Ay kimin gitmez ki. Karşılıklı olunca harika bir şey. Sadece 69 pek hoşuma gitmez. O pozisyonda ben kendi aldığım zevke mi odaklanayım yoksa karşımdakine zevk vermeye mi? Herkes sırasını bekleyiversin en güzeli.
3410 Yorumla- 2 ay
Sırayla en güzeli 😅
- 2 ay
Kesinlikle sırayla olmalı
- 2 ay
Geleceğin annesi mi olacaksın sen şimdi?
- 2 ay
Rezillik diz boyu ülke de
En İyi Cevaplar
1 aySanırım sen denemediğin için bilmiyorsun nasıl keyif verdiğini yoksa böyle soru sormaya bilirdin çünkü erkek için de kadın için de yaşayanların anladığı ama anlayamadığı bir zevk olduğunu bilirdin inşallah sen de istiyorsan yaşayip anlarsın diye umuyorum. İlk sevgilim ilk erkeğim benden 5 yaş büyüktü altında kayboluyordum😅 ayağını aletini yalamamı çok seviyordu
42 Yorumla
Soran1 ayTatlım soru sormam seni neden bu kadar rahatsız etmiş iyi halt yedin aferin
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aletin başını gövdesi cinsel hazzı algilayarak zevk duygusunu laborant sinir uçları ile donatildigindan oral ve ıslak temas bu zevki kamcilar ondan dolayı severiz kadınlarından o bölgenin ıslak olarak dil temasları kadınları azdirir kadın alınca erkekgide kamcilar iki tarafta büyük zevk alarak oralı sever ayrıca görsel olarakta bir şölen izleyenide etkiler
00 Yorumla
Ben yapmayı seviyordum, kız arkadaşım ağzıma geldi bri sefer alerji oldum uçuk falan çıktı ondan sonra bir soğudum eskiden yapmak bana yaptırmaktan keyifli gelirdi o kıvrandıkça kafamı bacaklarının arasında sıktıkça ben daha hırslanırdım güzel günlerdi
05 Yorumla- 2 ay
işemiştir bence apza nasıl gelsin yani aşırı ıslanma bişi olsa neyse
- 2 ay
doğrudur bilemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Kimin hoşuna gitmiyorsa artık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 2 ayzevkli çünkü
20 Yorumla
2 ayBilmem en çok yapmak istediğim şeylerden biri nedense bu arada erkeklerin 145 yorum yapması şaka mı nxksmxlsks
730 Yorumla- 2 ay
Hayır tabii ki
- 2 ay
Yapmam mı gerekiyor anlamadım ne var ki bunda
- 2 ay
Yukardaki abiye dedim zaten biraz fazla şaşırmış ya
- 2 ay
İstemiyom
- 2 ay
Ya abi bak işine
- 2 ay
- 2 ay
Efendim
- 2 ay
Oturuyom
- 2 ay
Bir gün elbet eşime yaparım
- 2 ay
Hayır tabi niye yapayım
- 2 ay
Değilim
- 2 ay
Yani bilmem aile terbiyesi de var tabi dünyaya bakış açım da var din etkisi de var
- 2 ay
Keşke evet
- 2 ay
@Pinkiee_00 çok inatçı misin
- 2 ay
Ya bi git artık abi ya
Soran2 ay@Oktay3474 kızı rahat bırak
2 ayGüzel bir şey çünkü insanın içi gidiklaniyor yani sevilirr
3813 Yorumla- 2 ay
@Emreex016 yaptrmaktan yanayım yapmakta iyi yani öyle
- 2 ay
Yaptırmak daha zevklidir tabikide ama karşıdakini çıldırtmak kudurtmak zevke getirmek te baya azdırır insanı
- 2 ay
@Emreex016 uzun sürsün isterim ara arada olablr yani duygu yüklemesi gibi
- 1 ay
Gizli Üye(30-35)2 ayHerhalde kocama oral yapma bana desem benden sogur, okadar seviyor yani
298 Yorumla
Cevap sahibi2 ay@Bennj e yani
- 2 ay
Ne gzuel evlilik vay beee ne diyelim
- 2 ay
Ne güzel
Gizli Üye(45 üstü)2 ayBelki sevildiğini düşünüyordur. Fazla sevgiden göytümü bile yalıyor düşüncesi olabilir
185 Yorumla- 2 ay
Jxkdnxkxmxlxmx
Cevap sahibi1 ayBeğenmeyin artık ya fenalık geldi
- 1 ay
Abla saglam yorum ben begenmemistim de simdi begeniyomjdxmndkd
Cevap sahibi1 ay@napıcanki123 ben senin nerden ablan oluyorum
- 1 ay
Rimjob queen
Ağız sıcaklığı ve nemi → vajinal ortama benzer bir his oluşturur
Dil hareketleri → normal ilişkide olmayan ekstra uyarım sağlar
Basınç ve hız çok hassas şekilde değiştirilebilir
Bu da sinir sistemini daha yoğun şekilde aktive eder10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBen bana yapmayana yapmıyorum. Çok seviyorum bana yapılmasını. Ama Türk erkekleri her şeyde olduğu gibi bunda da işe yaramaz
75 Yorumla
Cevap sahibi1 ay@erkan7600 senin gibi düşünen az
- 1 ay
Bi gerçek var türk kadınlarıda aynı durumda. Bence bu içsel bişey yapmayıda yapılmasınıda severim.
