Güvenmesi lazım yoksa zor ve o ancak kimi hayatına alırsa onla bir şeyler yaşar. O yüzden akrep kadınları çok seçici ve sadece gözünün beğendiği gördüğü kişiyi elde etmek istiyorlar.
1
9 Yorumla
Soran
2 ay
En azından sadık işte bende öyleyim ben boğayım o akrep olmaz mı
Var sürekli bana bakıyo geçen bana bakıp iç geçiyodu bi arkadaşım onunla konuşuken bana bakıp arkadaşımı tınlamadan benimle konuştu bi kerede beni sinamaya davet etmişti ama o zaman yanında ailesi vardı
Hmm zor bir kız. İlgiyi kaosu peşinden koşulmasını sever. Uyumluluk var aranızda. Yine de güven olarak problemleri olur. Peki bu kızla evlilik düşünür müsün?
Soran
2 ay
Güven problemi varsa sürekli hesap soran kıskanan trip atan biriyle zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güvenmesi lazım yoksa zor ve o ancak kimi hayatına alırsa onla bir şeyler yaşar. O yüzden akrep kadınları çok seçici ve sadece gözünün beğendiği gördüğü kişiyi elde etmek istiyorlar.
En azından sadık işte bende öyleyim ben boğayım o akrep olmaz mı
Onun sana ilgisi yoksa çok zor.
Var sürekli bana bakıyo geçen bana bakıp iç geçiyodu bi arkadaşım onunla konuşuken bana bakıp arkadaşımı tınlamadan benimle konuştu bi kerede beni sinamaya davet etmişti ama o zaman yanında ailesi vardı
Hmm o zaman işin boyutu değişir. Ona bağlı tamamen. Senin en ufak itici hareketine gıcık olabilir
Yükseleni yay diye biliyorum o yüzden pek kindar ya da soğuycak birisi değil
Hmm zor bir kız. İlgiyi kaosu peşinden koşulmasını sever. Uyumluluk var aranızda. Yine de güven olarak problemleri olur. Peki bu kızla evlilik düşünür müsün?
Güven problemi varsa sürekli hesap soran kıskanan trip atan biriyle zor
Yani oda senin tercih meselen tabi. Hesap sorulmasını sevmiyorsan bu kızla başı çok çekersin.
Hardı lovelarım impusiblesi time alır hocam susyysgsbsnsm
Burclara inanms
Burç murç farkeder mi basıp geçecen mal bu😄
Bulaşma bile
Niye ki
Şeytan oluyolsr