ya ben kendimden buyuk erkeklerden cok hoslaniyorum baya hosuma gidiyolar ozellikle olgunsa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
4 ayYakın zamanda muhteşem bir kadınla sevgili olduk, 22 yaş (51-29) fark var aramızda. Çok da mutluyuz. Senin yaşın için de, (en fazla şu kadar yaş farkı normaldir diye norm belirlemek haddim değil), en fazla 10 yaşa kadar farkla güzel bir ilişki yaşaman mümkün. İnsanın yaşı ilerledikçe sorun yaratmayacak yaş farkı da artıyor. Ben seçmedim, o beni buldu. İyi ki de buldu...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayOlgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySevgilim dışında kimse ile birlikte olmadım şuanlıkta olmayı düşünmüyorum şayet öyle bişi olursa hemen hemen aynı yaşta kişisel temizliğine çok önem veren birisini tercih ederdim
71 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
73Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. burada olgun ve tecrübeli olması yeter diyenler külliyen yalan söylüyor çünkü görüntü olarak çekmeyen düşünce olarak etkilemeyen birinsini hiç biriniz istemezsiniz.
00 Yorumla
4 ayKadının özel olması lazım. Önüme gelenle yapmam
12 Yorumla- 4 ay
yaanii
- 4 ay
E heralde :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bende kendimden küçüklere bayılıyorum.. o bitmek bilmeyen enerjilerine hayranım
12 Yorumla- 4 ay
dimi ya olmasi gereken bu
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ayEeee! Bundan bize ne? Olgun erkekler de senin gibileri mi seçiyorlar? Ne işe yararsın ki? Ne ayaksın sen?
00 Yorumla Hiç işim olmaz kısa süreli cinsel birliktelik ilişkiler ile. Sen işi başka bir boyuta taşımışsın. ☺️
01 Yorumla- 4 ay
şsösaşa olur oyle
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
4 aySeçme demeyelim de yani arzuladığım, beni cezbeden kişilerle olurum tabii ki. Tamamen çekim yasası
00 Yorumla Bakirim ve bekaretimi ve bakireligini alicagim kızın kaba ve odun olmamasini seçerdim
02 Yorumla- 4 ay
dimii
- 4 ay
Bence karsilikli ilgi ve sevgi dili olmasi gerek gerek , sadakat konusuna hiç girmedim belki ama
En azindan odun olmamasi gerek
Gizli Üye(36-45)4 ayBir dönem fazla özenmemistim. Sonrasında şimdiye kadar kendime haksızlık yaptığım için çok üzüldüm. Kendimi böyle insanlara maruz bıraktığım için...
035 Yorumla
Cevap sahibi3 ay@Emreex016 saçma sapan insanlardan saçma sapan tavırlara maruz kaliyosun. Ne gerek var
Cevap sahibi3 ay@Emreex016 benim için olmamıştı. Tam aksi öğretmek hoşuma gitti. Ama herkes aynı değil. Baştan belirtseydjn. Dürüstlük iyidir
- 3 ay
Ya şu anda sevgilim yok ama ileride sorun olur mu diye dedim? Yani mesela tecrübesiz olduğum için hata yapar mıyım gerçekten bundan çok korkuyorum hata yapmaktan korktuğum için karşı taraf iste de ben yapmak isteyemeyebiliyorum, sen ilk defa yapan biriyle yaptım dedin değil mi? Bu kişi hata yaptı mı? Öncesinde nasıl yapacağını anlattın mı?
Cevap sahibi3 ay@Emreex016 öncesine gerek yok. Hata olur illaki. Sadece uyum gerekli ve sakinlik empati... Zamanla öğrenilen bişey. İnsanlık tarihi var olduğundan beri yapılıyor ya 😂 genetik yatkınlık var zaten yorma kafani
Cevap sahibi3 ay@Emreex016 espri yaptım dalga neden geceyim. Öyle gbi olduysa kusura bakma. başarısız olma korkusu var sende. Bu bir başarı konusu değil. Evet hatası oldu canımı çok yaktı çünkü. Bir de bunu bı iş olarak görmemek gerek. Aynı zamanda duygusal da bişey. Erken olur geç olur bazı şeyler. İkinci de düzelir. Sonraki buluşmada düzelir. Sonrası Olmazsa üzülmeye gerek yok çünkü karşıdakinin istediği baskadir. Konuşarak halledilmiyorsa ustelememek lazım.
