O kadar temas bağımlısıyım ki anlatamam, şöyle ben temas etmeyi seviyorum ama bana etmelerini daha çok seviyorum. Mesela erkek arkadaşlarım beni kucaklarına alıyor, alırken de 🍑🍒 hepsini elliyorlar, aşırı hoşuma gidiyor ve bu neredeyse tanıdığım onca insanın içinde bende var nedense bilmiyorum. Kim yaparsa yapsın temas edip ilgi gösterin yeter, tav olmama.
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Temastan etkilenmek normal bir durum aynı şey erkeklerde de var ama her erkeğin temasından etkilenmek biraz farklı bir durum
Her erkek dediğim şöyle eksik anlattım kendi yaş grubum ve tanıdığım insanlar gidipte 40-50 yaşındaki bir adamın teması hoşuma gitmez iğrendirir ama yaşıtım olunca iğrenmiyorum
Yaşıtın olarakta igrenmen lazım diyebilirim ama tabi o sana kalmış kendini bir erkekle sınırlandıradabilirsin aksini de yapabilirsin konuşmaya hakkım olan bir konu değil ama normal mi diye sorarsan tek erkek toplum açısından normal olan
Erkek arkadaşlarım derken kankalarımdan bahsettim hepsi benim arkadaşım elleşerek arkadaşız biz birazda ve rahatsız değil iki tarafta sadece flörtüm var
Kendince haklısın günümüzde kadın ve erkek arkadaşlığında temasla eskiden olan anlayış farklı nasıl rahatsan öyle takılmaya devam edebilirsin tabi
Saol anlayışın için yargılamadan anlattın sana uymadığını keşke insanlarda senin gib olsa
Umarım tüm insanlar benim gibi olmaz 😄 tüm sonuçlar + olursa da kaos oluşur tüm sonuçlar - olursa da kaos oluşur her zaman + ve - beraber olmalı
Çünkü ben şuna inanıyorum sen birini kınarsan yorum yazarsan aynısı senin çocuğunada oluyor çok örnek gördüm buradaki herkes ilerde anne baba olacağını bilmeden yorum yazıyor ama evladın öyle olunca farklı olur her zaman herkes ağzından çıkana dikkat etsin bence
Evet herkes ağızdan çıkana dikkat etmeli çocuk konusunda da genelde kınadığına benzemez sana benzer ama insanlar da çoğunlukla kendisine benzeyeni kinar
Ne yazikki en ahlaksız kişiler ahlak bekçileri arasından çıkıyor 😄
Çocuğunun nasıl olmasını istiyorsan öyle olmalısın
şöyle ben örneklerini etrafta çok gördüm bizim komşumuz sürekli küpe takan çocukları eleştirirdi gay derdi işte saç uzatanlara ama şu an çocukları öğle halam açık giyinenlere çok karşıydı hepsine namus bekçiliği yapardı şuna kızı daha açık giyiniyor başına gelmeden kimse anlamaz
Günümüzde arkadaş ortamı aileden daha etkili olduğu için dediğin gibi olabiliyor
Çocukların arkadaş ortamına dikkat etmek lazım
Kesinlikle ben o yüzden böyle oldum ya o yüzden çocuğuma iyi bir anne olucağını düşünüyorum
Bir oğlun olunca nasıl büyüttüğün çok önemli değil kadinlara saygılı olmayı öğretmen yeterli ama bir kızın olursa lütfen biraz üzerine düşen bir anne ol her şeyin kendi seçimi ile alakalı olduğunu anlat ama ne olursa olsun sana da ihtiyacı olduğunun farkında olsun ve mümkünse biraz erkeklerden uzak olsun
Yani biraz ilgi manyağsın Peki birbirleri birinin kucağından diğerinin kucağına falan seni atıyorlar mı öyle
Erkek arkadaşların neden seni kucağına alıyor 🤔 tamamen ellemek için şu anlattığına göre
Evt elleek için biz öyle snlsşıyoruz
Değişik bir anlaşma yöntemi
niye değişikki bana dünyanın en normal şeyi gibi geliyor
Tüm erkeklerin ellemek için kucaklamasi normal mi
Normal bence kucaklayıp taşıyorlar
Kucaktan hiç indirmezler o zaman umarım, başka diyecek bir şey bulamadım 😁
Niye ki
Seviyorsun işte kucakta olmayı, bende senin mutluluğun için dua ettim 😁
Evet çok severim
Tamam hiç indirmesinler işte 😊
Tam istediğim gibisin. Ellerimi teninden ayırmazdım.
👍🏻👍🏻👍🏻
Hoşuna gidiyor demekki dokunulmaz. En cok
Nerene dokunulmasını seversin
Meme
Mim baya dokunuyorlar o zaman
Evet zaten ama bir kaç defa erkek kankalarım dokundu şakalaşırken genellikle flört dokunuyor
Elbise ustundenmi içeri sokan oluyormu
Elbise üstünden içerite geçmedik daha
İçeriden dahada çok hoşuna gider
Daha geçmedik I evreye
İyi ellesmeler diyelim o zaman
Peki zevk alip orgasm da oluyormusun? Oyle sevgilim olucak cinsel ilişkiden orgasm olsam bile oylece sarılır kalirin içinden çıkarmadan oksamaya devam ederdim
Erkek çocuklar ya da dedeler kaza olarak elleri değse düşer misin
Abarttın dede ne ya
Olabilir neden olmasın ama yaşın kaç kaç kilosun o göre yazayım
48 kiloyum dede ne ya
Sende yaşlı sevmiyorsun
Niue seviyim aw
Sen küçük seviyon da 30 yaşında mısın
Hayır
Kaç yaşındasın Erkek eli nerene değse yükselirsin
Meme popo
Hmm Erkek çocuk memene dokunca emse yükselir misin
tabiki
Kaç bedenler o halde işte
75b
Küçüklermiş ama ayrıklar mı ama
Hiç Erkek çocuk kucağında oturma istediği oldu mu
Oturdum direkt
Cidden mi neyse tkp et burada rahat değilsin pek ama gzliden çıktım
Seni baya elliyorlardir o zaman
Zaten
Nerede bulabilirim seni
Bulamazsın çok iyi gizlendimmm
Bende kucaklamaya bayılıyorum
hmmm
Avuçlamayı da severim 🤗
Bende temas bağımlısıyım dokunmadan edemem
Tatmin ediyor musun peki
Ney
Kucaklarındayken boşaltıyor musun onları
He aynen
Kimi boşalttın en son
Bizede anca temas sevmeyen denk gelsin
ya ciddimisinnn ben çok severim
Sevgilin şanslı elemanmış
sevgilim yok şu an sadece erkek arkadaşlarım ve flörtüm var onlarla yetiniyoruz
Banada senin gibi arkadaş lazım
Ahajsjjss bulursun belki hepsiyle çok eğleniyorum dünya ahiret bacılarım hepsi
Gizli olmasaydın bulurdum bizde eglenirdik 😉
Yok
Neyse bana dokunacak şanslı kızı aramaya devam
Devam
En sevdiğim hatun
🙌🙌🙌🙌
Temas çok önemliiii
hayallerimdeki kadın
O biraz abarttın sanki Buda güzel kardeşim
Bende elleşmek isterdim ama çekingenim
Taciz diye bağırırsın diye korkarım
Çekingensen hayatta hep kaybedersin benim flörtüm asla çekingen değil ve sürekli elleşiyoruz kucağına oturtuyor
Anladım çok tatlı keşke bende hep oturtsam
Siz hemen memesine ellerseniz yandınız bu kadar amatör olmayın abi biraz flörtlerimden bişey öğrenin
Meme ilerki aşamalarda demi hemen değil
Aşama aşama ilerliceksin 1. Seviye saçını elliceksin tepki varsa kesicen sonra göbek sonra boyun sonra bacak sonra meme yavaş yavaş ve bunların arasına gün koyucaksın şakalaşırken yapmak şartıyla öyle anlarsın kıxın ne olduğunu bende öyle yapmıştı flörtüm sınır testi deniliyor bunada
Süper taktikmiş... Önce saç sonra göbek sonra bacak boyun sonra meme sonra yatak... ❤
Evt öyle sıralamada yatağı kaldır popo sonda hafiften ön taraf ondan sonra anlamış olursun bu arada etkili
Süper taktik hem de zevkli... Ama en son bi gün film izlemeye çağırmam gerekmiyo mu
O sana kalmış
Ben küçükken elliyodum da 5-6 yaşlarında mahalleden kız arkadaşımı ondan sonra ellemedim. Onun da kukusunu ellemiştim. En son çok karıştırınca kızmıştı
Ya sende
Yeyim mi