Cinsel Yaşam 3 ay Öpüşmeyi bilmeyen biri itici midir? IMrLonely Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Böyle biri büyük ihtimalle çok az kişiyle sevgili olmuştur hatta ilki bile olabilirsiniz, böyle bir durumda "tercih edilmemiş, demek ki bundan olmaz" mı dersiniz yoksa "ilki olmak iyidir" mi dersiniz? Öpüşmeyi bilmeyen biri itici midir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır değildir. 1 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Hayır, itici değil. Tecrübe mesele, karakter meselesi değil. İlk olmak da güzel aslında, birlikte öğrenmek daha samimi olabilir. 2 0 Yorumla
frambuazlıçilek Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. kesinlikle itici degil hatta ilki olsam mükemmel olurr, zaten opusmek basit eylem yani hemen kavrar işi 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Bir kadının ilki olmak bile kadının ezikliği olarak mı görülüyor 1 1 Yorumla IMrLonely 3 ay Öyle bir şey söylemedim, genel erkek ve kadın için "nasıl düşünüyorsunuz" dedim ve bence bir kadının ilki olmaktan daha üstün bir şey olamaz. Yorumla
m Melike12_ Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Fotoğraftaki biraz abartı olmuş kimse kimsenin çenesini yemez herhalde 😄 itici değildir. 1 0 Yorumla
Geiltoy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% 3 ay iyide ilişkisi olmuş ama öpüşmeyi sevmiyor ya da öpüşmeyi sevmeyenlerle olmuş olabilir.Ben öpüşmeyi severim ama her dudak hoşuma gitmiyor ozaman boynuna kayıyorum 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Rahatsız edici oluyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 3 ay Öpüşmeyi bilmeyen insan itici olmaz ezikte olmaz birileri tarafından tercih edilmemişte olmaz 1 0 Yorumla
Mamimor Takip Et Xper 3 Yaş: 26 3 ay Bence sorun olmamalı, bu öğrenilebilecek bir şey bu bir; insanlık hali sonuçta, sevdiğin birinden böyle bir sebeple soğumazsın bu iki 2 0 Yorumla
scorpioist26 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Tabi ki itici ayrıca ağzı kokan da itici 2 0 Yorumla
Monakiii Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. İguana gibi olması aşırı iticidir 1 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 88% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Hipopotam a benzemesin dilimi isdirmasin yeto 1 0 Yorumla
Xx-Alya Takip Et Xper 4 Yaş: 18 3 ay Yoo herkesin bir ilki vardır 2 2 Yorumla DEVRlM 2 ay Herkesin ilki vardır ne kanka ananın karnından çıktın öpüşmeyemi başladın Yorumla Xx-Alya 2 ay @DEVRlM o manada değil yani herkesin tecrübesiz olduğu bir dönem olur bu itici değil demeye çalışmıştım Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı. Değildir 1 0 Yorumla
tiramisuyumm Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Değildir 1 3 Yorumla tiramisuyumm 3 ay İbrahim tatlıses gibiyse iticidir Yorumla CevapSahibi 3 ay Neyse ki cok iyi opusebiliyorum 🙄 Yorumla tiramisuyumm 3 ay @CevapSahibi Hmm Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır değildir 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. komiktir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır değildir.
Hayır, itici değil. Tecrübe mesele, karakter meselesi değil. İlk olmak da güzel aslında, birlikte öğrenmek daha samimi olabilir.
kesinlikle itici degil hatta ilki olsam mükemmel olurr, zaten opusmek basit eylem yani hemen kavrar işi
Bir kadının ilki olmak bile kadının ezikliği olarak mı görülüyor
Öyle bir şey söylemedim, genel erkek ve kadın için "nasıl düşünüyorsunuz" dedim ve bence bir kadının ilki olmaktan daha üstün bir şey olamaz.
Fotoğraftaki biraz abartı olmuş kimse kimsenin çenesini yemez herhalde 😄 itici değildir.
iyide ilişkisi olmuş ama öpüşmeyi sevmiyor ya da öpüşmeyi sevmeyenlerle olmuş olabilir.
Ben öpüşmeyi severim ama her dudak hoşuma gitmiyor ozaman boynuna kayıyorum
Rahatsız edici oluyor
Öpüşmeyi bilmeyen insan itici olmaz ezikte olmaz birileri tarafından tercih edilmemişte olmaz
Bence sorun olmamalı, bu öğrenilebilecek bir şey bu bir; insanlık hali sonuçta, sevdiğin birinden böyle bir sebeple soğumazsın bu iki
Tabi ki itici ayrıca ağzı kokan da itici
Niye itici olsun değildir.
İguana gibi olması aşırı iticidir
Hipopotam a benzemesin dilimi isdirmasin yeto
Kimse ilk başta bilmiyordu zamanla öğrendik
Yoo herkesin bir ilki vardır
Herkesin ilki vardır ne kanka ananın karnından çıktın öpüşmeyemi başladın
@DEVRlM o manada değil yani herkesin tecrübesiz olduğu bir dönem olur bu itici değil demeye çalışmıştım
önemi yok
Evet.
Değildir
Değildir
İbrahim tatlıses gibiyse iticidir
Neyse ki cok iyi opusebiliyorum 🙄
@CevapSahibi Hmm
Hayır değildir.
Hayır değildir
komiktir.
Evet ya
Aşırı derecede