Cinsel Yaşam 3 ay Birkaç kez yakınlaştığım erkek bir anda yazmayı keserse geri gelir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Uzun zamandır yazmıyor, neden bilmiyorum, geri gelir mi? Birkaç kez yakınlaştığım erkek bir anda yazmayı keserse geri gelir mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne yaptın da soğuttun? Onu biliyorsan geri döndürmek için hala şansın var demektir 0 1 Yorumla Soran 3 ay Soğuma yok eminim Yorumla
vedra Takip Et Xper 5 Yaş: 46 3 ay Sanmam istediği ya almıştır ya da beklediğini bulamamıştır 0 0 Yorumla
kalpliküpe Takip Et Xper 5 Yaş: 25 3 ay Gelmez istediğini aldı ve gitti olay bundan ibaret 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Hepsi düşünceli olmuyor ki 1 1 Yorumla ozkann_ 3 ay Nasıl olmalı Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 101% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Demek ki başka birini bulmuş 0 0 Yorumla
BlueAggressive Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Midesi bulandığı birşeye şahit olmuştur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Ilk buluşmada mi yakinlastin 0 4 Yorumla Soran 3 ay 2 de Yorumla Cevap sahibi 3 ay Neler yaşandı tam olarak Yorumla Soran 3 ay Niye Yorumla Cevap sahibi 3 ay Adam faydalandı gitti diyebiliriz o zaman Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Bence başka birini buldu deneyiminiz nasıldı 0 4 Yorumla Soran 3 ay İyiydi Yorumla Cevap sahibi 3 ay Psikolojik danışmanım belki bu konuda destek olabilirim yeniden sana dönebilir Yorumla Soran 3 ay Olur sevinirim Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bekliyorum hanımefendi Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Yaş Aralığın doğru mu önce bunu sorsam 0 2 Yorumla Soran 3 ay Evet Cevap sahibi 3 ay Anladım Senin okşanma vaktin gelmiş senin gibi kadınlara acayip düşüyorum çok fena ateşli doyumsuz oluyorsunuz kadın benim iliğimi emmeli yataktan kalkacak gücü bulamamalıyım
Sadbabe Takip Et Xper 6 Yaş: 27 3 ay Sanırım hevesti biraz onunki gelmeyebilir 1 3 Yorumla ozkann_ 3 ay Neden ki Yorumla Sadbabe 3 ay @ozkann_ işini bitirmiş gitmiş gibi olmuş biraz Yorumla ozkann_ 3 ay Doğru bir karar değil ama bu bnce sence Yorumla
AfterAllThisTimee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Gelır belkı 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Artık gelmez unut 0 0 Yorumla
Mer-41 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 3 ay Cok zor 0 2 Yorumla Soran 3 ay Neden Yorumla Mer-41 3 ay Yani bu kader beklemiş buluştunuz mu hic Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ne yaptın da soğuttun? Onu biliyorsan geri döndürmek için hala şansın var demektir
Soğuma yok eminim
Bana yaz hergün burdayım basarım sonsuza kadar gaz veririm
Sanmam istediği ya almıştır ya da beklediğini bulamamıştır
Gelmez istediğini aldı ve gitti olay bundan ibaret
Hepsi düşünceli olmuyor ki
Nasıl olmalı
Demek ki başka birini bulmuş
Midesi bulandığı birşeye şahit olmuştur.
Ilk buluşmada mi yakinlastin
2 de
Neler yaşandı tam olarak
Niye
Adam faydalandı gitti diyebiliriz o zaman
Bence başka birini buldu deneyiminiz nasıldı
İyiydi
Psikolojik danışmanım belki bu konuda destek olabilirim yeniden sana dönebilir
Olur sevinirim
Bekliyorum hanımefendi
Yaş Aralığın doğru mu önce bunu sorsam
Evet
Anladım Senin okşanma vaktin gelmiş senin gibi kadınlara acayip düşüyorum çok fena ateşli doyumsuz oluyorsunuz kadın benim iliğimi emmeli yataktan kalkacak gücü bulamamalıyım
Kullanılmışsın sanki üzgünüm
Sanırım hevesti biraz onunki gelmeyebilir
Neden ki
@ozkann_ işini bitirmiş gitmiş gibi olmuş biraz
Doğru bir karar değil ama bu bnce sence
Gelmez herhalde
Salla gitsin ben varım
Gelır belkı
Artık gelmez unut
Gekmez
Cok zor
Neden