Nasıl düzelteceğim, hastaneye gideceksem hangi bölüme gitmem lazım, neyim var
2 ay
Nasıl düzelteceğim, hastaneye gideceksem hangi bölüme gitmem lazım, neyim var
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gidebilirsin. Acı veriyorsa kendini zorlama zararı sana olur. Tahriş edersin kendini. Karşıdaki dursun. Kuruluk gibi yaygın bir şeyse kayganlaştırıcı ve psikolojik olarak rahat olman vs halleder zaten. Doktor gerçek nedenini söyleyecektir
Cevap
28Cevap
Muhtemelen odaklanamıyorsun rahat değilsin kafan dolu. Ve partnerin de seni yeterince yükseltemiyor. Malum seks sadece fizikle girip çıkmakla yapılmıyor. Zihnen de yaşamalısın. Ve yaşatmalı ( partnerin)
neden zevk almadıgın anlamak gerek once hersey dogru mu? mastürbasyon zevk alıp bundan zevk mi almıyorsun =
Doktora değil terapiye gitmen lazım.. evliysen eşin yardımcı olması lazım.. oyunlar oynayarak ve fanteziler kurarak
İyi geceler
Cinsel ilişki yasamak iki organ birleşmesi değildir ve sadece ön sevişmeli olan bir durum ve ilişki ise yaşadığını sanmak gereksiz
Knk giiriş çıkıştan mı hiç bişe anlamıyorsın okşama ve sürtmede zevk alıyor musun
Okşama bazen zevk veriyor surtmekte içime girmesi çok az zevk veriyor genel olarak zevk almiyroum ve acı daha yogun
Allah allah g noktam naşka uerde demekli
Sorun sende degıl ki, partnerın de, partnerın zevk veremıyor, ya da bır den fazla kısı olmussa bıle hıcbırı verememıs
O işleri Haydar Dümen çözerdi ama o da rahmetli oldu maalesef ya
Çok komik yar rramin başı bişey soruyoz surda
Psikolojik olabilir birde vajinal zevk her kadın almaz biraz araştırın
Benimde öyleydi kadın doğuma gittim altından enfeksiyon ve mantar çıktı. Fitilden sonra düzeldi her şey
Normal değil. Sorunun nedenini bulmak gerekli. Duruma göre cinsel terapiste gidersin.
Nasıl Bir beraberliğin var kaç günde bir yapıyorsun
vajinismus.
Ya giriyor içine sorun yok sonlara doğru penis çok sertlince canım acıyor vajinusmus degil
Partnerine bagli bişey.
Kadın doğum hormon takviyesi yapabilir
nasıl alamazsın ya :/
Partnerin de sorun olabilir
Normal değil.. stres altında olabilir misin
Eşine çaktırmıyorsun galiba
Babana caktiriyom
Özür dielrim yaa of alnsosnwlmsks
Eşim yok benim kafama göre takiliuom
18 abi
Ne zaman yapayım abi
He ramamdir sagol
Sorunu neden kendinde ariyorsun
Jinekologa git o yönlendirir
Stres falan olabilir
Yokki
Haz almak icin anternatif yontem denedjnizmi
Hiyarmi sokcaz alternatif yöntem ney
Hayir o değil
Yazin size gercekten isinize yaracak yollar onerim olcak
Cinsel terapist ya da üroloji bolumu
Sağol ama üroloji erkek bölümü neyse
Hayir ben kadina muayene oldum hata bu tur seylere o bakiyor
Beyinsiz prens üroloji yaprağı olanlara bakıyor bize kadın doğum lazim
Hanfendi ne alaka bunun ayrmi olsa kadin ne diye beni revizyon ameliyat icin cağirirdi ki ozamanda siz hic bayan sunnetci gordunuz mu
İqum düştü şu yazdığını okurken dur yindede acikliyim senin penisinde problem olduğunda nasıl kaidn doğuma gitmiyorsaň kadınlarda urolojiye gitmiyor erkek organına bakan bölüm üroloji kadın organına bakan kadın doğum ya da jinokoloji bunların doktorları kadında olabilir erkekte bayan sünnetçi yok çünkü dine göre haram doktor İslami temsil etmediği için iki tarafada bakıyor şimdi anladinmi
Var beni bir bayan sunnet icin Ankara'ya gelin dedi hata adi eda şahin tokat
Normal duygusal seks yap geçer
Sağoll
erkek doktor halleder
@beyzaderinn tamam
Evet
Pek normal değil atta yatan sebebi bul
Nasıl yani zevk almıyor musun
Bu zihin ile alakalı
Tüm erkeklerde aynı mı kişiden kaynaklı olabilir
Önce karşındakini değiştirmeyi dene
Ya üzülürüm lan öyle kolay değil sevgilim ama aşık değilim hoslaniyormuyumfa bilmiyorum ama yapamam ona ya da yaparım of bilmiyom
İnan karşındakinden kaynaklanıyor bu yalnız seçim yapmışsın seninki sevgi değil alışkanlık başka bir şey olmaz ondan... tutku yok... Evli misin
Bir ilişki analizi yapalım mı seninle belki çözebiliriz
Çok yardım seversin sağol
Sen bilirsin canım
Evli misin bacım
Degiljm
Kaç kere yaptın da zevk alamıyorsun
10dan fazla yaptım herhalde ama zevk vermiyro
Müslüman mısın
Hayir
Müslüman olsam zevk alicakmiyim ne biçim soru
Nasıl zevk alamıyorsun önden mi giriyor yoksa arkadan mi
Müslüman olup olmaması ne alaka ne tuhaf insanlarsınız ya
O açıdan sormadım kardeşim
Ne açıdan sordun açıklar mısın gerçekten merak ettim
Hani dinimizde zina yapmak günah ya müslüman mısın dedim müslüman olsaydı günah dicektim
Yapma yaaa bak sen ne yapalım biz bu bilgiyi onun dini inancı görüşü onu ilgilendirir size ne elalemin dininden mensubundan günahından sevabından siz müslüman topluluğu herşeye burnunuzu sokmakta üstünüze yok ayrıca müslümansın madem günaha zinaya önem veriyorsun da bir kadının cinsel sorusunda ne işin var ulan siz her haltı yersiniz hiçbir şey yapmamış gibide ortalıkta gezinmeye devam edersiniz
Partner değiştir