Cinsel Yaşam 1 ay Çok fazla ananas yedim işe yarar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Çok fazla ananas yedim işe yarar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kokusunu değiştirdiğini söylediler ama herkeste aynı etkiyi yaparmı bilmen 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Daha fazla yemelisin gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ne konu da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Eşim sürekli yiyor dün gece test ettik gerçekten de tadı değişiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Birincisi fazla ananas ne işe yarar niye çok fazla ananas yedin sonuçta ne bekliyorsun 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 ay Ödem atar evet 0 1 Yorumla Soran 1 ay Başka şeyede yarıyormuş Yorumla
Melihcicek001 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 825 cevap paylaştı. Evet yarar :) aklıma dusurdun ya Allah seni napsin 0 3 Yorumla Soran 1 ay Nası oluyor şimdi bu anlamıyorum yedim ama Yorumla Melihcicek001 1 ay :) beni yolldanmi cikariyon ya nasıl anlatim. burada Yorumla Soran 1 ay Nolcakki Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Ne için işe yarar mı? 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bal gibi olmuştur tadı 🤤 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet kesinlikle yarar 🤗👏 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yani yarar :D ama anında olmaz 0 0 Yorumla
Monakiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Neye yarayacak ödem atmayamı 0 3 Yorumla EfeÇerkez 1 ay Hayır suyunun tatlı olmasına Yorumla Monakiii 1 ay Sana sormadım Yorumla EfeÇerkez 1 ay Ok. Görmezden gelinmeye devam edebilirsin Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yarar yarar kokusu buraya kadar geldi 0 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne için işe yarayacak ki 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ne gibi ise yarayacak 0 0 Yorumla
Myauraa Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 ay Sizlerden utanıyorum 3 2 Yorumla aynadakiajan 1 ay 👑👏👏👏 Yorumla Soran 1 ay En namuslu sensin knk tamam Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Niye tadi kötümuydu öncesinde 0 21 Yorumla Soran 1 ay Yooo Yorumla recep48 1 ay Her zaman güzeldir merak etme Yorumla Soran 1 ay Daha güzel oluyormuş Yorumla recep48 1 ay Yiyecek biri varsa güzel Yorumla Soran 1 ay Yok ya Yorumla recep48 1 ay O olmadı işte ama Yorumla Soran 1 ay Evet ya Yorumla recep48 1 ay Ister miydin Yorumla Soran 1 ay İsterdim Yorumla recep48 1 ay Aklini kaybedersin Yorumla Soran 1 ay Merak ediyorum ya Yorumla recep48 1 ay Birgun yaşarsın ama erkek olarak diyim tarifi imkansız Yorumla Soran 1 ay İnşallah Yorumla recep48 1 ay Hic olmadi dimi Yorumla Soran 1 ay Olmadı Yorumla recep48 1 ay Kiyamam sana ben Yorumla Soran 1 ay Yaaa Yorumla recep48 1 ay Valla cok tatlısın Yorumla Soran 1 ay Teşekkürler Yorumla recep48 1 ay Rica ederim kaybetme bul beni Yorumla Soran 1 ay Ekledim Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siz adama ananas aldırttırırsınız 0 1 Yorumla Soran 1 ay Nedenki Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. yarıyor yarıyor. etkiliyor 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. hazırlık he :) 0 4 Yorumla Soran 1 ay Evet başladım ama işe yarıyomu bilmiyorum Yorumla sedomania2 1 ay test edelim :) Yorumla Soran 1 ay Nası Yorumla sedomania2 1 ay uygulamalı dkdkdkdk Yorumla
Iim0nn Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Niye yedin 0 6 Yorumla Soran 1 ay Tadını değiştiriyormuş alt tarafın Yorumla Iim0nn 1 ay Vay anasını Yorumla Soran 1 ay Noldu ki Yorumla Iim0nn 1 ay İlk defa duydum Yorumla Soran 1 ay Bende duydum deniyorum Yorumla Iim0nn 1 ay Dene bakalım Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Hem de nasıl 0 0 Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kime bu cilven 0 0 Yorumla
sıkıntıdanhepbunlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı. Ne konuda? 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. ne işine yarıyor? 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Ne için 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ne için yediniz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Kokusunu değiştirdiğini söylediler ama herkeste aynı etkiyi yaparmı bilmen
Daha fazla yemelisin gadası
ne konu da
Eşim sürekli yiyor dün gece test ettik gerçekten de tadı değişiyor
Birincisi fazla ananas ne işe yarar niye çok fazla ananas yedin sonuçta ne bekliyorsun
Ödem atar evet
Başka şeyede yarıyormuş
Evet yarar :) aklıma dusurdun ya Allah seni napsin
Nası oluyor şimdi bu anlamıyorum yedim ama
:) beni yolldanmi cikariyon ya nasıl anlatim. burada
Nolcakki
Ne için işe yarar mı?
Bal gibi olmuştur tadı 🤤
Yaramaz portakal da yemelisin
Deneyeceğim bakalım fark etcekmi
Keşke az az, daha uzun sürede tüketseydin.
Evet kesinlikle yarar 🤗👏
yani yarar :D ama anında olmaz
Neye yarayacak ödem atmayamı
Hayır suyunun tatlı olmasına
Sana sormadım
Ok. Görmezden gelinmeye devam edebilirsin
Ne zaman yemeye başladın
Yarar yarar kokusu buraya kadar geldi
Ne için işe yarayacak ki
Ne gibi ise yarayacak
Sizlerden utanıyorum
👑👏👏👏