Sevdigim kadinla, askin zirvesini yasadigim, onun gozlerinin icinde kayboldugum, ona zevk verebilmenin yasattigi o muhtesem hissin doruklarinda dolastigim, ve sonunda titreyerek ve kasilarak onunla birlikte tatmin oldugum, tarifi mumkun olmayan bir zevk…
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Bir ihtiyaçtır. Giderilmesi zevkli olan bir ihtiyaç. Bu zevkten ötürü ihtiyaç yokken de yapanlar olur.
@Selim_dgn34 bunlar bu model aga her moku yerler, her moku sorarlar konuşurlar bişe sorarsın , hatta sormanada gerek yok oraya merhaba yazsaydın yine sapıkmısın diyecekti :)))
özellikle kadınları anlamıyorum bu konuda. yemek yemediğinde su içmediğinde nefes almadığında debeleniyorlar. iş sekse geldiğinde bin dereden su getiriyorlar.
İhtiyaç zevkte sekste insana ihtiyaçtır insan nasil karnı acıkınca yemek yiyor buda oyle birsey tabi karın acıkınca yemek bulabiliyorsun ama partner her zaman yok 😂 ele mahkum.
Yerine göre değişiyor. Evliyken bunun bazen yoğun iş temposunda seks ertelenebilir ama bir zaman sonra ihtiyacın olduğunu hissedersin ve yaparsın. Ama bazen de sadece zevkine yaparsın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
2 ay
Hem ihtiyaç hem zevk bence çünkü uzun süre yapmayınca kasıklarımda ağrılarım oluyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
2 ay
Zevk benim için. Olmadan da yaşarım ama olursa çok güzel olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Sevdigim kadinla, askin zirvesini yasadigim, onun gozlerinin icinde kayboldugum, ona zevk verebilmenin yasattigi o muhtesem hissin doruklarinda dolastigim, ve sonunda titreyerek ve kasilarak onunla birlikte tatmin oldugum, tarifi mumkun olmayan bir zevk…
Bir ihtiyaçtır. Giderilmesi zevkli olan bir ihtiyaç. Bu zevkten ötürü ihtiyaç yokken de yapanlar olur.
Güzel dedin
Ben hep güzel derim.)
Güzel de yapıuo musun😄
@Selim_dgn34 sapık mısın ya sana ne bundan
Ne alaka be ver mi dedim sanki
@Selim_dgn34 bunlar bu model aga her moku yerler, her moku sorarlar konuşurlar bişe sorarsın , hatta sormanada gerek yok oraya merhaba yazsaydın yine sapıkmısın diyecekti :)))
ikisi de. hem zevh hem ihtiyaç
özellikle kadınları anlamıyorum bu konuda. yemek yemediğinde su içmediğinde nefes almadığında debeleniyorlar. iş sekse geldiğinde bin dereden su getiriyorlar.
Zevk zaten bir ihtiyaçtır ihtiyacını gidermek içinde sekse ihtiyacin var
Öncelik ihtiyaç, genetik miras. çoğalma içgüdüsü. Ayrıca zevkli olması, bizi bağımlı hale getirmiş :)
Tamamen görsel şölenle alakalı, seksi bir kadınla muhatap olduğumda aklıma geliyor seks odaklı düşünceler.
Bir bedende bütün olmak. Ruhen ve fiziken rahatlama. Ön sevişme direkt olarak beynimi doyuruyor, birleşme direkt fiziksel rahatlık finalinden ötürü
Mutluluk verir çiftlerin dahs çok yakınlaşmasıni sağlar duygusal ruhsal bedenen güzel zevk verir. Yani çiftlerin ihtiyacı ve zevk verir
En son ne Zaman yaptn
@Emir2531 sadece başlık soruyu yanıtlıyorum
Hmm
İhtiyaç. Ama o ihtiyaç karşılanırken de inanılmaz zevk alınır
Sen ben değil tüm insanlar için seks ihtiyaçtır.
İhtiyaç zevkte sekste insana ihtiyaçtır insan nasil karnı acıkınca yemek yiyor buda oyle birsey tabi karın acıkınca yemek bulabiliyorsun ama partner her zaman yok 😂 ele mahkum.
Hoslandigin haz duyduğun biriyle yapmak zevk gerisi heves
Zevkli bir ihtiyaç..
Bazen ihtiyaç olmasada zevk için yapılan bir ihtiyaç olabiliyor
hem ıhtıyac hem de zevk ıkısı de, onemlı bı sey ınsa n ıcın
İhtiyaö ama seks yapacak kimse olmayınca mecburen p*rn izleyip mastürbasyon yapmak zorunda kaalıyoruz
İhtiyaç ve zevkli evt
burcun nedir
@sendeistersennn koç
inatçı ve tutkulu bir burç
Bilmiyorum ben bakirim nedir ne değildir bilmem..🤐🙈
Yerine göre değişiyor. Evliyken bunun bazen yoğun iş temposunda seks ertelenebilir ama bir zaman sonra ihtiyacın olduğunu hissedersin ve yaparsın. Ama bazen de sadece zevkine yaparsın.
Hem ihtiyaç hem zevk bence çünkü uzun süre yapmayınca kasıklarımda ağrılarım oluyo
Zevk benim için. Olmadan da yaşarım ama olursa çok güzel olur.
Kesinlikle öncelik olarak ihtiyaç insanın doğasında var bu yani neslin devamı için bile gereken bişey tabiki aynı zamanda çok güzel bir zevk
İkiside. İhtiyaç olmasının sebebi birincisi libido kontrolü ikincisi genital sağlık açısından.
Zevk. İhtiyaç sayılabilmesi için kişi yapamadığında ölmesi gerekirdi.
Zevk ihtiyaç için yapanlar yarım saat 1 saat zevk için yapanlar gün boyu yapar tadını ala ala
Ihtiyac ve zevk 2 side
Zevktir. İhtiyaç olarak görmüyorum.
ikisi birlikte.
Hem zevk hem ihtiyaç..
Zevkli bir ihtiyaç olduğunu söyleyebilirim
Ne kadar zevk desekte aslında ihtiyaç
Benim için seks mükemmel bir zevk alınca
Zevkle harmanlanmış ihtiyaç
doğa gereği zaruriyet ihtiyaç elbette
İhtiyac ama zevk alınmadan tadı olmaz
Her ikiside. Peki senin için?
Zevk ve ihtiyaç