Güncellemeler
2 ay
Arkadaşlar mastürbasyonluk bi şry yzmamıştım hani okuyup zevk alacağı bi durum yok
Güncellemeler
2 ay
Bence arayı bozunca herkese göstermiş bu arada mesajlarımızı, mesajlar karşılıklıydı neticede arkadaşlar eline ne geçecek
Cinsellik konuştuğum erkek, ki sosyal çevremde olan birisi, benim onunla kritik yazışmalarımı SS almış benden habersizce? Erkek bunu neden ve ne hissettiği kadına yapar? Çok tehlikeli bir kişilik diyebilir miyiz yoksa benden mi çok etkileniyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Arkadaşlarına dinletip Havva atiyordur başka ne diye yapacak ya da şantaj yaparım ilerde bir yanlışı olursa diye
Yarın bir gün şantajda kullanır , aferin böyle zekasızca davranmaya devam edin
İyi de bu kişi bi bağım olan birisi, ifşa edecek olması kendisini de düşürür ama mesajlarımızı harbiden rakip gördüğü erkeklere göstermiş
Millete gösterip egosunu tatmin etmek olabilirz ileride seni tehdit etmek amaçlı olabilir. Vardır manyağın bir sebebi
elinde koz kalsın istiyor demek ki. Ama amacini bilemem
Koz kalması zaten amaç değil mi
Sadece okudukça haz alayım diye yükseleyim diyedir tek yaparken falan okumak içindir
Ben tehdit amaçlı derim yaş geç sil gitsin
Tehlikeli birisi di mi
Evet öyle geldi bana da
Başkasına göstermiş mi?
Göstermiş özellikle kritik kişilere
Haysiyetsiz herif
Erkek bunu kime yapar ben bunun sorusunu arıyorum
En yakınları kimse onlara göstermiştir
Hayır beni kıskandığı kişilere ve benim düşmanım olan bi kıza. Çünkü ben benden uzaklaşsın diye kırıcı bi şey söylemiştim ona
Baskasına atmak içintada tehdit etmek için
Millete gösterip egosunu mu tatmin ediyor
Kullancak ve millete gösterir belki
Kesin seni tehdit edecek
Öyle birisi değil
Hadi İnşallah
Kadından çekincesi vardır
Ne gibi
İfşa eder düiüncesi bela olur patlak esc düşüncesi. Vırduruğ anama babama derim diyonuz gah be ler
Ne diyon be
Pardon bi önceki yazdığım bşka soruyaydı. Yanlışlıkla buraya yazdım farketmeden. Sjdjjf :))
Kvkk ve haberleşme kanununun ihlali.
Şerefsizliktir.
Abla çok dikkat et
abaza oldugundandır
Kullanmak için
Paylasmak icindir
Koz o tatlım ilerde lazım olursa diye
Ama neden yani beni ne olarak görüyor
Kime göstercek yani allah aşkına
Yandın sen ifşa
İfşalamış zaten de anlamadığım benim şimdiye dek hiç yapmamış olduğumu da biliyo hani bilindik bi motor felan da değilim eline ne geçecek ki çok toy birisi inanılmazz
Uzak dur tehlikeli
Takıntılı di mi
Aynen tatlım başına bela olur uzak dur