Seninle aynı durumdan şikayetçiyim
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oral yapmak da yaptırmak da çok zevkli çok seviyorum. Oral yaparken de yaptırırken de insan iyice zevke gelip azıyor, tahrik edici ve kamçılayıcı bir zevk. Şehveti kısa sürede maksimuma getiriyor. Ama karşılıklı ve istekli olmalı. 🚀♥️😎
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Yapanlara saygı duyarım. Ama birine oral yapmak iğrenç bir şey. Vajinaya yakın bir yerden öpmek bile mide bulandırıcı... Birisi bana yapmak isterse de itici gelir... En azından bu şekilde onu görürsem bir daha dudağından öpmem...
00 YorumlaKendi açından düşün seni havalarda uçurmak için erkek dilini kullanması nasıl seni mutlu ediyorsa erkeğinde aynı şekilde haz alması normal oral candır karşılıklı yapıldığında üff 😋
00 Yorumla
2 aySürekli ıslak, sürekli kaygan ve dil gibi bir faktör var. Hem okşuyor hem zevk veriyor. Ayrıca oral yaparken el ile desteklenirse ki desteklenmeli, tadından yenmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı.
2 ayVajina esnek esniyor ama oral vakumlarcasına yapıldığı icin daha iyi baskı hisediyor haliyle daha iyi keyif alınıyor farkı bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayNeden yemek yiyorsun gibi bir mantık hatası barındıran soru olmuş
07 Yorumla
Soran2 aySenin cekememezligini herkes gördü üzücü
- 2 ay
Hayata seksten başka bakamayan çılgın bakirenin ulusa serzenişi
Soran2 ayBunları yazmaya devam et savcılığa gidince bunlar görüşelim seninle
- 2 ay
Senin gibi ruh hastası ile uğraşamam
Soran2 ayDevam et
Soran2 ayAsıl ruh hastası sensin kendin diyorsun hakaret ediyorsun yemedi tabi
- 2 ay
Uzatmasak mı
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. En zevk aldığım anlardan biri ya.
En sevdiğim bölgem haz duyduğum biri tarafından kontrol altına alınıyor daha ne olsun. O manzara çok güzel00 Yorumla
2 ayHakim olma, önünde eğilme, sahip olma, Dudakların o yumuşacık ve ıslak hisse penisi kavraması dillemesi harika hissettiriyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. bu saatte mi sorulur bu soru djdhjdj
2011 Yorumla
Soran2 aySaat kuralı mı varmış kız 😂
- 2 ay
Neden yani.. aaa anladimmm
- 2 ay
Gece sormasi lazim isini bilmiyor bu skddndkmx
Soran2 ay@napıcanki123 gündüz de sorulur gecede rahatsız olan es geçer abicim
- 2 ay
Sadece cinsel sorular aksamlari daha ragabet görüyor onu kastetmis ebru ve ben
Soran2 ay@napıcanki123 onumu kast etmiş bilmiyorum da başka şeyler geldi aklıma😂
- 2 ay
Ne gibi şeyler
- 2 ay
Akşam maç okursun soruyu sende
Gizli Üye(30-35)2 ayOral sevmiyorum ben ya agzına ver sonra o dudaklarını öp bana göre değil temizlikten değil mesele kendi şeyimi ağzıma almış gibi hissederim o yüzden kadınlar istiyor ama ben karşıyım
03 Yorumla
Soran2 ayÇok tuhaf ya bir zamanlar bende öyle düşünüyordum ama sevdiğim adamla yaparsam tiksinmem gibi geliyor
Cevap sahibi2 ayTiksinme değil mesele sevdiğim kadın isterse Vajinal yaparım belki ama bana yapmasına izin vermem
Soran2 ayNeden peki
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayErojen bölge olduğu için kolay ereksiyon ve rahatlama sağlıyor.
02 Yorumla
Soran2 ayDoktormusunuz bilginiz var gibi
- 2 ay
Evet. Jinekoloji asistanıyım.
Gizli Üye(18-24)2 ayIliskiye girmedim ama iliski kadar zevk verir bence
2817 Yorumla
Soran2 ayBende öyle erkekler istiyor bide
Cevap sahibi2 ayHer erkekle yapilmaz o guven cok onemli
Soran2 ayEşi olsa insanın daha iyi
Cevap sahibi2 ayEvlwnilecek kadar da duzgun kimse yok maalesef sen hic yapmadin mi oral
Soran2 ayYapmadım vallahi sen
Cevap sahibi2 ay@doguuAA baskisiz olacak
- 2 ay
Kesin erkek
Cevap sahibi2 ay@İlterişbey ney
- 2 ay
%80 erkeksin %15 lezbiyensin %5 kadın olma ihtimalim var çünkü bir kadın özelden bunları konuşalım demez gibi geliyor bana yanılıyor da olabilirim iyi günler
Cevap sahibi2 ay@İlterişbey gizliden cikrigimdan beri 7 erkek yazdi bunlari sizlerin onunde aciklarsam 70 tane yazan olur sizden korunmanin baska yolu yok
- 2 ay
Hanımefendi benim sizinle irtibat kurma konuşma gibi niyetim yok burası sapık dolu hepsi pusuya yatmış avcı sırtlan kabul ediyorum siz de doğal olarak beni o topluluğuna dahil ediyorsunuz hakkınızda var ben sadece can sıkıntısından birazcık takılıyorum ve ben size herhangi bir şey demedim diğer hanımefendinin erkek olabilme olasılığını söyledim sizinle konuşalım tanışalım ve benzeri herhangi bir talepte bulunmadım ki siz talep etseniz de konuşmam benim o taraklarda bizim yok ben sadece kafa dagitiyorum teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın mutlu sağlıklı günler dilerim
Cevap sahibi2 ay@İlterişbey tesekkurler
- 2 ay
Oralı sırf merak edip yapan kızlar var 😅 düşün
- 2 ay
@İlterişbey amma kastın knk
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olmazsa olmaz değil benim için ama kadına zevk verdiği için yaparımj
05 Yorumla
Soran2 ayYani bende bana yapılmasını istemiyorum
Soran2 aySence illa yapayım diyen erkek sapıkmıdır
- 2 ay
illa yapayım diyen erkek için sapık diyemem ama sekste zorlama olmaz bir defa teklif eder karşı taraf kabul etmiyorsa ısrar etmez olması gereken şey budur sonuçta seks dediğimiz şey iki tarafın mutlu olması için yapılmalı tek taraflı değil.. ben istediğimi yapayım mutlu olayım karşı taraf umurumda değil olmaz..
Soran2 ayAnladım teşekkür ederim uzun açıklaman için
- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
2 ayYapayi daha cok seviyorum. Zevk vermeyi genel olarak
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı.
2 ayPartnerime yaparken gelen ıslaklığın tadı ve onun aldığı zevkle ben çok istekli oluyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayAğzına köklüyor dilletip ta. Şaklarımı emcükletiyorum gırtlağına kadar so kup boşalıyom. Nasıl sevmeyim. Ah bi kadına her türlü sahip olmak varya. Süper bişi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayAklında olsn deli sorular için yorum yapalım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
2 aySenin nekadar hoşuna gidiyorsa benim de okadar hoşuma gidiyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Dudaklarınıza diline sulu sulu aletimizin değmesi delirtiyo bizi zevkten
00 YorumlaSevdiğimizi kim söyledi, istisnaları unutmayın. ☺️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
2 aygitmeyen usülüne göre yapmamıştır, yapmamıştır..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
2 aySizlerin de hoşunuza gidiyor. Kimse oralı yok saymamalı. deneyin, vazgeçemeyeceksiniz de zaten...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Karşı tarafa hassas noktalarını keşfederek onu birleşmeye hazırlamak hoşuma gidiyor. Oral olmazsa kadın yarı yolda kalma ihtimali yüksektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayÇünkü önümde kadin agzina almis emiyor yaliyor beni cok fazla tahrik ediyor normal boşalma ile agza boşalma arasinda müthiş haz farki var
02 Yorumla
Soran2 ayNe gibi fark var vajina zevk vermiyor mu
Cevap sahibi2 ayTabii ki veriyor ama o da zevkli
- Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı.
2 ayÇünkü ağız iç yapısı ile vajina iç yapısı birbirine benzer.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayEşim bana yapana kadar asla istemiyordum, tabular kırılımca kendime kızdım yok böyle bir şey yaa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 ayçünkü zevkli.. bu şeker neden tatlı demek gibi olmuş
10 Yorumla
1 ayyapabilen varsa gider tabi yani neden gitmesin partnerler arasında çok güzel bir fantezi başlangıcı evliler bunu daha aşamıyor ama aşması gerekiyor artık normal ve hazzı yüksek fantezilerden birisi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 ayErkek olarak cok severim cunku kadina tam bi sahip olma gudusu oluyor yuzune yapmak cok kişisel bisey aslinda. Ayri bi haz veriyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
2 ayKim demiş hoşumuza gidiyor diye
82 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBilmem benim yapmak da yaptırmak da hoşuma gitmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBana yapılmasını değil ama partnerime yapmayı seviyorum ben. Gözlerinde ki o bakış sadece şehvet olmuyor. Bilmiyorum sırf o bakış için bile yapılır
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayÇünkü erkeğe de kadına da zevk veriyor O yüzden güzeldir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayKlitoral tatmin vermek hoşuma gidiyor. Haz bile aliyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayKarşı tarafa üstünlük kurma psikolojisine sokuyor insanı Buda tahrik edip zevk veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 aySizin gogus uclarinizi yalamamiz neden hosunuza gider?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayseks sıradındaki gibi yorulmuyoruz biz rahattayız kadın çalışıyor ve zevk de veriyo
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 ayBen partnerime yapmayı seviyorum. Onu bosaltana kadar yalamak hoşuma gidiyor 😋
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ay69 istiyorum eşim tiksinir kişisel hijyenime önem de veririm
00 YorumlaBu soruyu erkek sorsa aninda kaldirilirdi birde bu tarafindan bakmak lazim olayin😃
12 Yorumla
Soran2 ayNe alaka bu kadar fesat olmayın
Kadınların hoşuna gitmiyor da neden başımızı aşağı istiyorlar kadınlar dilimiz neden çok seviyorsunuz😁😁😁
00 YorumlaGitmezmi hele poposunu yemek daha heyacanlı kendinden geçiyorsun
03 Yorumla
Soran2 ayAnlayamadım popo ne alaka
2 ayNeden ki acaba senin de hoşuna gitmiyor mu sanki yapılması veya bazıları icin yapmak bile ozel zevk kızlarda 🤭
00 Yorumla
2 ayOral candır zevk ve haz arttırır o yüzden olmazsa olmazdır * karşılıklı olmalı bencil olunmamalı
00 Yorumla
2 ayKeyifli lakin boyna gömülmek ya da dudak çekiştirilen öpme deneyimi daha iyi 😅
02 Yorumla- 2 ay
Ya da bunu okumamış farzet ya, sabah sabah ayağımıza sıkmayalım, hormonlar farklı yerlere saldırmasın
Soran2 ay😀
Sadece oral değil göğüsler memeler onlar daha azdırıcı
10 Yorumlaözellikle ta. şakları yalamanız bitiriyor bizi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayYani bilemiyorum ama seviliyor
222 Yorumla- 2 ay
Ya sen
- 2 ay
Sevilmemesi imkansız
- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
1 ayKaç kere oral seks çektin deneyimlerini bizimle paylaşır mısın
00 Yorumla Farklı bir hissi var vajinal varklı anal farklı oral farklı hepsinin ayrı bir güzelliği var 🔥🫦
00 Yorumlaoralsız seks olur mu yalatmak vede en guzelı yalamak benım ıcın
00 Yorumla
2 ayAğızdan O kadar da güzel değil. Zevk vermiyor çoğu zaman
00 Yorumla- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım