2 ay
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Saçmalayıp öz güvenini düşürmekten başka bişey değil bu seven meme için sevmiyor seni karakterin kişiliğin için sever vücudun için seven zaten heveseini alıncada sıkılır gider
O mallar herşeye bir kulp bulur. Evlilik sekse en uzak şeydir nasıl olsa bir yerden sonra gardaş olacaksınız. Takılma sen milletin boş laflarına.
Nasıl yani kardeş anlamadım
Neyini anlamadın. Evlilikte zamanla arzu tutku kalmaz kardeş gibi olursun. Dedim ya evlilik sekse en uzak şeydir
Ilk etaplarda Elbette sıklığı olacak
Genelde evet ama onun bile garantisi yok. Belki herifinki minicik çıkacak belki iktidarsız olacak belki hemen boşalacak belki libidosu düşük oalcak belki teninin kokusundan ağzının kokusumdan tiksineceksin belki herif bencil olacak işini görüp dönüp k*ç*nı yatacak. İhtimaller say say bitmez. Ortada net bir şey var seks bekarken yaşanır arzuyla tutkuyla zevkle. Beğenmedin mi başkasına geçme şansın var. Ama evlilikte o şansın yok. Ayrıca kimse aynı evde her halinş gördüğü birisine uzun yıllar arzu duyamaz.
ya ne alakası var :D adam hiçmi anlamayacak evlenemden önce gügüslerinin küçük olduğunu :D hayır hadi diyelim çok büyük sorun olsun, önüne gelene silikon takıyorlar zaten ne var bunda
İşte sorun burada ben silikon takmak istemiyorum
olabilir. takmazsın istemiyorsan, bu sadece bir seçenekti. ama dediğim gibi zaten giyiminden kuşamından anlayacaktır adam gögüslerinin küçük oldğunu. bunu sevende çok kişi var.
Ya İşte bundan çekiniyorum mesela yarın bir gün evlendiğimde Kocama nasıl bir şey yapacağım yani adam neyden etkilenecek tamam fiziğim güzel kalçalarım falan İyi idare eder ama bilemiyorum bir sütyen falan taktığımda boş yani
bişey olmaz merak etme. heleki zaten cinsel bir tecrübesi yoksa onunda eli ayağına dolanacak :D bari tecrübesi olan birini bulda biriniz bişeyler biliyor olsun
Var mı yok mu bilmiyorum ama benimki hiç yok bu arada
normal bu kadar stres yaptığına göre.. merak etme çoğu erkek zaten umursamaz. ve dediğim gibi küçük seven zaten çok kişi var. illa büyük olacak diye bişey yok.
Ayrıca cinsellik esnasında meme ile ne yapıyorlar onu merak ediyorum
burdan anlatmam imkansız. sen en iyisi bir kaç p*rno izle
İzledim bisi yapmıyorlar bi tutuyorlar o kdr
🤦♂️ işte bu yüzden evlilik öncesi seks olmalı diyorum.. gögüsler erojen bir bölgedir. o tutuyorlar dediğin zamanda sen hep psikolojik hemde fizyolojik. erkekte piskolojik olarak haz alırsınız. ve gögüsleri içeren pozisyonlarda var.
İşte tutması için koskoca olması gerekiyor mu onu diyorum
hayır tutamaçmı o önemli olan temas. tabiki büyük olması ben dahil bazı kişiler için daha ilgi çekici. ama dediğim gibi küçükte seven çok erkek var. ya da buna hiç önem vermeyen
Özelden örnek foto atmam da sakınca var mı?
benim açımdan sıkıntı yok atabilirsin tabiki
Harbiden benim kuzenim de güzel bir kızı bunun için reddetti kız üzüldü sonra evledni başka biriyle şahit oldum yani
Ee mutlu mu şimdi
Kuzenimi diyorsan evli değil mutlu mu bilmiyorum çokta değil Ceylan ablada evlendi işte başka bir adamla bu olaydan 1 sene sonra baya yıprandı bilmiyorum hiç konuşmuyorum umarım mutludur tabii ki de suç benim kuzenim de aptal adam ya bu ne garip fanteziler
Hayır tabiki millet çok konuşuyor öyle bir şey olsa göğüsleri büyük olanlar dünyanın en mutlu kişileri olurdu
Saçmalamasınlar ben küçük severim diğerleri büyük bu herkesin kendi düşüncesi
Yok be küçük göğüs hastasıyım ben gibi birisi cikar
C@ insellik yaşadıkça dolgunlasır merak etme😄 sürekli eli oralarda olacak
Harbi ha
Ya ne alaka benim sevgilim sorun etmiyor gerçi o tuhaf birisi zapzayıf kızları seviyor ve kalçan olmasada severdim diyor ki kalçam çok gizem
Her bok için evleniyorlar sonra aldatmak için
Hayır tabikide alakası bile yok , ucu çıkıksa tamamdri o da çocuk emzirmek için yoksa göğüs önemli değil o kadar
Gerçekten mi
Tabikide göğüs dediğin ne ki verirsin parasını buyutursun en kötü , önemli olan sevgi sadakat.
Böyle şeylere takmamak gerekiyor , hem küçük olması daha iyi sarkma yapmaz ilerde , boynunu agritmaz
Yani yaşıma göre inanılmaz derecede küçük aynı sanki 12-13 yaşındaki kızlarınki gibi
Detaylı konuşalım uzun konu bu
Sanırım trolsun
Konuşmak istemiyorum sadece
Anladım peki , dediğim gibi takma kafana sapıklar olacaktır burada onlara dikkat et.
Ben küçük meme severim onu söyleyenler küçükleri tanımamışlar
Ne alaka awk ne kadar küçük hiç mi yok jwkwksowksow
O kde da büyük değil işte
80A falan mı
75 bile zor doldyruyo
Tamamda 75 sırt ölçüsü kızım 75A mı
Ya ben onu anlamıyorum ki işte sırt ölçüsü de mi varmış yani ön taraflar ne oluyor
75 80 85 90 sırt ölçüsüdür göğüs ölçüsü cup size diye geçer a b c d diye ilerliyor 75D mesela sırtı küçük ama memesi büyük
Yani 65 A da var olsa benim odur 75 a bile değil
Kaç yaşındasın
27 yaşında
Beni bu yüzden boşayacak adam en başından evlenmesin de bu ne ya bi insanın ruhu sevilir
Merhaba canım Yok öyle bişey sakın üzülüp dert etme sen
Boşayacaksa niye evleniyor :D
Kim diyor onu tükür suratına
Aferin sana
Bi bakalım nasıl meme. Ben sana söylerim
Aynen kanka mememi sana atcam
Küçük memeler erkeğin hoşuna gider. Boşamaz merak etme. Seven insan karısına aşık olan adam öyle bir şey düşünmez bile
Hayır sadece meme için değil
Ne için peki
Evlenmeyecegim
Ne diyisun ya
Hiç alakası yok. Bebeğe lazım o meme
Öyle bir şey yok takma kafana ölçün nedir
cinsellik senin için önemli mi
Küçükte seviyoruz merak etme
İnanma böyle seven çok. Benim gibi
Yok canım ne alaka ben bayılıyorum
Eme eme büyütür merak etme
Bunu hangi maaaaaal dedi
mümkün değil
Mümkün olmayan ne
hiçbir erkek meme yüzünden boşanmaz evlenmeden zaten ne olduğu bariz bir şey iğrenç insanlarla konuşuyorsun canını sıkma
Yorumda bile Sen erkeksin deyip kalbimi kıran var Allah aşkına
hmm boy kilo ne
173 54 kilo
aşırı zayıfsın sorunun memeyle alakası yok
İyide ben kilo alamıyorum ki tahta gbi değilim merak etme bacaklarım kalcam var ama meme yok işte
tamam sorun yok o zaman
Kaç?
65 a
İyi iyi zamanla buyur
Aslı yok bence küçük meme daima Bir numara
Yaw ne alaka
Yanlış
Tabi ya
Alakası yok
Saçma bir düşünce
Doğru
hangi yalancı diyor onu