- 3 ay
Evet bende başarısız olma korkusu hayatta her şeyde var müzikte olsun ilişkide olsun sanırım bundan dolayı böyle korkuyorum, anladım yani hatası oldu canımı yaktı dedin ya peki canını neden yaktı, neden dolayı canını yaktı, canını yakmamak için ne yapmalıydı? Biliyorsan söyleyebilir misin bunu
Cevap sahibi3 ay@Emreex016 hayır elde olmayan hatalar jcin sogumaz. Yeterki düzeltmeye ve mutlu etmeye odaklan önemli olan bu. Canımı yakması fazla sert davranması. Yani tamamen kendi zevkiyle ve izledikleri in etkisiyle hareket ettiği için. Erkekler şunu anlamiyor o filmlerdekiler gerçek değil. Bence bu konuda kendini gelistirebilirsin. Başarısızlık korkusuyla alakalı kitaplar oku bence
- 3 ay
Anladım yani yavaş mı olması lazım sürekli yavaş mı olmalı canınızı yakmamak için, ama bilmiyorum bazen başarısızlık korkusu beni motive ediyor yani mesela bir şarkı yazdın o şarkı kusursuz olsun diye başarısızlık korkun seni tetikliyor bu da daha güzel ürün çıkarmana işe yarıyor ama insan ilişkilerinde yerin dibindesin
- 3 ay
Bir de rahatsız olmazsan özelden de sorabilirim ama istersen buradan sorayım gerçi rahatsız olma bir de şunu merak ediyorum, cinsel ilişkiye başlamadan tabiri caizse kusura bakma söylüyorum ama kıza oral yaparsak kızın canı daha az acır mı? Çünkü böylece daha rahat girer diye düşünüyorum, doğru mu acaba?
Cevap sahibi3 ay@Emreex016 evet dediklerin doğru. Ama ben cinsel eğitmen değilim. Biraz değişik oldum böyle sorunca... 😅 Tecrübeli erkek arkadaşların varsa onlarla konjs bence
- 3 ay
Sadece şunu merak ediyordum aslında gerçekten rahatsız oluyorsan söyle ama bir cinsel ilişkide neler yapmalıyım sırası ile mesela ilk adımda şunu sonra şunu sonra bunu çünkü ne yapacağımı bilmediğim zaman çok fazla geriliyorum elimde bir plan olmadığı zamanlar çok geriliyorum ve kasılıyorum... Bu benim için gerçekten çok fazla sorun...
Cevap sahibi3 ay@Emreex016 ya bu kadar gerilme lütfen... Bu mükemmeliyetçi durumu bir kenara bırakmaya calis. En azından sadece bu konu için.
