- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
2 ayahh Nirhamm ahhh. Kaçıncı kez sordun bu soruyu yaaa... Tecrübe nedir yahu? Kim aşık olmadığı ile sırf tecrübesi var diye, laf olsun diye, bu gece de böyle olsun diye yatar yaaa? aaa pardon. Bu devrin kız ve kadınları için parası olsun isterse kör, şaşı, nankör, cani, arsız, edepsiz, ahlaksız, katil, dolandırıcı olsun ne önemi var değil mi? Bence sizin için paradan başak hiç bir şeyin de önemi yok ki zaten. Bence takılma böyle delicesine sorulara artık. Aşk var mı aşk. Aşk var ise her türlü seni mutlu ederiz, hiç merak etme
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
2 ayMisyoner misyoner sıkar bir yerde. Arada doggy ister bünye. Azcık belini kıvırabilmeli. Öğretilebilir o çok sorun değil. Kucak işi kondisyon ister. Bacaklar kuvvetli olmalı bir yerde spor gerekebilir. Mekanik olarak çok fazla seçenek yok zaten git gel. İş tavırda, gülümsemede, inlemede, istekli tavırlarda falan kendini göstermekte. Bunlar benim gördüğüm doğal bir kabiliyet, yatkınlık ve sevişken arkadaş çevresiyle alakalı. İsteyen öğreniyor ama tabi akrep söz konusuysa bir dakikalık saygı duruşu ister. Gerçekten çekilmez, aşırı takıyor, siyasetli falan kaçılması gereken bir tip ama yetenek ya.
00 Yorumla
Tecrübeden çok enerji ve istek daha baskın olmalı bence, çok tecrübeli olup robot gibi davranan birindense, tecrübesiz ama öğrenmeye hevesli, partnerini mutlu etmek isteyen biri çok daha çekicidir sonuçta hiçbir profesyonellik içten gelen tutku kadar etkili olamaz.
32 Yorumla- 2 ay
Tutku, enerji ve tecrübe desek nasıl olur?
- 26 gü
Katılıyorum mm
Gizli Üye(25-29)2 ayBen tecrübesiz o tecrübesiz ha yok olmaz soğmam ama en azından birimiz bilsin isterdim zaten tecrübede sonradan öğrenilen bir şey kimse doğuştan seks uzmanı değil
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Tecrübeli değilse öğretirim sorun olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır öğrenmeye açık olsun yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
2 ayAksine bu durum daha eğlenceli olur gadası
12 Yorumla- 2 ay
bir kaç yıldır takılırım bu sitede hep merak etmişimdir kral şunun açıklamasını bi yapta aydınlat benide :d
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Aslında hoşuma gidiyor,, Hükmetmek güzel bir şey. Onun tecrubesizliğini harika bir oyuna dönüştürüp, ona sahip olmak...
- Onu evire çevire,,
- Yeter yalvarmalarına aldırmadan,
Bence harika bir ilişki..
00 Yorumla
2 ayYataktaki partnerim hayatımdaki kadın olur. Hayatımdaki kadın da tecrübesiz diye ondan soğuyacak değilim…
20 YorumlaEğer birlikteliğe karar vermişsek yatakta tecrübesiz olsa da soğumam, bildiğim kadarını öğretmeye çalışırım. Belki benim de bu arada neleri yanlış yaptığımı anlama şansım olabilir. Ama işi bilen bir kadınla birlikte olmak da bambaşkadır.
00 YorumlaBende tecrübesizim zaten bakirim o yüzden soğumam ama sevişeceğim kız çok istekli olması gerekiyor aşırı istekli izlediğimiz , okuduğumuz sevişme sahnelerinde ki daha fantezili kıza uygulardım kafamda binbir türlü fantezi var yav
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı.
2 aybu da biraz beklenti ve yaklaşım meselesi bazıları için öğrenme süreci daha samimi gelirken bazıları daha deneyimli olmayı tercih edebilir ama tek başına belirleyici olmayabilir ❤️🌹
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayBence erkeğini tatmin etmeyi bilecek kadın dediğin tecrübesi ya da bilgisi olması lazım aksi takdirde eksik ve düşük bir performans olur o cinsellik
10 Yorumla Soğumam. Neden soguyayim. Sadece bana güvensin yeter. Hepimiz sonuçta tecrübesiz değil miydik bir zamanlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayBen tecrübesiz olduğum için birinden psikolojik şiddet görmüştüm.
Oo bizim hatunda tık yok, ooo biz de çıtır hatun bulduk diye seviniyoruz bu ne böyle falan demişti 🙄26 Yorumla- 2 ay
sen bana denk gelmezsin ki
Cevap sahibi2 ay@viskiiletisimi maalesef hayatın cilvesi
Kimse kendine iyi gelecek kişiye denk gelmiyor
Anadoluda bi kasabada büyüdüm, 3 abim var. Hiç deneyimsizim salağın tekine güvenmişim o da içimden p*rno yıldızı çıksın bekliyor 😵😵😵- 2 ay
çok ilginç olmuş. bence bir erkeğin tecrübeli kadın istemesi çok ilginç
Cevap sahibi2 ay@viskiiletisimi bilmem
- 2 ay
yazsan keşke bana
2 ayBu daha ck erkekte sorun teşkil eder bence
Erkeğin beceriksizi sevilmez yani21 Yorumla- 2 ay
Ne yapalım paralı asker kadınlara mi yonelelim tecrübe kazanmak için 😂
Hayir asil çok tecrübeli çok kötü Allah bilir neler yaşamıştır
20 Yorumla
1 ayYemek pişiriyoruz, partner deneyimsiz yapıyor ve yemek yanıyor. Oğlum da ağlıyor. Olayı büyütmüyorum. Herkes yoruluyor, o kadar.
00 Yorumla
2 ayHoşuma gider ben soğumam.
Ama ay dur onu yapma bunu yapma derse bir tık etkilenebilirim eksi olarak00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Asla tecrübesiz istemem ne kadar güzel olursa olsun. Tek şartım var. Eğer tecrübesiz ama öğrenmeye açıksa kabul ederim 👍🏻
00 Yorumla
2 ayYönlendirirsin, egitirsin, bunlara uyum sağliyor ise guzel yoksa cinsel olark sogursun evet
10 Yorumla
2 ayTam tersine her şeyi ona sıfırdan öğretmek inanılmaz haz verir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
2 ayTecrübesiz olması daha iyi ama isteksiz olması çok soğutur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Ne olduğu fark etmez... diker geçerim... çokta anlam ifade etmiyor...
00 YorumlaHayır soğumam, bende tecrübesizim ve onunla tecrübelenmek isterim. (evlenince)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Yok be ya Niye soğutacağım ben onu öğretirim tecrübe kazandırırım yani sıkıntı yok
00 Yorumla
2 ayAynen ya öyle ceset gibi yatan kadın hiç çekilmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Herkes başta tecrübesiz olur neden soğuyacak onu kıvama getirecek kişi tecrübeli olandır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
2 ayEvet soğurum bi de öğrenmeye açık değilse hiç gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 ayTabi hic tecrube kazanmiyorsa tabi ki de sogurum
32 Yorumla- 2 ay
Ne yapalım yani eskorta mi gidelim
Cevap sahibi2 ay@Anestezia34 ne alalasi var dayi ben sana mi dedim ne yaparsan yap sen banane senden
Gizli Üye(36-45)2 ayBir erkek olarak cevaplıyorum kesinlikle fark etmez sonuçta benle beraber tecrübe zaten kazanır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBende tecrübesizim ve partnerimle birlikte tecrübelenmek isterim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Aksine bu heyecanı arttırır. Tecrübeyi benimle kazanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayHayır asla. Zaten ilki ben olmalıyım. Milletin tadına baktığını eş mi ederim
01 Yorumla
Cevap sahibi2 ayGa. Vatlar düşünsün.
2 ayHayır soğumam. Aksine ona öğretmeye çalışırım
64 Yorumla- 2 ay
Sen tecrübelisin yani
- 2 ay
Sana şöyle söyleyeyim, bu benim ikinci evliliğim. Tecrübeliyim yâni o konuda
- 2 ay
Aga be tecrübeli birine ihtiyacım vardi benim
- 2 ay
ne öğretirsin ki
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sogumam zamamla tecrübe eder amasyada
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
2 ayHayır sabırla öğretirim
11 Yorumla- 2 ay
Nirhamn
Gizli Üye(30-35)2 ayTam aksine ona karşı çok daha sıcak hissederim, daha fazla sevip aşık olurum
00 YorumlaErkek olarak tecrübe edindirmek vazifemizdir neden soğuyalım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 aySevdiğimden soğumam olay olmaz.
10 Yorumla
2 ayBi zahmet teceübesiz olsun
33 Yorumla- 2 ay
Tecrübesiz*
- 2 ay
birazda Türkçe bilse iyi olur
- 2 ay
@viskiiletisimi evet bağlaç olan "de" nin ayrı yazıldığını bilecek kadar eğitimi olsun mesela
Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Yok beraber tecrübe kazanılır en kötü
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayŞimdi düt düt öğretirim diyip linç yemek istemiyorum 😅
00 Yorumla
2 ayHayırrr hatta kendisi daha tatlı gelir bana
81 Yorumla- 2 ay
Tekte bosalirsa görürsün tatlıyı 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 900 cevap paylaştı.
2 ayİsteksizce olursa soğutur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
2 ayHayır ne alaka o beni sevsin yeter
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayHayır öğrenmeye ilgisi olsun yeter
00 Yorumla
2 ayhayır , tecrübe kazandırırırum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
2 ayBu duruma göre değişir
00 Yorumla Yok yok çok güzel olur heyecanlı olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Evet zevk vernez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
2 ayOlur arada onemli olan eglenmek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayBen öğretirim o daha iyi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tecrubelerimizi onda test ederiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
2 ayHayır tecrübe kazandırırım
00 Yorumla
2 ayTecrübesizse yaşıda küçüktür. Bilemedim..
00 Yorumla
2 aySoğumam çabuk öğretirim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı.
2 ayEvet. Her zaman olmuştur..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soğumam çünkü bende tecrübesizim hiç yaşamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayhayır ben öğretirim ona :)
00 Yorumla
2 ayKimse kusursuz değilll
00 YorumlaÖğretmek daha güzel değilmi
10 YorumlaSoğumam ona yol gösterir, öğretirim. :)
00 Yorumla
1 ayHayır performans önemli
40 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat