosun ya küçükse
Napayayayim
bu sorun olmaz mi
Evleneceğim zaman dusunurum bunu
evlenmek sart mi ki ayrica
Bilmiom şart değil galiba
bence de değil simdi evlenen boşanıyo 2 gun sonra
Sende haklısın işte bu yüzden evlenmek istemiom asasasaajjajaja mal erkeklerle uğraşamam
hahahaah bekarlık forever 😄😄
Yessss
1+1 özgürlük mü sende
Neyy
yalniz yaşayan calisan kadın misin diyorum
Yok
aile evi devam diyosun
Heee rahat
hayat sana güzel valla :)
Heee sorma Cook guzel
neden mis gibi her sey hazir geliyo işte :)
Hihi
sevgilin yok mu orada kal
Yok tercih etmiom
sevgilin komple mi yok kalmayi mi istemiyosun
Sevgilim yok hem bir dünya ev var ne den baskasinin evinde kalayim
hangi evler onlar :)
Babamin ve annemin
damat lazim mi sor bakalım bi
Kendime sordum hyr diyor
kendine sor o zaman güneş kremi sürecek biri lazim mi sırtına
Annem suruyo Allah razı olsun
feminist misin sen :)