Bunun sıralaması duruma göre değişir. Yani nasıl genel bir tanım çıkarayım ki- 3 ay
Ya çok korkuyorum erkek arkadaşlarıma soramıyorum dalga geçerler diye ama bak sırf bu yüzden müzik etkinliklerinden teklif alınca reddedip boğazım ağrıyor deme durumuna geldim bazı kitlemiz beni depresyondayım korkudan gelmiyorum sanıyor ama aslında müzik etkinliğinden sonra o kafayla bir şeyler yaşarım ve yanlışım olur diye korkudan gidemiyorum gerçekten çok çok zor ya ağlamak istiyor insan
Cevap sahibi3 ay@Emreex016 belki de öyle yaşanması gerekiyordur. O coşku, heyecan ve özgüvenle... Akışta kal 💕
Cevap sahibi3 ay@Emreex016 müzik etkinliğinden sonra o kafayla bı şeyler yaşarım yanlış olur diyosun ya onu dedim belki de o şekilde olması gerekiyordur
- 3 ay
Ya mesela şimdi dediğim gibi önce şunu sonra bunu yapman gerekli diye söyleyemez misin bana? Ya en azından elimde iyi kötü bir plan olsun belirsizlik çukurunda strese girip de çukuru daha da kazmayım istiyorum gerçekten bu mükemmeliyet psikolojisi zehir gibi ama elimden bir şey gelmiyor başarı istediğim için, ama anlatamaz mısın yani yapmam gerekenleri iyi kötü elimde bir plan olsun🥺
Cevap sahibi3 ay@Emreex016 ön sev. şme , vücut tanıma, bölgelerle ayrı ayrı ilgilen, her ihtimale karşı senin organın dışının ıslak veya kaygan olması. Gerisi çiftlere kalmış
Cevap sahibi3 ay@Emreex016 sıkıntı yok. Biraz Google a yazarsan daha bilimsel ve sistemli şeyler bulursun
Cevap sahibi3 ay@Emreex016 garip değil doğru olan o. Karşılıklı rıza işi bu. Sınırları olur kimisinin. Konuşmadan bilemezsin. İlişkinin ortasında sıkıntı çıkmasın
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ay38 yaşındayım, İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
4 ayBen asla yaş seçmem reşit olsun yeter ya onun dışında kafa dengi olup eğlenebiliyorsak sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ay28 yaşındayım ve izmirdeyim söyleyeceklerim bu kadar
02 Yorumla- 4 ay
oh
Cevap sahibi4 ayYazmak istersen burdayım
Gizli Üye(18-24)4 ayBenden büyük ve tecrübeli olmasını yetiyor
2210 Yorumla- 4 ay
dimi ya
Cevap sahibi4 ayBöyle erkeklere dayanamıyoruum
- 4 ay
Tecrübe...
Cevap sahibi4 ay@Carpediem0707 ee
- 4 ay
Gel...
- 4 ay
En son ne Zaman birlikte oldun
- 3 ay
Çıtır tatlı olur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 4 ayHerkesle olamaz zatwn
00 Yorumla Bende olgun tercih ederim tecrübe önemli
212 Yorumla- 4 ay
Kaç yaşa kadar tercih edersin
Gizli Üye(25-29)4 ayMerhaba, olgun ve tecrübeli bir adamım. İzmir'de yaşıyorum. İstersen detaylı konuşabiliriz. ☺️
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Bende olgun tecrübeli seviyorum işi biliyolar
00 Yorumla
4 ayDaha önce hiç ilişkiye girmemiş bir erkekle daha güzel
04 Yorumla- 1 ay
Ben yaşamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı.
4 ayBen çıtır severim
88 Yorumla- 4 ay
20 hehe
- 4 ay
Uyar
- 4 ay
@tinkerbelll07 cidden mi? Peki bana özelden yazar mısın veya sana özelden yazsam cevap verir misin?
- 3 ay
Emre sen ezik misin awq bu sorular ne
- 1 ay
18 uyarmı
- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
4 ayHaz meselesi beni seçiyorlar genelde arzulu hanimlar
00 Yorumla
4 ayÇoğu insan olgun kadınlardan erkeklerden hoşlanır bu normal 😊
00 Yorumlayani beğenmediğim ya da çekim hissetmediğim biri ile olmuyorum
00 YorumlaBen herkese gidiyorum
83 Yorumla- 4 ay
ooh ne rahat askim
Benimde olgun çok hoşuma gidiyor
83 Yorumla- 4 ay
dimi askim
Yani kimisi olgun sever kimisi citirr
12 Yorumla- 4 ay
citir en iyisi ya
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
4 aySeçeri fiziği görünüşü önemli benim için
03 Yorumla- 4 ay
dimi guzel plmali
- 4 ay
Evet gözümde doyması lazım etkilenmem gerekiyor
- 4 ay
iyi askimm
- Cinsel Yaşam konusunda 909 cevap paylaştı.
4 aySeçmezsem seksten zevk alınır mıyım...
01 Yorumla- 4 ay
almazsin askim
4 aytabı kı secıcıcıyım, ya sen secıcı mısındır
03 Yorumla- 4 ay
evett
- 4 ay
yaa :D Ankara da n mısın
- 4 ay
burada mısın
Zayıf olması hoşuma gidiyor
01 Yorumla- 4 ay
cok guzel zayşflik
4 ayHoşuma giden biri olmalı
11 Yorumla- 1 ay
Konuşmak istermisin
- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
3 ayKarşılıklı beğeni ve hoşlanma olmalı bence
00 Yorumla
3 ayKaç yaşındakiler mesela?
00 Yorumlaİlişkiye girmek derken neyi kast ediyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. eşim dışında kimseyle ilişki yaşamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 985 cevap paylaştı.
4 ayYapma yavrum öyle şeyler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 aySeçmeden giriliyor mu öyle bodoslama
11 Yorumla- 4 ay
yok be wşösşssös
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Profilde cok seksisin
01 Yorumla- 4 ay
tesekkurlerr
4 ayInce zarif olmasi hosuma gidiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Hoşuma giden girunumde olmalı
00 Yorumla
4 ayNe istiyorsan onu yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
4 ayGenelde anlık gelişiyor
00 Yorumla Sap gerekli 🤣😭
00 YorumlaOlgun ve tecrübeli seviyorsan gel istersen
01 YorumlaGenel olarak ilişkiye girmeyi tercih etmiyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
4 ayE yani herkesle olmaz
00 Yorumla Leylekler getiriyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hımmm bak bu hoşuma gitti 🤗🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayElimden geldiğince
98 Yorumla- 4 ay
Nssıl de erkekler etkiliyor
Cevap sahibi4 ay@lonewolf0634 O anki Duygu durumuma bağlı
- 4 ay
Sert mi seviyosun peki?
Cevap sahibi4 ay@lonewolf0634 sertlikle alakası yok
- 4 ay
Hoşlandıktan sonrasını kastetmiştim.
Cevap sahibi4 ay@lonewolf0634 ok
- 4 ay
Napıyosun
Gizli Üye(45 üstü)4 ayMesela ne kadar büyük
02 Yorumla- 4 ay
10 yas falann
Cevap sahibi4 ayKaybettim
Gizli Üye(36-45)4 ayama onlar sana para veriyordur
07 Yorumla- 4 ay
yok ya buyuk olsun yeterli
Cevap sahibi4 ayne kadar gönlü zengin bir kızsın.
- 4 ay
şssşsşssş
Cevap sahibi4 ayne oldu kız? yanlış bir şey mi dedim
- 4 ay
yook
Cevap sahibi4 ayhe tmm🙃
Cevap sahibi4 ayteoride böyle konuşmak kolay da seninle yan yana bile gelmenin kolay olduğunu hiç zannetmiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet her zaman.
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 aySeçmiyorum çekim olur kendi kendisine zaten
16 Yorumla
Cevap sahibi4 ayZaten olgun olması veya davranması ilk başta karlı tarafı tahrik eder ve çekim oluşumu yapar bu yüzden olgun olan kadın veya erkek her zaman iyidir
Cevap sahibi4 ayFazla yaş farkı ve olgunluk da sorun çıkartır biliyorsun dimi
Cevap sahibi4 ayNeden mesela var mı söyleyebileceğin bişey
4 ayağzının tadını biliyorsun sen ☺️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
3 ayKaç yaş mesela?
01 Yorumla- 3 ay
20 25 30
4 ayYaş aralığı olarak kaç olmalı
02 Yorumla- 4 ay
yani on ya da yirmi
- 4 ay
Ben uygunum sanırım 10 yaş aralığı olarak 😁😉
4 ayKizlar neden olgun erkek seviyor hala anlamıyorum
03 Yorumla- 4 ay
cok iyi davraniyolar heryerde
- 4 ay