Kendimi hazır hissetmiyorum bu yüzden cinsellik benim için bir baskı gibi hissettirebiliyor. Ama bu aramızdaki ilişkiyi sorgulamasına yol açar mı diye endişeleniyorum. Bir erkek, böyle bir durumda ne hisseder?
2 ay
Kendimi hazır hissetmiyorum bu yüzden cinsellik benim için bir baskı gibi hissettirebiliyor. Ama bu aramızdaki ilişkiyi sorgulamasına yol açar mı diye endişeleniyorum. Bir erkek, böyle bir durumda ne hisseder?
Siz bizleri ne zannediyorsunuz ki? Kim kime zorla bir şey yapaıyor, yapabilir ki? Bu kadar mı akılsız, düşüncesiz, sevgisiz, merhametsiz sanıyorsunuz bizleri? Aramız da aşk var ise zaten olması gereken de olur, sınırı belli olmak şartı ile sarılmalar, öpüşmeler, elleşmeler, okşamalar, oral ve sürtünmeler olur. Bu neden sizleri bu kadar korkutuyor ki?
Kendisi seninle cinsellik konuşup kendisi tatmin ediyorsa bırak zaten hissetsin. Sevgililik cinselliğin üzerine kurulu değil ayrıca hayat cinselden ibaret değil. Sen cinsellik istemiyorsun diye bırakacakmak yerine senin kitap okumayı istememen, birlikte hobiler edinerek Kendinizi geliştirmeme gibi şeyleri istememenin sorgulaması gerek.
Hayatı cinselden ibaret gören kişiler kendini tatmin edip gün geldiğinde seni terk eder o yüzden bitirecek ise bitirsin.
Mantıken zaten evlilik öncesi bunu istememesi lazım aranızdaki ilişkinin boyutunu bilmiyorum ama seven evlenmedencinsel yasammıs aynı evde yasakmıs vs bunu dusunmez ortada ev arkadaslıgı varsa durum farklı umarım herkesin hayallerindeki gibi musmutlu bir aşk hikayesi olur hoşçakalın 🤗🎈🌺🍫🌹
Bakın arkadaşım, daha önce de söyledim. Bu konuda hiç yanılmadım. Bir şeyler yaşamanızın daha iyi olacağı yönündeki ısrarları sizi ikna etmek için manipüle cümleleri. Bir şey yaşadığınız anda hem pişman olursunuz hem ilişkiniz biter
Cevap
52Cevap
Sorgulayan erkek manipüle ederek hedefe gitmeye çalışan erkektir. Saygı duyan erkek empati yapan, seven erkektir
Cinselliği reddetme hakkına sahipsin seven bunu kusur görmez bu sebepten ayrılıkcasada yol ver gitsin...
Cinsellik geçmişin yoksa, bunu erkek arkadaşına evleneceğim adama kendimi sakliyorum de. Eğer mert ve dusurt biri ise ve seni istiyor ise o süreci sorunsuz geçirirsin
Anlayışlı biri ise ve sağlıklı bir iletişim kurabiliyorsanız sorgulamadan ziyade esas olmasını gerekenin bu olduğunu bilir ve anlayışla karşılar
Önemli olan sensin boş ver onu bunun için sorgulayacaksa da s et gitsin
Ne hissederse hissetsin.. Evlenmeden yaşamam deyip, çizgini belli et..
Seven bekler, sevmeyen gider..
Sorguluyorsa zaten bırak ayrılsın müptezel, seni seven bu özel alanına saygı duymak zorunda. Daha evli falan da değilsiniz, hayırdır arkadaş...
saygı duymuyorsa ve cnsellk için ilişkiyi sorgulayacaksa sevmşyordur zaten o kadarda
Bunun için seni tekedecekse bırak gitsin, her çıktığının la sevismeyi bırakın bugün bı hastalık kapacaksiniz.
İlişki yaşaman şart değil ki 👍 o da buna saygı göstecek zaten. 👍 olması gereken de budur..
ayrılırım veren kızları bulurum.
sevgili yapmak demek cinsellik yaşamak demek.
Evleneseim olsa evlenirdim zaten biriyle ne diye senelerce sevgili kalcam.
Seven sevdiğine dokunmaz evlenmeden gerçek sevgi budur
Evliyken de bekarken de ilişkiyi ayakta tutan en önemli şey seks ve saygıdır
Kendinle ilgili Kararını Sorgulayan erkekten olmayacağını bil
Bu psiklojiye girersen kendine yazık edersin. Seven erkek baskı yapmaz.
Sağlıklı düşünmez. Sorgular, tribe girer vs ama hazır değilsen değilsindir. O sorguladı üzüldü vs diye yaşama bunu
Sorgularsa sorgulasın ya hazır hissetmiyorsan yapmak zorunda değilsin bırak boş ver
Yaslariniz kac.. genelde erkek sınırlı yaşamaya en azından zorlar partnerini.. bir coknerkek öyle. yaapr evet
Bu kız sevmiyor adamı baksana belli. sizin gibiler anca inanır bu soruya
Seven insan zorlamaz zorluyorsa hic sevmemistir.
Kendisi bilir seven insan yürekten sever cinsellik için değil
Gecerli bir sebebin varsa konustuktan sonra neden ayrılsin seviyorsa
Sırf bundan dolayı sorguluyorsa sorgulasın..
düşkünüyse başkasına gider kararı sen ver
Saygı duymuyorsa amacı kullanmak tır SG n yol ver
bir şey yaşamayan kız da kullanıyor erkeğin ilgisini? Aynı hesap
Siz saniyorsunuz ki sadece erkekler kullanıyor kızlar da erkeklerin ilgisini kullanıyor duygularını kullanıyor
@Mamed9395ss ne alaka ben de ona ilgi ve sevgi veriyorum 25 iq musun
Soran kız. Sen o erkeği sevmediğini adım gibi eminim anladin mi burada herkesi yersin ama ben yemem
O adamda da gram akıl varsa seni terk eder
Başka yerde tartışın
Mamed kaç kızın bekaretini aldın
Sen orasını karıştırma ama sevmeyen kızı çok iyi tanirim
@Mamed9395ss sevmedigimi nerden cikardin pardon
Cevap versene merak ettim 10 dan fazla mı
1 bile degildir
Bu kadar insan boşuna o zaman gidip birşeyler yaşıyor. Sevmeyen kız anca böyle bahane uydurur
Reddett gidiyorsa da gitsin öyle bir insanla hayat geçmez zaten
Seviyorsa hayir sevmiyos evet
Sorgulrsa byby rahat ol
İşte sorguluorsa bilki seni cinsellik için istiyor
başlangıç oldu mu
Erkekler hep ister kadına bağlı o istemezse olmaz sonuçta:)
Kararına saygı duyacak
Evlilik dışı yapmayın kendinizi kullandırtmayın
Evlenmediğin sürece istemiyor olman çok normal.
Önemli olan kadındır zorla bişey olmaz
Sorgularsa sorgulasın
Evlenmeden cinsellik noo
Soğur ve gider
kendini kandirmayi bırak sen onu sevmiyorsun. Sevmediğin sordugun sorudan belli
Sorgularsa s.. gitsin
ne alaka cinsellik için mi beraber oldunuz
gidip fb bulsaydı o zaman, biriyle sadece cinsellik için sevgili olunmaz
Daha önce var mıydı ilişki?
Reddetmek hakkın seni zorlayamaz
Seviyorsa bekler ısrar ediyorsa ayrıl hemen
Cinsellikte beni reddeden kızdan direkt soğurum.
Oral yapmasına izin ver bari
Bundan dolayı giderse gitsin boş ver
Bakire misin
Seni terk eder
Evet sorgular
Ver kurtul
Soğurum
Olabilir
Sorguluyorsa bence gerçekten sevmiyordur
Ondan etkilenmediği düşünür ya da biri olduğunu
Sorun olur güvenmiyor hissi doğar
Boşveriniz