Cinsel Yaşam 1 ay Sabahları istek daha mı fazla olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sabahları istek daha mı fazla olur? Güncellemeler1 ay Hayirr geceyi bekle şimdi yapma 😁 Sabahları istek daha mı fazla olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Bassistman Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı. Sabahları bir fena kalkıyor insan, libido fazlaysa bir de 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Evettt 7 3 Yorumla Soran 1 ay Eveeet Yorumla Soran 1 ay Genelde seninde sabah mi oluyor Yorumla EliteCombine3 1 ay Şu an nasıl Yorumla
Esraesra34343434 Takip Et Bilge Yaş: 36 1 ay Sence 🙄😅 3 9 Yorumla Soran 1 ay Sabah tabi kii Yorumla Esraesra34343434 1 ay Bencede Yorumla Soran 1 ay Harika yaaa Yorumla Soran 1 ay Şimdi yüzde kaç peki Yorumla Esraesra34343434 1 ay %85 ~ Yorumla Soran 1 ay Cook iyii 😇😇 Yorumla Soran 1 ay Oldukça yüksek desene Yorumla Esraesra34343434 1 ay Yooo Yorumla Soran 1 ay 85 amaa Yorumla
vailuna Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kafa k3sme isteği mi? 0 1 Yorumla Soran 1 ay 😁 haydaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Benim gece 1 56 Yorumla Soran 1 ay Daima mı Yorumla Cevap sahibi 1 ay Değişebiliyor tabi Yorumla Soran 1 ay Ağırlıkla gece ama o halde Yorumla Cevap sahibi 1 ay Aslında gündüz de istek oluyor da gece fırsat buluyoruz diyelim o halde😅 Yorumla Soran 1 ay Benim gündüz uyanınca daha yoğun oluyor tabi bazende gece 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Evet erkeklerin öyle imiş😅 Yorumla Soran 1 ay 😄sizinde öyle sabah sabah iştahı tavan yapan çok hatun tanıdım Yorumla Soran 1 ay Uyandığında hiç gece gibi olmadı mı 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bende uyanır uyanmaz olmadı hiç😅 Yorumla Soran 1 ay Yaaa iyi düşün 😁 illa ki uyanınca yüksek seviyede olmuştur mutlaka Yorumla Soran 1 ay 😁 anladık en çok gece evet ama sabahta kıpırtı oluyordur mutlaka Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ya bilmiyorum belki de unutmuş olabilirim😅 Yorumla Soran 1 ay 😄 inandım öyle olsun peki, gece peki tetikleyici bir şey mi olur yoksa durduk yerde mi gelir o istek Yorumla Cevap sahibi 1 ay Durduk yere gelir😅 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Aslında günün patlaması gece gerçekleşir😅 Yorumla Soran 1 ay 😄 çok ileri girmiyorum umarım sorularımla Yorumla Soran 1 ay Gitmiyorum * Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yok yok😅 Yorumla Soran 1 ay Sorabilir miyim soru o halde 🙄🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Tabiki Yorumla Soran 1 ay Öyle filmlerde öpüşme veya ateşli sahneler filan etkilemez mi veya farklı şeyler 😁😁 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Etkiler tabiki😅 Yorumla Soran 1 ay 😁 peki yoğunluğu nedir. buradan soruyorum kusura bakma ya özele gecelim dicem sen hayır dersin kesin Yorumla Soran 1 ay 😁 yoğunluk derken etki ve istek kaynaklı sonucun Yorumla Soran 1 ay 🙄 yok yanıt galiba Yorumla Cevap sahibi 1 ay Anlamadım😬 Yorumla Soran 1 ay Haftalık sayısı nedir diyecektim 🙄🙄😁 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Normalde haftada 3-4 gün yapardım ama son 2 aydır tık yok resmen😅 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yarın bi denerim heralde fırsat bulursam bakalım🤭😅 Yorumla Soran 1 ay Bugün mü yanii 😁 2 aydır yok mu neden