Anlamadığım bir konu, iki taraf da birbirine sinirli, kavga ediyorlar, sonra birden müsait oldukları yerde seks yapıyorlar. Nasıl bir anda o aşamaya geçiyorlar 🤣
2 ay
Anlamadığım bir konu, iki taraf da birbirine sinirli, kavga ediyorlar, sonra birden müsait oldukları yerde seks yapıyorlar. Nasıl bir anda o aşamaya geçiyorlar 🤣
Çok da güzel oluyor biliyor musun sanki onu duruyormuşum gibi oluyor böyle altın aldığım zaman sert sert basıyorum intikamımı alıyorum o seksten dolayı böyle yaptığımız zannediyor ama ben şak şak vuruyorum Allah oy ye come on baby
Cevap
38Cevap
Bende hep merak etmişimdir ama heralde daha güzel geçiyordur seks
Bazı gerginlikler doyurulmayan libidodan oluyor. Bir anlık kıvılcımla başlayabiliyor, böylelikle gerginlik de sona eriyor.
Zaten olması gereken de bu şekilde yoksa kavganın sonu gelmez, kadın bu konularda dişiliğini kullanmasını iyi bilmesi gerekir
Beyinde bir bölüm var, sinir (acı da olabilir net hatırlamıyorum) ve cinsel arzu aynı bölgeyi çalıştırıyor. Onla bağlantısı olabilir.
kavga aslında arzudan kaynaklanıyor sanırım ve o tutku oraya götürüyor ikisini
Ben sinirliyken partnerine karşı libidom tavan yapıyor. O anda acayip sert ve sınırsız olabilirim
Artik sinirler iyice gerilince birinin agzindan kufurler kacmaya basliyor lan seni skrm diyir digeri de ben seni akrm lan falan derken inatlasma basliyor ve bakiyorlar kim kimi skiyor diye.
O sevgi ve kavganın ateşi bir anda dönüştürüyor işte tutku oluşuyor anlık ilerliyor sonra
Ooo bak en sevdiğim anlardan biri daha sinirli hırslı vahşi oluyor kadın
Kavgayı barışa bağlayan güç, kim ne derse desin🥰🔥
Kavga sonrası yatak odasına gitmesini bekliyorum sevgilimin. Arkasından bende gidip Bilerek orada kavga çıkarıyorum yeni den bişi bahane edip. O bana hani adam ol erkek ol diye beni kışkırtmasıni sağlıyorum. Sonra duvara sıkıştırma falan sonra yatak
Yok benim ömrümü bitirir o maymun. Anca sevgili oluruz onunla
susmayınca mecbur tek bir yöntem kalıyor güzel oluyor :D :D :D
Romanlar gibi kavga ederken müzik duyumca oynamaları misali
Bilmiyorum ama çok zevkli görünüyor.
Çok zevkli oluyor düşmana vurur gibi vuruyorsun
En tatlı ve tutkulu olanı
Oluyor valla müthiş oluyor hemde
Hiç benlik değil :))
İsende böylemi oluyor
O ilişki tat vermez
Hiç yaşamadın mı gerçekten
Aniden soyunup girişiyolar aşama o kadar 😃
Siz daha iyisini bilirsiniz
Evlenince çok iyi anlıcan fmckck
İstek var ya içteki o sahip olma isteği.
gördün mü bunu:)
Dizilerde genelde öyle oluyor
diziye ne bakıyorsun
Benimle kavga et anlarsın
Çocuklar duymasın aklıma geldi 😂
Sanırım o an dusmaninda olsa dayanamiyorsun
Filmlerde olur o anca türkler onu yapamaz :)
Kesinlikle bende öyle durum olmaz
Evlilik TE bu çok rastlanır
Sen bunu nerde gördün 😂
Karşındaki kişiye olan çekimle alakalı bir şey o
Provasını yapalım
Onu bende merak ediyorum yaşayalım mı 😄
Tadından yenmez
İkisi ikiz kardeş
Sınırını yatakta çıkar
Hormonlar yükseliyor ister istemez
fantezi işte 😂
Onların anlaşma biçimi sanki o