Gizli Üye(18-24)2 ayBence sen adım at ufak cilveler yap ciddi olsada sen bu konuda konuşmak istiyorsan konuş hep sapıklara denk gelmen kötü olmuş ama bunun hiç konuşulmamasıda yanlış çekim ve arzu olmalı ille birşeyler yaşamak da değil olay sen adım at fotoğraf falan at ikizleri kapalı falan at biraz yükseldiysen libidomu belli et biraz ki karşısıda sana eşlik etsin benden öyleyim yani sapık sanmasın beni diyorum karşımdakinin sınırlarına göre hareket ediyorum bana müsade ediyorsa başlıyorum devam ediyorum hatta ondan çok daha fazla gereksiz bir libidom var o kapıyı senin açman gerekiyor ilk ateşle biraz ortamı bir haftaya kalmaz zaten kendine gelir oda
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim son kız arkadaşım çıkmaya başladıktan 5. günü beni evine davet etmişti annesi yan odada uyurken evine gizlice almıştı şimdiki kızlarımız çok hızlı aceleci :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 2 ayNormal evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 2 ayAçsa dert açmasa dert 🤦♀️. 2 hafta da cinsellik konusu açmayan erkek kullanmak istemiyordur, yazın bunu bir kenara.
322 Yorumla- 2 ay
Tecrübeli 🙄 sen ölmedin mi bi yüzünü göremedik
- 2 ay
Tecrübem yok 🤦♀️. Yüzümü görmek herkese kısmet olmaz.
- 2 ay
Elbet olur bir gün merak ediyorum 🙄 robot olduğunu düşünüyor güzel mi acaba 🙄
- 2 ay
Güzel birisiyim ama şey de demiyorum dünyanın en güzeliyim falan.
- 2 ay
Mükemmel olmaya gerek yok zaten merak ettim iyice cidden bir göstermedin şu yüzünü 🙄
- 2 ay
Göstermem 🙀.
- 2 ay
Uzun zamandır yoktum buralar da neden göstermezsin 🥲
- 2 ay
Çok çok güvendiğim insana gösteririm sadece çünkü.
- 2 ay
Ben güvenilir biriyim de imkan yok 😅 senin güvenmen için napmak lazım yazamıyorum da sana soru altın da görüyorum ayda yılda🙄
- 2 ay
Herkes güvenilir olduğunu söyler zaten.
- 2 ay
Evet katılıyorum öylederler gerçeği ayırt etmek için napmak lazım sevgili mi olmak lazım 🙄🙃
- 2 ay
Kimseyle sevgili olmaya ilgim yok şu an 🤪.
- 2 ay
Bence senin var dır ama benim yok boş tavana bakıyorum elim de telefon ile 😂 gökyüzün de dişi bile sinek yok 🤣🤣
- 2 ay
Benim hayatım yol geçen hanı değil. Sevgilisiz de yapabiliyorum.
- 2 ay
En iyisi de genelde kızlar sevgilisiz kalamaz bende öğleyim kolay sevgili yapmam senin rekor kaç yıl 🙄
- 2 ay
2018'den beri yok. Ha deneme teşebbüşlerim oldu ama kısmet olmadı sevgili olmaya. En son duygularımla oynandı. Sevgilisiz kalmaya devam.
- 2 ay
2014 🤣🤣 ne diyorsun
- 2 ay
Senin ki daha uzunmuş 😹.
- 2 ay
şu an günümüz ülkesin de sevgililik kavramı kalmamış güven yok sen türkiye de değilsin galiba şu an Türkiye yangın yeri düzgün kız yok hiç uğraşma daha iyi 🥲 erkekleri koy bir yerine hepsi cinsellik de
- 2 ay
Evet bitmişsiz biz 🥲
- 2 ay
Bayıldı bu neyse iyi sabahlar sana görücem o yüzün peşin deyim 🤣
- 2 ay
Günaydın.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayHerkes aynı olmayabiliyor. Muhtemelen şimdilik biraz çekiniyordur , senin ona yönelik olarak beni cinsellik olarak görüyorsun abazasın damgası vurmandan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayDaha erken diyordur üstüne kalma istiyordur ya da tık yok seçenek çok ama üstüne atladığında herkesten farkın olmaz bırak o gelsin açsın konuyu
22 Yorumla
Soran2 ayAynen ben de açmıyorum pek ondan adım bekliyorum
Cevap sahibi2 ayÇünkü artık herkes aynı oldu farkın olursa emin ol sen kazanırsın sıradan bi et yığını gibi görülmekten iyi bu devirde
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayÇocuk hayali kurması da zaten o yolu yaptığını gösterir. Seninle o hayali kurduğunu iddia ediyorsa (2 haftada bu da garip) yolunu hazırlıyor.
