Cinsel Yaşam 2 ay Orgazmı geciktirince daha çok sulanıyorum neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Kaçırınca o an zevk gidiyo ama tam orgazm olunca tekrar geliyor o an neden sizce Orgazmı geciktirince daha çok sulanıyorum neden? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hormondan 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Orgazm ı geciktirmemeye dikkat etmelisin. Problem bundan kaynaklanır 0 2 Yorumla Soran 2 ay Neden Yorumla 97Kerim97 2 ay Vücudun a yansır bu durum ve bu kuraklığa ve lekelere dönebilir Yorumla
MrRamo Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Orgazmını arttırıyorsun işte daha güzel zevk 0 0 Yorumla
Mehmet_2 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 95% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Normal olanı bu ne kadar uzatırsan o kadar haz ce zevk fazla olur çünkü 0 0 Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Cubki isteği artelemiyor sun daha artıyor öyle olunca da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Bende öyle yapıyorum ucuna getirip getirip bırakıyorum. Daha zevkli oluyo çünkü 0 2 Yorumla Soran 2 ay Boşalma mı orgazm Mı bayanlarda Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kadın orgazm. Erkek boşalma Yorumla
empusa2882 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 30 gü Merak etme bir tek sende değil bende de aynısı oluyor 0 0 Yorumla
Wetphotos Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Bende bilerek bekletiyorum daha etkili oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Orgazm olmak üzeresin normal 1 2 Yorumla Soran 2 ay Ama olmak üzere olunca yoğun bir zevk geliyor Yorumla Cevap sahibi 2 ay O da normal Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bende bilincli geciktiriyoeum daha zevkli 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Orgazm ı atıyorsun 0 4 Yorumla Soran 2 ay Nasıl Yorumla Tek-basına34 2 ay Boşalmanı sağlıyorsun Yorumla Soran 2 ay Ondan sonra yorgunluk oluyor ve uyuma isteği Yorumla Tek-basına34 2 ay Boşaldığın için oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
hormondan
Orgazm ı geciktirmemeye dikkat etmelisin. Problem bundan kaynaklanır
Neden
Vücudun a yansır bu durum ve bu kuraklığa ve lekelere dönebilir
Orgazmını arttırıyorsun işte daha güzel zevk
Normal olanı bu ne kadar uzatırsan o kadar haz ce zevk fazla olur çünkü
Cubki isteği artelemiyor sun daha artıyor öyle olunca da
Bende öyle yapıyorum ucuna getirip getirip bırakıyorum. Daha zevkli oluyo çünkü
Boşalma mı orgazm Mı bayanlarda