Cinsel Yaşam 1 ay Arkadaşımla yatmak istiyorum. Nasıl dikkatini çekerim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 ama o bana arkadaş gözüyle bakıyor bence ne yapsam dikkatini çekerim Güncellemeler1 ay arkadasim erkek Arkadaşımla yatmak istiyorum. Nasıl dikkatini çekerim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Firestorm2001 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Yakma yakışıklıyı be. Bırak evleneceği kişiyle yatsın. 0 3 Yorumla Soran 1 ay o zaten kizlarla yatan biri Yorumla Firestorm2001 1 ay Ben anlamıyorum bir erkek niye kızlarla yatar. Ben de erkeğim ama yapmadım bunu. Yorumla Firestorm2001 1 ay Madem yatan biri diyorsun. artık bilmiyorum. Allah'tan korkmayana ne desen boş. Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bence her türlü işine gelir. Bunu istemeyecek erkek yoktur 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Nude at, bu ne derse yanlışlıkla attım dersin o mesajı alır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Universite zaamani en yakin erkek arkadasimla basarmistim zor da olsa 1 0 Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Arkadasının sevgılısj var mı 0 2 Yorumla Soran 1 ay hayir Yorumla mayctime 1 ay Aklında biri var mı Yorumla
seko30 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 102% 1 ay Şöyle arkadaşlarımız yok ki 0 3 Yorumla Soran 1 ay olur ya neden olmasinn Yorumla seko30 1 ay Olsa keşke onu çok mutlu ederdim 😁 Yorumla Soran 1 ay benimki de beni mutlu eder umarim Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Tahrik etmen işe yarayabilir 0 2 Yorumla Soran 1 ay nasil mesela Yorumla Yunusemre1143 1 ay Açık şeyler giyin veya önünde domal falan Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu konuyu ona açtın mı? 0 2 Yorumla Soran 1 ay hayir tabii ki de Yorumla SymanN 1 ay Belki onunda öyle bir isteği vardır ona bunu belli etmelisin Yorumla
sıkıntıdanhepbunlar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Birkaç taktik var bunun için 0 2 Yorumla Soran 1 ay meselaa Yorumla sıkıntıdanhepbunlar 1 ay Detay bilmem lazım. Müsait ortamları bilmem lazım. Çok değişken var yok söylemeden önce Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Tahrik et yavaş yavaş istediğine ulaşırsın 0 2 Yorumla Soran 1 ay o nasil olucak ki dekolte falan mi giyeyim Yorumla COLDHERO 1 ay Evet ve daha yakın temas kur dekolte guydiğin zamanlarda ama asla abartma Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Çek öp kız direk azcıkta seksi giyin 1 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dişiliğini kullan zaaflarını kullan 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Acele etmesen ne bilim 🙄 0 0 Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Senin gibi arkadaşlar el üstünde tutulmalı 0 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. neden o başkası olmuyor mu 0 0 Yorumla
Ankaramavisi06 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 ay zorlama bence degerını dusurmesıne ızın verme 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Erkek bir anda değişir ilgini belli edersen 0 0 Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. Tahrik et onu 0 3 Yorumla Soran 1 ay frikik mi vereyim Yorumla Sadecebiri080 1 ay Dirikik ve ve memelerini görünecek şekilde Yorumla Sadecebiri080 1 ay Tahrik etmeyi bilmiyon mu Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Firikik ver 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Al eline direk 0 13 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Onu hayal edip mastürbasyon yapıyorsun dimi Yorumla Soran 1 ay evett Yorumla Cevap sahibi 1 ay Oy ne zaman hayal ettin en son Yorumla Soran 1 ay bu sabah Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kaç kere. Ne hayal etmek kudurttu onunla Yorumla Soran 1 ay 2 kereydi beni sert sert yaptigini dusundum Yorumla Cevap sahibi 1 ay Vaaay anlatmak ister misin beğenim mi soruyu Yorumla Soran 1 ay olur Yorumla Cevap sahibi 1 ay Beğendiö Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bulabildin mi Yorumla Cevap sahibi 1 ay Gizliden çıkayım bulamadıysan Yorumla Soran 1 ay hayirr cik bir dk Yorumla Cevap sahibi 1 ay Gel. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Arkadaşin erkekmi. kizmi 0 5 Yorumla Soran 1 ay erkek Yorumla Cevap sahibi 1 ay Çok mu atslisin Yorumla Soran 1 ay evett Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hiç frikik vermedinmi Yorumla Soran 1 ay ya vermedim pek emin olamadim ya arkadasligimiz bozulursa diye Yorumla
Burakaslan35 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 ay Erkek mi 0 2 Yorumla Soran 1 ay evet Yorumla Burakaslan35 1 ay Beraber yatalim 3 umuz🙂 Yorumla
Gezginadamfb34 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Basbasa ortam yarat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yakma yakışıklıyı be. Bırak evleneceği kişiyle yatsın.
o zaten kizlarla yatan biri
Ben anlamıyorum bir erkek niye kızlarla yatar. Ben de erkeğim ama yapmadım bunu.
Madem yatan biri diyorsun. artık bilmiyorum. Allah'tan korkmayana ne desen boş.
Bence her türlü işine gelir. Bunu istemeyecek erkek yoktur
Nude at, bu ne derse yanlışlıkla attım dersin o mesajı alır
Universite zaamani en yakin erkek arkadasimla basarmistim zor da olsa
Arkadasının sevgılısj var mı
hayir
Aklında biri var mı
Şöyle arkadaşlarımız yok ki
olur ya neden olmasinn
Olsa keşke onu çok mutlu ederdim 😁
benimki de beni mutlu eder umarim
Tahrik etmen işe yarayabilir
nasil mesela
Açık şeyler giyin veya önünde domal falan
Bu konuyu ona açtın mı?
hayir tabii ki de
Belki onunda öyle bir isteği vardır ona bunu belli etmelisin
Birkaç taktik var bunun için
meselaa
Detay bilmem lazım. Müsait ortamları bilmem lazım. Çok değişken var yok söylemeden önce
Tahrik et yavaş yavaş istediğine ulaşırsın
o nasil olucak ki dekolte falan mi giyeyim
Evet ve daha yakın temas kur dekolte guydiğin zamanlarda ama asla abartma
Çek öp kız direk azcıkta seksi giyin
Dişiliğini kullan zaaflarını kullan
Acele etmesen ne bilim 🙄
Senin gibi arkadaşlar el üstünde tutulmalı
Onu söyleyemiyoruz maalesef
neden o başkası olmuyor mu
zorlama bence degerını dusurmesıne ızın verme
Erkek bir anda değişir ilgini belli edersen
Tahrik et onu