- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 ayHiç bir şeyi denemeden bilemeyiz. Öyle kadınlar varki göreni baştan çıkarır, delirtir. Ama gir yatağa o kadın gider tam bir travma makinesi çıkar karşına, şok olursun. Öyle kadınlar da var ki dışarıdan kim bu robot dersin, ama yatakta da bam başka bir kadın çıkar karşına feleğin şaşar. Masturbasyonda her şey yapanın kontrolündedir. amaç boşalmak, rahatlamaktır. İşin aşki, duygusal, işehevi, tutkusal boyutu yoktur. Ama senle ben olan bir ilişkide senin de benim de unacakları fikirler, enerjiler, sinerjiler, rol ve oluşumlar, şhtşras ve hal ve hareketler olaya çok daha fazla boyut kazandıracağı için, neyle karşı karşıya kalacağımızı asla bilemeyiz...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 ayTek atımlık mermi? Şaşırtıcı 🤨 boy kilo yaş önemli herhangi bir rahatsızlığı var mı yok mu bunları bilmek lazım yaşam şekli sigara içiyor mu alkol içiyor mu
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
1 ayErkek boşalınca pili biter birkaç saat geçmesi gerekir en azından
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBelli olmaz denemeden bilemezsin bence. Ayrıca uyuması yetersizliğinden değil ki ikinci veya üçüncüye uyaracak bir şey yok belli ki o da aldığı zevkten sonra uyuyor. Yatakta belki biter belki bitmez. Nasıl yaptigida önemli sert yapıyorsa masturu sertlsemez. Çok yapıyorsa çabuk boşalır vs. Yani denemen lazım bana gore
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Aslında şanslı... Adam kadınlardan uzak huzurlu daha belasını mı arıyor?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. 5 dk da boşalır bir daha kalkmaz aleti sende kendine vibratör falan bakmaya başlarsın
12 Yorumla
1 ayBoşalınca benim isteğim enerjim daha da artıyor. O nasıl erkekmiş ya?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 aymastürbasyon daha zor yav. karı olsa altımda bu kadar yorulmama. tutuncak bir şey lazım iyi saplamaya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayRezalet olur. Mastürbasyon da 4-5 kere yapabiliyorum. Son 2 tanesinde 1 damla bile gelmiyor ama plsun
10 Yorumla
1 ayCips paketi gibi cogu hava
717 Yorumla- 1 ay
Merak ettim kaç kişiyle yaptın da bu kanıya vardın
- 1 ay
Bide kapalı ilgi duyduğu alana bak üstelik 20 yaşında daha cahilin tekisin gitte sen bokunda boncuk ara velet ayak altında dolanma
- 1 ay
@iyilikçemberi0696 Cahilligin yasla ne ilgisi var comar misin nesin en azindan gizli sorularda milleti ayartmaya calismiyorum ya da sitede senin gibi elin kizina laf edip kiz dusurmeye calismiyorum sen bu konudaysan ben niye olmayayim cok namusluysan profilime girip bana burada bu konuda yorum yazma bebe olgunluk yasla olsaydi sen su halde olmazdin otur oturdugun yerde milletin yorumuna salca olma
- 1 ay
Puhahaah bebeye bak sen ben hem elin kızına laf sokup da hem nasıl düşürmüş oluyorum bunun izahını yapar mısın çünkü mantık dışı kalıyor ayrıca ne kız düşürme girişiminde bulunurum nede kimseyi ayartırım az ötede havla kemiğini az veriyorlar belliki.. ben yerimde oturuyorum senin gibi din müptelası gibi görünüp de her haltı boku yiyenlere salça olmak gibi bir huyum vardır belliki cinsel açlık yaşıyorsun kendi ülkene gidebilirsin arap zira oralarda seni hemen cariye köle yaparlar ve yine ayrıca cahillik insan yaş aldıkça kendinden uzaklaşan bir eylemdir tabi bunu her insan başaramaz olgun aklı başında mantıklı davranamaz tıpkı senin gibi dininle ilgili basit 10 soru sorsam cevaplamayacak niteliktesin gelmişsin buraya ahkam kesme görüntünle burada ki sosyal yaşantın hiç uyuşmuyor örtüşmüyor nerede cinsellik kategorisi var orada senin cevabın var bu kadar mı erkeklerin penisine düştün kuduruk yazık haline
- 1 ay
@iyilikçemberi0696 Sen de gayet cinsel acliktasin ki 10 gorusume de denk gelmissin. Sen beni elestirebilecek seviyede fonksiyonda degilsin ha elestiriyorsan da adama derler ki sen kime ne laf anlatiyorsun senin hayatimda ne gibi bir yerin var ki senin 3 kurusluk laflarini dinleyip de uygulayayim? Sen git bir cati altinda kendi hayatini sorgula kimim ki milletin hayatini elestiriyorum Allah misin melek misin?
- 1 ay
Bir daha da cok rahatsizsan gorusume yorumuma yorum yapma adamin gece gece sinirini bozma senin gibilerden burada cok var denklerinle takil dllama
- 1 ay
Sen kimsin de seninle denk olayım kaşar kendini dev aynasında görme olur mu yoksa seni bir çırpıda ezerler ayrıca şeytanın ta kendisiyim oldu mu gerçi oda bir melek ama olsun hem tanrının adını an hemde erkeklerin penisinin peşinde koştur ne güzel dünya hep böyle misin her boku ye sonra dön tövbe et hep bu denlikte mi takılıyorsun benden sana tavsiye öyle her gelene geçene kuyruk salllama olur mu yoksa her gün birinin koynunda bulursun kendini kayboll ezik seni
- 1 ay
Ayrıca cinsel açlıkta da olsam merak etme benimki sana kalkmaz senin gibi birisiyle kendimi lekelemem kırk tane aletim olsa birini bile sana değdirmem öyle nitekliksiz birisin ne olduğun belli değil ama burada abaza takımı çok elbet birisi mecbur seni ister cinsel açlığını bastırmak için dert etme kendine olur mu güzelim
- 1 ay
@iyilikçemberi0696 Tahmini evlenecegin kizin tum ozelliklerini saymissin taliplerini bekliyoruz guzel anons oldu reklamini iyi yaptin asosyal istekli firlama 😆
- 1 ay
Taliplerim çıkarsa sen aracılık edersin işte fena mı olur kaşar belliki işinin ehlisin fırlama yollu seni 😉
- 1 ay
@iyilikcemberi0696 yollunun bile yolu var sen hala yolunu bulamamissin kivranmaya devam et
- 1 ay
Hahaah ezik seni o yollunun biriside sensin işte yolunu da çok güzel çizmişsin başarılarının devamını dilerim ben bir köşede senin gibilerini kaâle almadıgım için kıvranmaya devam ederim dert etme güzelim 😉
- 1 ay
@iyilikçemberi0696 zaten ettigin laflardan ne pislik oldugun belli sus artik kimse seni takmiyor ettigin laflarin benim nezdimde bir degeri yok
- 1 ay
Ha sen çok temizsin öyle mi baksana erkeklerin çoğunun cips paketi olabilecek kadar deneyim edinmişsin ve inanır mısın kimsenin beni takıp takmaması zerre umrumda değil bee güzelim hadi iyi geceler
- 1 ay
@iyilikçemberi0696 bir de utanmadan guzelim diyor
- 1 ay
üzerine alınma lafın gelişi dedim
mastürbasyon yapmıyorum geç geldiği için direk ilişkiye giriyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Motor bitik hurdaya çıkmış o
12 Yorumla
Soran1 aySekste kaç yapar peki mastta gün içinde max 2 oluyormuş
- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
1 ayseks yapamaz o
11 Yorumla
Soran1 ayHiç mi yapamaz ve neden açar mısın
Nasıl ya o adam öyleyse gerdekte ölür ozaman
17 Yorumla
Soran1 ayŞöyle, mesela kez mastürbasyon yapıyor ikinciye enerjisini toplaması 2-3 saat alıyor 3 içinse gün atlaması gerekiyormuş direkt. Sekste sayı ne olur bu durumda
Soran1 ayS2kste kaç atar peki günbiçinde. mastürbasyon da max 2 atıyor bir günde
Soran1 ay40 bende 30 olacağım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayHiç iyi olmaz tatmin edemez seni
15 Yorumla- 1 ay
Kötüdür
Soran1 ayNelerde eksik kalır peki açar mısın
- 1 ay
Seni tatmin edemez uzun süre gitgel yapamaz doyuma ulaştıramaz seni 2 ciyi istesen yapamaz
Soran1 ayMastta aynı gün içinde 2 ye gidebiliyor ama sekste gidemez mi
- 1 ay
Mastta böyle oluyorsa seks esnasında ölür onun eforu ile onun eforu bir değil
- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
1 aySeks sonu bakıma ihtiyacı olur
12 Yorumla
Soran1 ayNasıl yani sjjg anlamadım
- 1 ay
Seks sonu hal can kalmaz yatağında yatırıp bakarsın ona el üstünde tutarsın
- Cinsel Yaşam konusunda 622 cevap paylaştı.
1 ayBitiktir uzak dur sjsjsj
13 Yorumla- 1 ay
mastürbasyon yaptığını gördün ama sevişmedin mi?
Soran1 ayhayır
- 1 ay
Deneseydin öğrenirdin o an, neden denemedin?
- Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı.
1 ayberbattır nasıl olacak
16 Yorumla
Soran1 ayŞöyle 1 kez yapınca yorgun düşüyor 2 ye o gün içinde zor gidiyor yani max 2 oluyor
Soran1 aySekste nasıl olur
- 1 ay
Baya baya berbat
- 1 ay
düşünme bile , hem erken boşalır hmde tekte kalır
Soran1 ayerken boşalır ne alaka
- 1 ay
masturbasyona alışkın çünkü. reel sekste organına hakim olamaz , erken gelir , ya da heyecan yapar iner
Gizli Üye(30-35)1 ayBu oğlanla cinsellik yaşamamış sadece ona eliyle 31 çekmiş çocukta boşalmış ondan soruyo 🤣🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yarım saat sonra tekrar tavan yapardı aslında.
14 Yorumla
Soran1 ayGibi.. ben 30 o 40
Soran1 ayYaşından mı kaynaklı sizce
Gizli Üye(30-35)1 ayFazla ümitlenme derim
12 Yorumla
Soran1 ayNeden açar mısın
Cevap sahibi1 ayDediğin gibiyse ilişkide de çok farklı olmayacaktır birde sen gördün mü böyle olduğunu yoksa o mu söylüyor
Gizli Üye(25-29)1 ayYapamazki dokunmadan biter o
15 Yorumla
Cevap sahibi1 ayErkeğin kaç yaşında
Soran1 ay40
Cevap sahibi1 aySenin kac
Soran1 ay29
Cevap sahibi1 ayDoyuramaz o seni
Gizli Üye(25-29)1 aySevgilin mi bu yani masta alıştıysa gerçeğinde biraz zor olur diyorlar bende mastla idare ediyorum ama 3-4 saate anca boşalıyorum
10 Yorumla
1 ayMuhtemelen tek seferden sonra uyuklar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı.
1 ayüstüne toprak at
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayO iş nanay o zaman kendini geliştirmesi lazım beslenmeye spora yönelsin biraz
10 YorumlaSıkıntılı 🤷♂️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayNe kadar sürdüğüne bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayO nermal seks te de işi sana yaptırı çoğunu 2. Ye kaldıramaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 ayMastürbasyon bi seferlik yapılır zaten
10 Yorumla
1 ayDenemeden anlayamazsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
1 ayGüçsüz ve iradesiz olur tek bir şey de değil ben bir iki üç 4cekrim normalse o nasıl oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Nasıl perte çıkıyor
16 Yorumla
Soran1 ayYorgun düşüyorr
Soran1 ayVideo izleyerek mastürbasyon yaptığında halsiz düşüyormuş p*rno vb işte gerçeğinde nasıl olur
Soran1 ay2-3 dakika anca gitip gelir derken söner mi
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vahim olur
13 Yorumla
Soran1 ayNeden açar mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 ayPerte çıktı derken
12 Yorumla
Soran1 ayYorgun düşüyorr
- 1 ay
Bunun altında birkaç neden vardır. Stres, uyku bozukluğu, kalsiyum ve magnezyum eksikliği gibi. Adama sanayiiye düşmüş araba muamelesi yapma hemen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayÖlür
12 Yorumla
Soran1 aynee ironi mii
- 1 ay
Keyfli bir cinsel hayatın olmaz yani
Gizli Üye(25-29)1 ayÇok kötü 5 den az yapmam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 aySen gibi hatuna denk gelene bak
12 Yorumla
Cevap sahibi1 ayAç kalacaksın desene
Cevap sahibi1 ayNaptın boşalttın mı yine
Gizli Üye(36-45)1 ayBerbat uzak dur mutlu edem3z seni
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. belli olmaz o işe... Uzun sürüyorsa yeterli olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bişey yapamaz dayanıklı değil belli ki ☺
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mastta perte mi çıkılıyormuş? :)
00 Yorumla
1 ayJohnny Bildiğin Leş😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayO zaman çok şanslıyım ben..
19 Yorumla
Soran1 ayNeden
Cevap sahibi1 ayDur duraksız..
Soran1 ayArt arda kaç max yapabiliyosun
Soran1 ayMax
Cevap sahibi1 ay4 yaptım..
Cevap sahibi1 ayDurmadan tabi en son bayılcaktım dkdk
Soran1 ayGüne yayarsan peki gün içinde
Cevap sahibi1 ay8 kere
Cevap sahibi1 ayHafta içinde protein ağırlıklı beslendiysem 10 bile olur
- Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı.
1 ayAt başından onu
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çöp 😂
10 YorumlaBende öyleyim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bitik
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
1 ayDirekt uzaklaş vitaminsiz den
12 Yorumla- 1 ay
Nerden bulursunuz böyle çapsız herifleri
- 1 ay
Direkt uzaklaş yol. ver
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayKötü
11 Yorumla- 1 ay
Ozam tekde ölür
değişir
10 Yorumla
1 ayMastda pert miiii
10 Yorumla
1 ayNe olduki masturbosyonda
10 Yorumlabende öyleyim 1-2dkda o da boşalır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 ayBerbat bir durum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayHiç iyi olmaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
1 ayOrdada aynı olur doyuramaz seni aç kalırsın
10 Yorumla
1 ayK. O
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayNerden anladın ki
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 aykotu
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sıkıntılı
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 ayBoktan
10 Yorumla - Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar