Yani normal televizyon izlerken bile üzerime çıkmaya çalışıyor, sevişmek istiyor, konu hep oraya gidiyor, bıktım artık
2 ay
Yani normal televizyon izlerken bile üzerime çıkmaya çalışıyor, sevişmek istiyor, konu hep oraya gidiyor, bıktım artık
Ya siz kadınlar ne acayipsiniz yemin ederim senin gibiler tam numinelik, ya baştan diyecektin çok seks yapmayı sevmiyorum ya da kocanın canı istiyosa ya seve seve ya da ***** anladın umarım,
kimi kadın der her gecede olsa canım istiyor kocam yapmıyor yorgunup falan ya da sertleşme sorunu olduğu için.
Yani seksi seven kadınlar niye seksi sevmeyen erkeğe denk gelir, ya da seksi seven erkekler sevmeyen kadına denk gelir,
Bıktıysan dava aç hakime deki hergün seks yapıyor ben istemiyorum o yüzden boşanmak istiyorum de
Merhaba herkes adamı savunmuş ama acaba tek taraflı olduğu için istemiyor olabilir misiniz? Yani eşiniz sizi mutlu edecek şeyleri biliyor mu siz sizi mutlu edecek şeyleri biliyor musunuz? Bunları bilip eşinizle anlaşırsanız cinsellik tek taraflı olmaktan çıkarsa ikiniz için de daha keyifli olur diye düşünüyorum
Peki kadının savunulacak ne yönü var söylermisin? Kadın isteyince kocasıyla seks yapacak kadının canı istemeyince yapmayacak, madem öyle niye evleniyor bu tür kadınlar adamın hayatını zindana çevirip aldatmaya yönlendiriyor?
ister tek taraflı olsun olmasın ve bu kadın olsun ya da erkek eşler birbirinin ihtiyacını gidermek zorunda ve bu din açısından da günah,
Kadın erkeğini mutlu edecek şeyleri bilmiyorsa kocasıyla konuşacak ya da güvenilir yakın akrabası olan kadından bilgi alacak oda olmadı seks filmi bakacak çareler hiç bir zaman tükenmez yeterki kadın sekse karşı eğilimi olsun
@Yaniyorum3131 İsminizden de anlaşıldığı gibi bazı problemleriniz var gibi. Sırf evli diye kimse herhangi bir şeye mecbur değil. Çiftler tabii ki birbirini mutlu etmek için çabalamalı ve isteklerine kulak vermeli bununla birlikte bazen isteksiz olduğunda saygı gösterilmeli. Aldatmayı meşrulaştırmaya çalışmak çok zavallıca bir hareket. Çözülmeyecek bir uyumsuzluk varsa yollar düzgünce ayrılır. İnsanlık diliyorum size
@xleylaky şekerim sen yazdığım yoruma odaklan nick ismime değil,
ayrıca problemi olan sensinki yazdığım yorum nedense zoruna gitmiş cevap yazma gereği duymuşsun sana ne oluyorsa artık 😂 ya seve seve ya da dike dike mecbur, eğer bir kadın kendini mecbur hissetmiyorsa evlenmeyecek okadarr, kafandaki saç kılı kadar hayat tecrübesi var kimin ne olduğunu iyi bilirim ayrıca insanlığı kimseden öğrenecek değilim hele senden hiç, sen biraz olgunlaş öyle gel burada yorum yap
@Yaniyorum3131 kendine değer veren herhangi bir kadın sana bakmaz umarım birisiyle olup kadının hayatını karartmazsın. Zoruma gittiği için değil bana yanıt verdiğin için cevapladım. 31 çekmeyi bırakıp kişisel gelişimine odaklan bence. Şekerin değilim haddini bil.
@xleylaky şekerim dedim diye bir yerinmi eksildi pullarınmı döküldü,
senin demenle bana bakmayacaklarsa bakmasınlar, ayrıca siz kadınlar erkeklerin hayatını karartıyorsunuz erkekler karartmıyor, ayrıca benim çekmem ya da çekmemem seni ilgilendiriyor sagane beni bilen biliyor zaten senin bilmene gerek yok.
Hadi eyi günler şekerim 😂
Bence sen eşini sevmiyor ya da beğenmiyorsun yoksa cinsellik hayatın bir parçası tabi öyle zırt pırt rahatsız ediyorsa bilemem ama karşılıklı istek onemli ama hiç istememe gibi bir durum varsa arada bir engel vardır bence
@Sevcan2qw bana bu kızı bulun
Aynen de öyle gurban haklısın, kesin sevmiyor ya da beğenmiyor
Libidosu eşit olmayan iki kişinin evliliği korkunç olmalı gerçekten, ama düşününce de insan biraz özel alan istiyor kendine ne yani evlenince sürekli dip dibe olmak zorunda mı insanlar?
Ne özel alanı evlenirsem karım mutfakta salata yaparken bile arkasını kollasın şimdiden buradan uyarıyorum kendisini
Cevap
88Cevap
Normal durum evet
Ne güzel evlilikler var aşık olsam kocamın üstünden ben inmem ya öyle evleneceğim bir adam bulsam
hic oyle olmuyor emin ol. d
Niye olmasın
ona bile üşenirisin emin ol. d. d
Beni tarif etmissin 😃
Libidoda dahi denklik önemli. Her gün sitede eşi uzak duran kadınların isyanını okuyoruz mesela. Ona göre normal sana göre değil, bu da büyük sıkıntı
Ongelikle sana oral şart
Bence tecrübeme göre kadın iyice kendinden geçmeli
İki deliği yaparım hen dudaklari açıp alt delikten üst kkitoya kadar önce yalama olmalı kkitoda hızlı dil darbe şart arka delik parmakla açılmalı dil sokulması şart kasılmalar içinde hissetmek şart delik içinden gelen kadınlık Bali emiek şart bunlar olmadan o kadınla ilişki kadına en büyük haksiKik bana göre
Normal değil mi sonra erkek dışarıya kaçınca suçlu erkek oluyor bu yaşlar bir daha gelmez güzel değerlendirin
Sende onun taktigiyle vur sürekli ondan önce davran bıktır onu öyle bir hale gelainki o senden kaçsın
sen bide cinsellige ayıp gözüyle bakan cinsellige karşı olan bir eş durumu yaşada o zaman anlarsın bunun kıymetini
Sanırım bende evlensem hep isterim şu an ki düşüncem öyle tabi yaşamadan bilemem lakin bence normal özellikle yeni evliyseniz çok normal.
Bende her zaman cinsellik yaşamak isterim eşimle kız arkadaşımla ya da sevgilimle çünkü ben çok azgınım
senin kocan değil sevgilin bile yok :) hayal bunlar
aslında istersen onun nefesini kesersin birdaha isteyemez
her dakkada abartmaya gerek yok yapmak için yapmak saçma
Tabii ki Normal yani ne yapacak diye seni süs niyetine mi bir besleyecektin
Deyil doktora götür... Hormonları alınırsa daha da istemez...
Gençsiniz, bunun nesi anormal? Elbette isteyecek.
Ayak uyduramıyorsan sorunlusun, arızalısın.
Haydi arızalısın demeyelim de uyumsuzsunuz diyelim... Kocan fişek, sen kağnı... Boşan da adamın hayatı kararmasın.
Adam evde yapsa kabahat dışarıda yapsa kabahat ne yapsın bu adam kesip atsın mı
Devamli olmaz bence haftada 2 gün belirleyin amasyada
Ne güzel işte. senin yerinde olmak isteyen dünya kadın var. Birde yaşlar kaç senden büyük mü
Sende kocanı çok fazla hazetmiyorsun da ondan bence
Yani her an olmamalı bence. Nefes de alınmalı yahu kökü onda zaten kuruyacak değil
Kocasi istemiyor diye sikayet edenler ile degis tokus yap
İstemesi normal :D Ama senide darlamaması gerekiyor. Konuş kendisi ile :D
Öyle eşi bulmuş kadın kıymetini bilmeli bence
Ben bu yaşıma göre hala istiyorum ve de normal sağlığım yerinde, o nedenle erkekler sürekli ister, o zevkten mahrum olmak istemez.
Dert etme kızlar hep şikayetçi cinsellik vermese bu sefer de niye az veriyor boşalacağım diyecektin😄
Yeni mi evlisiniz? Eğer öğleyse, normal ama değilse bile, size diyamadığı için istiyor olabilir
Yeni evlisiniz sanırım. Başlarda normal bu durum. Cocuk olunca azalacak zaten Merak etme
Azalmazsa da anne babamı bırak anne diye dolaşıp travma yaşar artık çocukcağız evde
Yok artık çocugun yanında da cilve yapmaz heralde adam 🤔
Ne cilvesi anam neler neler yapıyorlar bir bilsen
Bacım sana yuh seven isteyen birini bulmussun tadını çıkar ne yapsın sen dururkn ihtiyacını başkasında mı gidersn
bu yazdığını gelde bu gibi kadınlara anlat, sekse eğilimi olan devamlı seksi sevmeyen birine denk geliyor herzaman
Ben olsam bende isterim iki tarafında eşit olması lazım
Bana çok itici geliyor bu taburlar ve bu tarz adakların cinselligi kaliteli yasadigini dusunmuyorum
cinsel ilişki haftada 2 bilemedin çok gencler için 3 gün olsun her gün olursa olmaz saglık içinde vücud içiçnde problemler cıkar
Yeni evliyseniz normal
yani isteyebilir ama karşındakini de bıktırmamak gerekir bence.
Bizde öyleyiz ya adam inmiyor
Gayet normal eşin
Gayet normal ama bu tür kadınlar normal değil, aldatıldıkları zamanda suç erkektw oluyor
Evliliğin ilk dönemlerinde normal
Bence gayet normal ne güzel işte sen istediğinde bile istemese iyi mi olurdu
Bence bıkılmamalı ya yapılabildiği kadar yapılmalı çünkü ilerde artık performans düşüyo
yeni evli bir çift misiniz
var bi hayalimiz şksbsm
Boşan da, başka kadın onu başının üzerinde tutsun, hem sen rahat edersin, hem o istediği zaman istediğini yapar
Hayatta mutluluk verici bir şey mutlu ılsun adam bırak aaaa doysun iyice bi zaman sonra kuş ötmez kurtulursun o zamana
Burçlarınız ne
Aslandan olur mu
Haha Çok tatlış yeni evlisin demi sen 😀😀
Normal. Vermezsen başka verecege gider
Daha ne istiyorsun zilli.
İnsan insan olmalı önce bence
O konudan bıkılırmı ya
Bıkar o da belli zaman sonra gelip geçer belki
Merhaba, ne kadar süredir evlisiniz
Bulamayanlar var şükret haline
Kıymetini bilin böyle şeylerin 😂
Değerlendir işte fırsatı
Vurdukça zevk veriyosa sıkıntı yapma
Uydur uydur
Boşan gitsin bu ne öyle ya
Şanslısın az cürretkar ol farklı yerlere götür işi
Yaş kaç? güzel olur bence niye bu şikayet
Evlilikte öyle oluyor mu ya
Bende öyleyim. Eşim yetmediği için fb buldum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?