öyle uzun Yorumla Soran 1 ay 😁 emekli olmuş hormonlar sanırım Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yani dinlenmeye geçmişlerdi heralde🤭 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Birazdan olabilir🤭😁 Yorumla Soran 1 ay Kendine gelmesini söyle 😁😁 Yorumla Soran 1 ay Hayirr geceyi bekle 😁 soruya yazdım cevabı bide ve sayende Yorumla Cevap sahibi 1 ay Geceyi bekleyemem ev boş iken fırsat bu fırsat😁 Yorumla Soran 1 ay Yaaa geceyi bekle olmaz öyle 😁 sayılmaz bu Yorumla Soran 1 ay Tedirginlik olur rahat olmaz 😁 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Çok rahat olcam😁 Yorumla Soran 1 ay 😁 biri gelir yapmazsın umarım hee Yorumla Soran 1 ay Geceye kalsın sakın sakin daha iyi 🥹 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Gece müsait olamam da o yüzden😁 Yorumla Soran 1 ay Olursun belki yaaa 😁 2 aylık stok kolay bitmez Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hiç beni şey yapma o gün bugün😁😁 Yorumla Soran 1 ay Yaaa ama bu sayılmaz banane 😁 Yorumla Soran 1 ay Akşam üstü veya gece olsun işte yaa Yorumla Cevap sahibi 1 ay Duramam o kadar😁 Yorumla Soran 1 ay Bekle işte işten cikaym bnde 😁 kaç gibi gelirler ki peki eve Yorumla Cevap sahibi 1 ay Nerdeyse 1 saatim var😁 Yorumla Soran 1 ay O halde hemen başla 😁 desteğe ihtiyaç varsa buradaym daima bak Yorumla Cevap sahibi 1 ay Başladım bile😁 Yorumla Soran 1 ay Geceyi beklemedn yaa aşk olsun çok kötüsün 😁tam nirvanada kapı çalar umarım hiih Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sabah işe gidicem gece yalnız değilim zor olur benim için ev de boşken değerlendirmeliydim😁 Yorumla Soran 1 ay 😁 rövanşı olsun bari bee Yorumla Soran 1 ay 😁 beğeni atar mısın soruya bir şey sorcm özelden Yorumla Soran 1 ay Thee end 😄😄 Yorumla
Levent751 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 ay İşe giden kafası boş olmayan adam ancak gece ister 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Genelde öyle oluyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Evet ya 3 20 Yorumla Soran 1 ay Hep sabah oluyor daha yoğun şekilde bnde Yorumla Cevap sahibi 1 ay Benimde Yorumla Soran 1 ay Uyanır uyanmaz mi peki Yorumla Cevap sahibi 1 ay Evet Yorumla Soran 1 ay Mm 😁 şimdi bile benim öyle Yorumla Cevap sahibi 1 ay Göğüslerim şişti Yorumla Soran 1 ay Yatakta misin 🙄 usulca yaramazlık moduna gir Yorumla Cevap sahibi 1 ay Evet yatıyorum Yorumla Soran 1 ay Yavaşça kendine dokunmaya başladı Yorumla Soran 1 ay 😇 güne enerjik başlarsın Yorumla Cevap sahibi 1 ay Rahat olmak Yorumla Soran 1 ay Eveet , elini yorma yardımcı olaym 🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Çık Yorumla Soran 1 ay Neden ya sadece el ve dilm ilee 🥹 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Gizliden cik Yorumla Soran 1 ay Sen beğeni at soruya çıkamam soru sordugum icin Yorumla Sefir34 1 ay Ana vataann yanıyoorr 😀😀😀😂 Yorumla Soran 1 ay Yazdm Yorumla Gezginadamfb34 1 ay Göğüslerinin ilacın burada Yorumla fıre_man32 1 ay Yazanların yorumu kaldıra kaldıra kızı özele çekti 😂😂🤣😂😏😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sabahları bir fena kalkıyor insan, libido fazlaysa bir de 😅
Evettt
Eveeet
Genelde seninde sabah mi oluyor
Şu an nasıl
Sence 🙄😅
Sabah tabi kii
Bencede
Harika yaaa
Şimdi yüzde kaç peki
%85 ~
Cook iyii 😇😇
Oldukça yüksek desene
Yooo
85 amaa
Kafa k3sme isteği mi?
