Cinsel Yaşam 2 ay Balık etli kadınlar daha mı geç geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Balık etli kadınlar daha mı geç geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MerakQueenX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yine ilkkez bu sitede gördüğüm enteresan varsayımlar 😅 2 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. hic ilgisi yok sisman sayılcak bi sevgılım vardı biraz oksayınca 3 dkkada inleyerek bosalırdı 0 0 Yorumla
The_metehan Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Evet 5 dk falan sürer gelmeleri diğer kizlar 2 dk 0 0 Yorumla
HarddFB92 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Yoo aksine daha hizli geliyorlar hepsi istekli 0 0 Yorumla
Orhan1666 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Hayır. Geç boşalma fit olmakla alakalı. Zayifladigimdan beri performans 😉 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır ne alaka ama hiç bişeye hayır demiyorlar vücutlarıyla barışık özgüvenliler genelde 0 0 Yorumla
Mrt__34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Fizikle alakası yok onunHassas olan daha çabuk gelir 0 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aksine daha sık boşalıyor Ve çok daha çekiciler ❤️ 0 0 Yorumla
GeceniEmreniz69 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 2 ay Gec gelen kadına rastlamadım. Bi kaç kez ilişkim oldu 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nereden geç geliyorlarmış 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet sanki öyle gibi 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Nasıl bir alakası var 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. balık etli kadınlar candır 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Evet ya zayif kizlarin kemikleri sayiliuo :) 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Alakası yok, erkek belirler bunu 0 0 Yorumla
KahveyleÇalışır Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay hayır alakası yok erkekte biter iş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Onu bilmem de analı güzel yapıyorlar 0 2 Yorumla Soran 2 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 2 ay Dolgun kalçalarını kullanmayı iyi biliyorlar Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zayıf seviyorum erken gec önemi yok 0 0 Yorumla
Meliissa00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Nereye abla 2 1 Yorumla captainperla 2 ay O da bilse Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Öyle doyumsuz 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Duymadım bunu 0 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Bassistman Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı. Alakası yok 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. gec gelmek derken 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nere geç geliyor 😃 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. öyle bir kıstas yok 0 0 Yorumla
BabaYaga12 Takip Et Guru Yaş: 31 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Alakasız 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne alaka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Yine ilkkez bu sitede gördüğüm enteresan varsayımlar 😅
hic ilgisi yok sisman sayılcak bi sevgılım vardı biraz oksayınca 3 dkkada inleyerek bosalırdı
Evet 5 dk falan sürer gelmeleri diğer kizlar 2 dk
Yoo aksine daha hizli geliyorlar hepsi istekli
Hayır. Geç boşalma fit olmakla alakalı. Zayifladigimdan beri performans 😉
Hayır ne alaka ama hiç bişeye hayır demiyorlar vücutlarıyla barışık özgüvenliler genelde
Fizikle alakası yok onun
Hassas olan daha çabuk gelir
Aksine daha sık boşalıyor
Ve çok daha çekiciler ❤️
Onlar baska kemik gibi kadinlar hic hoş degil sexste sadece
Gec gelen kadına rastlamadım. Bi kaç kez ilişkim oldu
Nereden geç geliyorlarmış
Evet sanki öyle gibi
Sanmam esimde balik etli ben gelene kadar o ikikere geliyor
Nasıl bir alakası var
balık etli kadınlar candır
Evet ya zayif kizlarin kemikleri sayiliuo :)
Alakası yok, erkek belirler bunu
hayır alakası yok erkekte biter iş
Ne alakası olabilir ki
hyr kilolu insn küçük durmaz
Onu bilmem de analı güzel yapıyorlar
Neden
Dolgun kalçalarını kullanmayı iyi biliyorlar
Daha çok ıslanıp daha erken geliyor
Nereye randevuya mı?
Zayıf seviyorum erken gec önemi yok
Nereye abla
O da bilse