00 Yorumla
2 ayAçana ayrı yakınırsınız, açmayana ayrı yakınırsınız. Derdiniz ne? Aseksüel isteksiz biri muhtemelen
05 Yorumla
Soran2 ayOrtanız yok mu kanka sizin
Soran2 ayKorktma beni ya
- 2 ay
Ortası olmayan siz'siniz. İki haftalık manitanın cinsel performansını sorgular hâldesin
Soran2 ayHep sapıklara denk geldiğim için garibime gitti
- 2 ay
Şimdi de makine gibi saydırsa hayalleri kuruyosun
Farklı konulardan kastın cinsellikse aceleci davranmak istemiyordur belki?
05 Yorumla
Soran2 ayCinsellik
Soran2 ayAynen
Gizli Üye(18-24)2 ayO da cinsellik konusu olmuyor mu adam 2 haftada çocuk hayali kuruyorsa direkt niyetini belli etmiş işte
12 Yorumla
Soran2 ayAşkımm öyle de diğer erkekler direkt belden aşağı giriyor
Cevap sahibi2 ayEmin ol aynı şey hatta o daha tehlikeli diğerleri lafta kalıp seni gaza getirme şeyinde çocuk mocuk diyen de bildiğin kandırıyordur seni çocuk istemez erkekler en azından ciddi olanlar önce aileni tanımak ister bu konuları açmaya kıyamaz sana falan çocuk konusu açsa kullanıp atma amacında oluyor ve çocuk deyip kandırıyor seni biri iğrenç sapık diğeri tehlikeli ve sapık sen tercihini yap Allah adam akıllı olanları aklı başında kızların başına getirsin pislikleri de pisliklere. Lafın kısası çocuk deyince ciddi düşünmediğine emin olabilirsin 2 haftada üstelik. Şahsen ben nişanlımla bile çocuk muhabbeti yapmam çocuk konusunu açanı da rezil ediyorum aile değerleirmiz var aldığımız terbiye var abimler desen şuana kadar bi kıza öyle muhabbet açmamış böyleleriyle düşmemek en iyisi sende tepki göster ne olduğunu anlasın. 1 aya kadar erkeğe yüz verme süründür mesafeli op falan çizgileieni belirt saygı duyup yanınd kalırsa senindir ama genelde bu 1 2 haftada cıvataları gevşekler dayanamayıp 1 ay dolmadan ne olduklarını belli ediyorlar emin ol hemen bi canımlar iltifatlar niyeti de sevgili olmak ve kim bilir kaç kızla konuşuyordur takılma o kadar bunlara iyi olan kendini belli eder aile değerlerine bal sana uyuyor mu uymuyor mu değerli ciddiyetle bakacaksan. Çok uzun yazdım sonuna kadar okuduğum için teşekkürler umarım faydalı olmuştur
2 ayFarkli ne kdr farkli bacimsu? Adamla insaat konusacak halin yok
10 YorumlaNormal değil. Birde makyaj malzemesi alöaya beraber gidin bakalım ilgisini çekecekmi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayOlmasın gereken bu sen ne istiyorsun konuşsun mu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Değil niyeti farklıdır ve bellidir. Ben olsam direk tavrımı koyardım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
2 ay2 hafta da hangi arada çocuk konusuna gelecek hız oldu :))
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayDefol işine cinsel konu açsa sapık abaza dersiniz açmasa neden açmıyor oluyor siz ne dediğinizi bilirsiniz ne demediğini kızların çoğu iQ sıkıntısı yaşıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 909 cevap paylaştı.
2 ayDenekki isteksiz birşne denk geldin seksle cinsellikle işi yok ki sşmıyor ya da çekingenin teki.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ciddi demekki niyeti cinsellik olanlar hep yöne kayarlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Ciddi düşünüyorsa açmaz utanır evlendiğinde yaşamak ister
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayYanaşsa sapık abaza yanaşmasa normal mi diye sorgularsınız harbi sizi anlamak mümkün değil. Kendiniz bile bilmiyorsunuz ne istediğinizi…
00 Yorumla
2 ayÇok anormal canım biz ilk günden hamilelik testi yapıyoruz
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayHiç olmadan olmaz bu ne böyle insanın içi sıkılır ki sen yükseksin bence dhdnnm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 aybence normal değil. seni şu an altında sert sert inletiyo olmalıydı
00 YorumlaKesecem kendimi bi tutamiom 2 hafta kendimi tutsam bende isler demekki ah bea
00 Yorumla
2 ayBence ayrıl kendin gibi yüksek biri bulmayı dene yoksa vücudun heba olur
00 Yorumla
2 ayKonuya yanaşsa sapıklık oluyor yanaşmasa böyle kıvranıyorsunuz erkekler napsin
00 Yorumla
2 ayUfaktan konuyu açmayı dene nasil açılıyor gor
00 YorumlaEee olması gereken
31 Yorumla- 2 ay
😒
2 ayOnlar sapıkmış bu değil gibi
20 Yorumla
2 aydaha önceden tanışıyor muydunuz
02 Yorumla
Soran2 ayHayır
- 2 ay
haa normal ya zaman geçmesi lazımdır
2 ayFarklı ne biraz daha aç sjhaja
02 Yorumla
Soran2 ayCinsellik
- 2 ay
Çok açık oldu sjhajah
Gizli Üye(25-29)2 ayDemek seni gercekten cok seviyor
311 Yorumla- 2 ay
Belki ötmüyo😄
Soran2 ayAçtı valla konuyu ahahaha demek sevdiğinden dedi ben kıyamam sana evlenmeden
Cevap sahibi2 ayNeguzel bak koyamiyormuss sana🥹🥹 benimkide diyor gerdege birakalim herseyi.. arada konusuruz yeter diyor
Cevap sahibi2 ay@Emir2531 zorla dayaniyoruz iste
Cevap sahibi2 ay@Emir2531 bu zamana kadar dayanmisizz birazcik daha bekleriz
Cevap sahibi2 ay@Emir2531 yok sagol, ihtiyacim oldugunda onunla konusuyoruz zaten
Gizli Üye(25-29)2 ayAyrıl knk ben arkandayım
24 Yorumla
Soran2 ayNiye ya 😂
Soran2 ayBelki de yanlış anlarım diye
Cevap sahibi2 ayAa ben yanaşıyor okudum onuu kız sen ne olsun istiyosun 😅
Soran2 ayBu kadar da olmaz ama ya insan arıyor bazen ahahah
Niye yanaşmıyor Ya niye terbiyesizlik yapıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
2 aySenin canın başka şeyler istiyor
00 Yorumla
2 ayAh kuzummm şen büyüdün mü okaday
00 YorumlaKanka ben bir şüphelendim şimdi yalan yok..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayYanaşmasını mı istiyorsun yani
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 aySen istediğin halde mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Neye yanaşmasını istiyorsun peki sen?
00 YorumlaBiz elini tutmak için 3 ay bekleyen nesillerdik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
2 ayNerden bulursunuz böylelerini
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Daha ne istıyon ya senin aklın orada demek ki☺
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
2 ayNormal ama sendeki bu acele ne
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
2 ayYani erken olduğunu düşünüyordur bence sen gir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Normal degil ben olsam coktan almıstım kucagıma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayErkeğin yanaşmaması garip
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Nasıl yani sen veriyorsun o olmuyor enteresan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Normal hafta yeni sevgili oldunuz amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İlla açsın mi istiyorsun
00 YorumlaHep böyle başlar
00 YorumlaNeden bir ertesi gün yatağa atmıştım kızdı
00 Yorumla
2 ayYanaştır erkek olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
2 ayUtangaç belkide ya çocuk sen aktif
00 Yorumla Ah ah kimleeerrrr kimlerle beraber
02 Yorumla- 2 ay
@Akrep8245 valla
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
2 ayYanii libidosu yoktur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayBeklentiler uyuşmuyorsa ilişki yürümez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
2 aylan daha dur 2 hafta hele hele :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
2 aySen istiyor musun cinsellik?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 aySizde ne deişiksınız ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayFarklı konu dediğin awından mı bahsetmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 aySexting mi yapacaksınız
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım