İkisi de birbiri "için" değil. Aşk varsa, seks de beraberinde gelir çünkü arzularsın. Seks varsa zamanla aşk da gelişebilir ama birinci senaryonun olma ihtimali daha yüksek.
Birbiri için değil, birbiriyle bağlantılı şeyler. Biriyle seks yapmak için mi aşık olursun? Aşık olursun ve daha sonra arzuladığın için doğal olarak seks yaparsın.
Yoo temel amaç sekstir. Seks yapmayacağın birine aşık olacaksan akrabana da aşık olabilirsin kankana da aşık olabilirsin, o zaman sadece konu saf sevgi ile sınırlı kalır. Kadın erkek ayrımı kalkar ortadan sevgi cinsiyeti önemsemez ama seks için önemlidir.
Ben katılmıyorum buna, belli ki aynı fikirde de değiliz ama olmak zorunda da değiliz :) Ne sen ne de ben uzun uzun açıklasak da bi yere varmayacağız gibi de duruyor :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aşk seks için olabilir seks aşk için olamaz ama
Katılıyorum :)
Bence ikisi de birbirini tamamlayan şeyler aslında. Aşk olmadan da olabilir, ama aşk varsa daha derinlemesine oluyor açıkçası.
Bence ikisi de biri için yol olarak kullanılamaz. Özellikle seks için aşk çok irite edici bir fikir. Sextende aşk doğmaz aynı şekilde.
İkisi de birbiri "için" değil. Aşk varsa, seks de beraberinde gelir çünkü arzularsın. Seks varsa zamanla aşk da gelişebilir ama birinci senaryonun olma ihtimali daha yüksek.
Soruya tersten bakalım o zaman, seks yoksa bir karşı cins ile ilişkin ne kadar uzun olabilir?
Cinsellik sıfırsa bi yere kadar dayanılabilir. Belki birkaç ay, fazlası benim için çok zor açıkçası.
e o zaman aşk, seks içinmiş :)
Birbiri için değil, birbiriyle bağlantılı şeyler. Biriyle seks yapmak için mi aşık olursun? Aşık olursun ve daha sonra arzuladığın için doğal olarak seks yaparsın.
Yoo temel amaç sekstir. Seks yapmayacağın birine aşık olacaksan akrabana da aşık olabilirsin kankana da aşık olabilirsin, o zaman sadece konu saf sevgi ile sınırlı kalır. Kadın erkek ayrımı kalkar ortadan sevgi cinsiyeti önemsemez ama seks için önemlidir.
Ben katılmıyorum buna, belli ki aynı fikirde de değiliz ama olmak zorunda da değiliz :) Ne sen ne de ben uzun uzun açıklasak da bi yere varmayacağız gibi de duruyor :D
Haklısın zaten fikir almak için sordum, tartışmak için değil :) teşekkürler cevabın için.
Rica ederim ben de aynı şekilde. Tartışmakta da sorun yok herkes aynı düşünse dünyanın ne rengi kalır ki :D
Felsefeye lüzum yok. Bulan bulduğunu girbaclasin ötesine aklım ermez benim.
Sanat sanat içindir akımına mensubum ben bilmiyorum bunu
Tebrikler 😀
Seks için aşk şart değil, ama seks olmadan aşk olmaz.
Seks için aşık olmak zorunlu değil
@Kırmızıbaşlıklıkız12 senmisin bu
İkisi de birbirinden bağımsız olabilir
Değildir ikisinin de buluştuğu nokta aynıdır.
Hayır.
Tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan gibi olmuş
İkiside bir biri için
Aşk seks içindir
Sanat sanat içindir onu biliyorum toplum anlamaz😄
Seks ne içindir sanatı anladım , 😀😀😀
Bir bitmediniz be
Sen bit de kurtulalm senden.
Kaybol😅
Sanat toplum içindir
😏😀
Mantıklı :)