ya ben kendimden buyuk erkeklerden cok hoslaniyorum baya hosuma gidiyolar ozellikle olgunsa
2 ay
Yakın zamanda muhteşem bir kadınla sevgili olduk, 22 yaş (51-29) fark var aramızda. Çok da mutluyuz. Senin yaşın için de, (en fazla şu kadar yaş farkı normaldir diye norm belirlemek haddim değil), en fazla 10 yaşa kadar farkla güzel bir ilişki yaşaman mümkün. İnsanın yaşı ilerledikçe sorun yaratmayacak yaş farkı da artıyor. Ben seçmedim, o beni buldu. İyi ki de buldu...
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Sevgilim dışında kimse ile birlikte olmadım şuanlıkta olmayı düşünmüyorum şayet öyle bişi olursa hemen hemen aynı yaşta kişisel temizliğine çok önem veren birisini tercih ederdim
Cevap
73Cevap
burada olgun ve tecrübeli olması yeter diyenler külliyen yalan söylüyor çünkü görüntü olarak çekmeyen düşünce olarak etkilemeyen birinsini hiç biriniz istemezsiniz.
Kadının özel olması lazım. Önüme gelenle yapmam
yaanii
E heralde :)
Bende kendimden küçüklere bayılıyorum.. o bitmek bilmeyen enerjilerine hayranım
dimi ya olmasi gereken bu
Eeee! Bundan bize ne? Olgun erkekler de senin gibileri mi seçiyorlar? Ne işe yararsın ki? Ne ayaksın sen?
Hiç işim olmaz kısa süreli cinsel birliktelik ilişkiler ile. Sen işi başka bir boyuta taşımışsın. ☺️
şsösaşa olur oyle
Seçme demeyelim de yani arzuladığım, beni cezbeden kişilerle olurum tabii ki. Tamamen çekim yasası
Bakirim ve bekaretimi ve bakireligini alicagim kızın kaba ve odun olmamasini seçerdim
dimii
Bence karsilikli ilgi ve sevgi dili olmasi gerek gerek , sadakat konusuna hiç girmedim belki ama
En azindan odun olmamasi gerek
Bir dönem fazla özenmemistim. Sonrasında şimdiye kadar kendime haksızlık yaptığım için çok üzüldüm. Kendimi böyle insanlara maruz bıraktığım için...
@Emreex016 saçma sapan insanlardan saçma sapan tavırlara maruz kaliyosun. Ne gerek var
@Emreex016 benim için olmamıştı. Tam aksi öğretmek hoşuma gitti. Ama herkes aynı değil. Baştan belirtseydjn. Dürüstlük iyidir
Ya şu anda sevgilim yok ama ileride sorun olur mu diye dedim? Yani mesela tecrübesiz olduğum için hata yapar mıyım gerçekten bundan çok korkuyorum hata yapmaktan korktuğum için karşı taraf iste de ben yapmak isteyemeyebiliyorum, sen ilk defa yapan biriyle yaptım dedin değil mi? Bu kişi hata yaptı mı? Öncesinde nasıl yapacağını anlattın mı?
@Emreex016 öncesine gerek yok. Hata olur illaki. Sadece uyum gerekli ve sakinlik empati... Zamanla öğrenilen bişey. İnsanlık tarihi var olduğundan beri yapılıyor ya 😂 genetik yatkınlık var zaten yorma kafani
@Emreex016 espri yaptım dalga neden geceyim. Öyle gbi olduysa kusura bakma. başarısız olma korkusu var sende. Bu bir başarı konusu değil. Evet hatası oldu canımı çok yaktı çünkü. Bir de bunu bı iş olarak görmemek gerek. Aynı zamanda duygusal da bişey. Erken olur geç olur bazı şeyler. İkinci de düzelir. Sonraki buluşmada düzelir. Sonrası Olmazsa üzülmeye gerek yok çünkü karşıdakinin istediği baskadir. Konuşarak halledilmiyorsa ustelememek lazım.
Evet bende başarısız olma korkusu hayatta her şeyde var müzikte olsun ilişkide olsun sanırım bundan dolayı böyle korkuyorum, anladım yani hatası oldu canımı yaktı dedin ya peki canını neden yaktı, neden dolayı canını yaktı, canını yakmamak için ne yapmalıydı? Biliyorsan söyleyebilir misin bunu
@Emreex016 hayır elde olmayan hatalar jcin sogumaz. Yeterki düzeltmeye ve mutlu etmeye odaklan önemli olan bu. Canımı yakması fazla sert davranması. Yani tamamen kendi zevkiyle ve izledikleri in etkisiyle hareket ettiği için. Erkekler şunu anlamiyor o filmlerdekiler gerçek değil. Bence bu konuda kendini gelistirebilirsin. Başarısızlık korkusuyla alakalı kitaplar oku bence
Anladım yani yavaş mı olması lazım sürekli yavaş mı olmalı canınızı yakmamak için, ama bilmiyorum bazen başarısızlık korkusu beni motive ediyor yani mesela bir şarkı yazdın o şarkı kusursuz olsun diye başarısızlık korkun seni tetikliyor bu da daha güzel ürün çıkarmana işe yarıyor ama insan ilişkilerinde yerin dibindesin
Bir de rahatsız olmazsan özelden de sorabilirim ama istersen buradan sorayım gerçi rahatsız olma bir de şunu merak ediyorum, cinsel ilişkiye başlamadan tabiri caizse kusura bakma söylüyorum ama kıza oral yaparsak kızın canı daha az acır mı? Çünkü böylece daha rahat girer diye düşünüyorum, doğru mu acaba?
@Emreex016 evet dediklerin doğru. Ama ben cinsel eğitmen değilim. Biraz değişik oldum böyle sorunca... 😅 Tecrübeli erkek arkadaşların varsa onlarla konjs bence
Sadece şunu merak ediyordum aslında gerçekten rahatsız oluyorsan söyle ama bir cinsel ilişkide neler yapmalıyım sırası ile mesela ilk adımda şunu sonra şunu sonra bunu çünkü ne yapacağımı bilmediğim zaman çok fazla geriliyorum elimde bir plan olmadığı zamanlar çok geriliyorum ve kasılıyorum... Bu benim için gerçekten çok fazla sorun...
@Emreex016 ya bu kadar gerilme lütfen... Bu mükemmeliyetçi durumu bir kenara bırakmaya calis. En azından sadece bu konu için.
Bunun sıralaması duruma göre değişir. Yani nasıl genel bir tanım çıkarayım ki
Ya çok korkuyorum erkek arkadaşlarıma soramıyorum dalga geçerler diye ama bak sırf bu yüzden müzik etkinliklerinden teklif alınca reddedip boğazım ağrıyor deme durumuna geldim bazı kitlemiz beni depresyondayım korkudan gelmiyorum sanıyor ama aslında müzik etkinliğinden sonra o kafayla bir şeyler yaşarım ve yanlışım olur diye korkudan gidemiyorum gerçekten çok çok zor ya ağlamak istiyor insan
@Emreex016 belki de öyle yaşanması gerekiyordur. O coşku, heyecan ve özgüvenle... Akışta kal 💕
@Emreex016 müzik etkinliğinden sonra o kafayla bı şeyler yaşarım yanlış olur diyosun ya onu dedim belki de o şekilde olması gerekiyordur
Ya mesela şimdi dediğim gibi önce şunu sonra bunu yapman gerekli diye söyleyemez misin bana? Ya en azından elimde iyi kötü bir plan olsun belirsizlik çukurunda strese girip de çukuru daha da kazmayım istiyorum gerçekten bu mükemmeliyet psikolojisi zehir gibi ama elimden bir şey gelmiyor başarı istediğim için, ama anlatamaz mısın yani yapmam gerekenleri iyi kötü elimde bir plan olsun🥺
@Emreex016 ön sev. şme , vücut tanıma, bölgelerle ayrı ayrı ilgilen, her ihtimale karşı senin organın dışının ıslak veya kaygan olması. Gerisi çiftlere kalmış
@Emreex016 sıkıntı yok. Biraz Google a yazarsan daha bilimsel ve sistemli şeyler bulursun
@Emreex016 garip değil doğru olan o. Karşılıklı rıza işi bu. Sınırları olur kimisinin. Konuşmadan bilemezsin. İlişkinin ortasında sıkıntı çıkmasın
38 yaşındayım, İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum ;)
Ben asla yaş seçmem reşit olsun yeter ya onun dışında kafa dengi olup eğlenebiliyorsak sorun yok
28 yaşındayım ve izmirdeyim söyleyeceklerim bu kadar
oh
Yazmak istersen burdayım
Benden büyük ve tecrübeli olmasını yetiyor
dimi ya
Böyle erkeklere dayanamıyoruum
Tecrübe...
@Carpediem0707 ee
Gel...
En son ne Zaman birlikte oldun
Çıtır tatlı olur
Herkesle olamaz zatwn
Bende olgun tercih ederim tecrübe önemli
Kaç yaşa kadar tercih edersin
Merhaba, olgun ve tecrübeli bir adamım. İzmir'de yaşıyorum. İstersen detaylı konuşabiliriz. ☺️
Bende olgun tecrübeli seviyorum işi biliyolar
Daha önce hiç ilişkiye girmemiş bir erkekle daha güzel
Ben çıtır severim
20 hehe
Uyar
@tinkerbelll07 cidden mi? Peki bana özelden yazar mısın veya sana özelden yazsam cevap verir misin?
Emre sen ezik misin awq bu sorular ne
Haz meselesi beni seçiyorlar genelde arzulu hanimlar
Çoğu insan olgun kadınlardan erkeklerden hoşlanır bu normal 😊
yani beğenmediğim ya da çekim hissetmediğim biri ile olmuyorum
Ben herkese gidiyorum
ooh ne rahat askim
Benimde olgun çok hoşuma gidiyor
dimi askim
Yani kimisi olgun sever kimisi citirr
citir en iyisi ya
Seçeri fiziği görünüşü önemli benim için
dimi guzel plmali
Evet gözümde doyması lazım etkilenmem gerekiyor
iyi askimm
Seçmezsem seksten zevk alınır mıyım...
almazsin askim
tabı kı secıcıcıyım, ya sen secıcı mısındır
evett
yaa :D Ankara da n mısın
burada mısın
Zayıf olması hoşuma gidiyor
cok guzel zayşflik
Hoşuma giden biri olmalı
Karşılıklı beğeni ve hoşlanma olmalı bence
Kaç yaşındakiler mesela?
İlişkiye girmek derken neyi kast ediyorsun?
eşim dışında kimseyle ilişki yaşamam
Yapma yavrum öyle şeyler
Seçmeden giriliyor mu öyle bodoslama
yok be wşösşssös
Profilde cok seksisin
tesekkurlerr
Ince zarif olmasi hosuma gidiyor
Hoşuma giden girunumde olmalı
Ne istiyorsan onu yap
Genelde anlık gelişiyor
Sap gerekli 🤣😭
Olgun ve tecrübeli seviyorsan gel istersen
Genel olarak ilişkiye girmeyi tercih etmiyorum.
E yani herkesle olmaz
Leylekler getiriyor
Elimden geldiğince
Nssıl de erkekler etkiliyor
@lonewolf0634 O anki Duygu durumuma bağlı
Sert mi seviyosun peki?
@lonewolf0634 sertlikle alakası yok
Hoşlandıktan sonrasını kastetmiştim.
@lonewolf0634 ok
Napıyosun
Hımmm bak bu hoşuma gitti 🤗🥰
Mesela ne kadar büyük
10 yas falann
Kaybettim
ama onlar sana para veriyordur
yok ya buyuk olsun yeterli
ne kadar gönlü zengin bir kızsın.
şssşsşssş
ne oldu kız? yanlış bir şey mi dedim
yook
he tmm🙃
teoride böyle konuşmak kolay da seninle yan yana bile gelmenin kolay olduğunu hiç zannetmiyorum.
Evet her zaman.
Seçmiyorum çekim olur kendi kendisine zaten
Zaten olgun olması veya davranması ilk başta karlı tarafı tahrik eder ve çekim oluşumu yapar bu yüzden olgun olan kadın veya erkek her zaman iyidir
Fazla yaş farkı ve olgunluk da sorun çıkartır biliyorsun dimi
Neden mesela var mı söyleyebileceğin bişey
ağzının tadını biliyorsun sen ☺️
Kaç yaş mesela?
20 25 30
Yaş aralığı olarak kaç olmalı
yani on ya da yirmi
Ben uygunum sanırım 10 yaş aralığı olarak 😁😉
Kizlar neden olgun erkek seviyor hala anlamıyorum
cok iyi davraniyolar heryerde
Hm yani aslında duygusal olarak mı tercih ediliyor
her ikiside