@Meraklıbiri_işte anladım benim görüştüğüm birisi var benden yapmak istemediğim bir şeyi yapmamı istiyor cinsellik esnasında, bunu söylersem küser mi sence kadınlar alınırlar mı böyle şeylere, nasıl kibarca istemediğimi belli edebilirim, yoksa kendimi yapmaya zorlamalı mıyım?
@Meraklıbiri_işte evet absürt söylemesi ayıptır özür dilerim ama ayaklarını yalamamı istedi bu da değil sadece birde korunmadan yapmak istedi ben mi mağara adamıyım yoksa bunlar normal mi?
@Meraklıbiri_işte cevap vermeyince acaba içinden bana küfür mü ediyorsun dedim ama kızı sevdiğim içindi yani ahını almak da istemiyorum ayrılıp sana kötü bir izlenim mi verdim özür dilerim rahatsız ettiysem veya miden bulandıyda
@Meraklıbiri_işte galiba sapık biri diye düşünüp özelden konuşmak istemedin ama cidden o anda ne yapacağımı bilemedim istemeye istemeye kabul ettim 6 aydır uğraşıyordum şimdi ayrılmayayım dedim ahını almayım dedim ama haklısın bu ahını almak olmaz galiba gerçekten kıza fikrimi söyleyeceğim özür dilerim 🥺🥺
@Meraklıbiri_işte evet özür dileriz ama özelden cevap verebilirsen çok sevinirim tek sorun o değil çünkü o kızın abisi ekip arkadaşım ve farklı durumlar var, özelden cevap verebilirsen çok sevinirim rahatsız olursan istediğin anda engelleyebilirsin
En İyi Cevaplar