Cinsel Yaşam 1 ay Benimle sevişen çocuğu unutamıyorum, sürekli onu özlüyorum ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Arkadaşlar o çocuğa gitmek istiyorum, ne yapmalıyım ben Benimle sevişen çocuğu unutamıyorum, sürekli onu özlüyorum ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Suincisi_su Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 ay halleden nasıl bir üslüp ya. bu kadar mı değersizsizin. 4 5 Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla olgunerkek4747 1 ay Erkek kesın. Kız kılıgına gırmıs Yorumla Soran 1 ay Kuran carpsin kızım Yorumla Suincisi_su 1 ay belli kız çocuğu olduğun. biz kadınlar bu kadar değersiz değiliz Yorumla Ezelimolurmusun 1 ay Demekki kötü halletmiş Yorumla
Efepeker Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Biriyle daha yap bı dert bin derdi unutturur derler 0 2 Yorumla Soran 1 ay Beni unutturmaz Yorumla Efepeker 1 ay Sende 2 kişiyle yap ve emin ol unutturur o anlık hormonlar yüzünden bunu hissediyosun sende abartma aşk falan yok Yorumla
ErdemK38 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 ay 😳 başkasını hallettir öncekini unut tövbe ya muhabbete bak 0 2 Yorumla Soran 1 ay Unutamam Yorumla ErdemK38 1 ay her unutamam dediğini unutacak insan. gençsin yolun başındasın. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Vay be. Demek ki halletmek lazım özlenmek için. 1 2 Yorumla Soran 1 ay Ever onu unutamıyorum ben Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sevişmemi çok etkiliyor yoksa tamamen sahip olmak mı Yorumla
MetinAytek Takip Et Xper 5 Yaş: 110 1 ay Herşeyi anlat okuyalım. S e k s hikayesi okumayı severim. 0 0 Yorumla
Yalnızben45 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 ay Git seni tutan mı var. Beni iyi hallet bir kere daha hallet tadı damağımda kaldı de 0 0 Yorumla
Ozişkoo Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Vaz geç başkasıda halleder yeri dolar onun knk 0 4 Yorumla Soran 1 ay Olmuyor Yorumla Ozişkoo 1 ay Ne olmuyor ki Yorumla Soran 1 ay Başkası Yorumla Ozişkoo 1 ay Dene daha iyi yapar belki Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gitsen aynısı olacak yine 0 2 Yorumla Soran 1 ay Kullanıp atıyor Yorumla cakir2607 1 ay Sende bunu biliyorsun Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Niye gştmiyosun 0 4 Yorumla Soran 1 ay Engel attı Yorumla Cefternal 1 ay İletişim vs yok mu Yorumla Soran 1 ay Her yerden engelledi Yorumla Cefternal 1 ay Halleden dediğin ne manada Yorumla
Jossief Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 ay Git tutan var mı 0 1 Yorumla Soran 1 ay Engelledi beni istemiyor sıkılmış benden
ferit74 Takip Et Guru Yaş: 42 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Git engel ne 0 1 Yorumla Soran 1 ay Engelledi her yerden Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay iyimi halletti ki 1 3 Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 1 ay tecrübelimiydi Yorumla Soran 1 ay Asker Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
halleden nasıl bir üslüp ya. bu kadar mı değersizsizin.
Evet
Erkek kesın. Kız kılıgına gırmıs
Kuran carpsin kızım
belli kız çocuğu olduğun. biz kadınlar bu kadar değersiz değiliz
Demekki kötü halletmiş
Biriyle daha yap bı dert bin derdi unutturur derler
Beni unutturmaz
Sende 2 kişiyle yap ve emin ol unutturur o anlık hormonlar yüzünden bunu hissediyosun sende abartma aşk falan yok
😳 başkasını hallettir öncekini unut tövbe ya muhabbete bak
Unutamam
her unutamam dediğini unutacak insan. gençsin yolun başındasın.
Vay be. Demek ki halletmek lazım özlenmek için.
Ever onu unutamıyorum ben
Sevişmemi çok etkiliyor yoksa tamamen sahip olmak mı
Herşeyi anlat okuyalım. S e k s hikayesi okumayı severim.
Git seni tutan mı var. Beni iyi hallet bir kere daha hallet tadı damağımda kaldı de
Vaz geç başkasıda halleder yeri dolar onun knk
Olmuyor
Ne olmuyor ki
Başkası
Dene daha iyi yapar belki
Gitsen aynısı olacak yine
Kullanıp atıyor
Sende bunu biliyorsun
Buradan mı tanıştın onunla
Ben halledeyim ananı babanı bile unutursun
Bakireligni aldı seni terketti
Neden bu kadar özlüyorsun