😁 haydaa
Benim gece
Daima mı
Değişebiliyor tabi
Ağırlıkla gece ama o halde
Aslında gündüz de istek oluyor da gece fırsat buluyoruz diyelim o halde😅
Benim gündüz uyanınca daha yoğun oluyor tabi bazende gece 😄
Evet erkeklerin öyle imiş😅
😄sizinde öyle sabah sabah iştahı tavan yapan çok hatun tanıdım
Uyandığında hiç gece gibi olmadı mı 😄
Bende uyanır uyanmaz olmadı hiç😅
Yaaa iyi düşün 😁 illa ki uyanınca yüksek seviyede olmuştur mutlaka
😁 anladık en çok gece evet ama sabahta kıpırtı oluyordur mutlaka
Ya bilmiyorum belki de unutmuş olabilirim😅
😄 inandım öyle olsun peki, gece peki tetikleyici bir şey mi olur yoksa durduk yerde mi gelir o istek
Durduk yere gelir😅
Aslında günün patlaması gece gerçekleşir😅
😄 çok ileri girmiyorum umarım sorularımla
Gitmiyorum *
Yok yok😅
Sorabilir miyim soru o halde 🙄🙄
Tabiki
Öyle filmlerde öpüşme veya ateşli sahneler filan etkilemez mi veya farklı şeyler 😁😁
Etkiler tabiki😅
😁 peki yoğunluğu nedir. buradan soruyorum kusura bakma ya özele gecelim dicem sen hayır dersin kesin
😁 yoğunluk derken etki ve istek kaynaklı sonucun
🙄 yok yanıt galiba
Anlamadım😬
Haftalık sayısı nedir diyecektim 🙄🙄😁
Normalde haftada 3-4 gün yapardım ama son 2 aydır tık yok resmen😅
Yarın bi denerim heralde fırsat bulursam bakalım🤭😅
Bugün mü yanii 😁 2 aydır yok mu neden öyle uzun
😁 emekli olmuş hormonlar sanırım
Yani dinlenmeye geçmişlerdi heralde🤭
Birazdan olabilir🤭😁
Kendine gelmesini söyle 😁😁
Hayirr geceyi bekle 😁 soruya yazdım cevabı bide ve sayende
Geceyi bekleyemem ev boş iken fırsat bu fırsat😁
Yaaa geceyi bekle olmaz öyle 😁 sayılmaz bu
Tedirginlik olur rahat olmaz 😁
Çok rahat olcam😁
😁 biri gelir yapmazsın umarım hee
Geceye kalsın sakın sakin daha iyi 🥹
Gece müsait olamam da o yüzden😁
Olursun belki yaaa 😁 2 aylık stok kolay bitmez
Hiç beni şey yapma o gün bugün😁😁
Yaaa ama bu sayılmaz banane 😁
Akşam üstü veya gece olsun işte yaa
Duramam o kadar😁
Bekle işte işten cikaym bnde 😁 kaç gibi gelirler ki peki eve
Nerdeyse 1 saatim var😁
O halde hemen başla 😁 desteğe ihtiyaç varsa buradaym daima bak
Başladım bile😁
Geceyi beklemedn yaa aşk olsun çok kötüsün 😁tam nirvanada kapı çalar umarım hiih
Sabah işe gidicem gece yalnız değilim zor olur benim için ev de boşken değerlendirmeliydim😁
😁 rövanşı olsun bari bee
😁 beğeni atar mısın soruya bir şey sorcm özelden
Thee end 😄😄
İşe giden kafası boş olmayan adam ancak gece ister
Genelde öyle oluyor
Evet ya
Hep sabah oluyor daha yoğun şekilde bnde
Benimde
Uyanır uyanmaz mi peki
Evet
Mm 😁 şimdi bile benim öyle
Göğüslerim şişti