Cinsel Yaşam 2 ay Cinsel ilişkide altta olmak mı üstte olmak mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Cinsel ilişkide altta olmak mı üstte olmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Asil-Bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. cowgirl ve prone bone güzeldir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Senin cinsellikten başka bir merakın yok mu 3 3 Yorumla Soran 2 ay Beni tanımıyorsun, nereden bu kanıya vardın? Cevap sahibi 2 ay Soru sordum 🙄 Soran 2 ay Oluyor tabii ki
Gizli Üye (18-24) 2 ay Üstte olan kontrolü alır genelde onun için üstte olmayı tercih ederim 1 0 Yorumla
Orhan1666 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Her zaman her yerde en büyük fener 😄 1 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. kucağımda olması 1 0 Yorumla
sentinustmofficial Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 2 ay İkiside..Alttan karıyı yala Üstten s*k 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay Altta olmak 6 1 Yorumla DikGezen 2 ay Tabii altta kal bir şey yapma o gidip gelsin sen zevkini yaşa 😊 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Donaltmak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Altta en güzeli 7 23 Yorumla mantıklıterminator 2 ay Kaçdınlar altı tercih eder Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet en rahatı Yorumla mantıklıterminator 2 ay Hükmedilmek diyelim Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sizde üstte kalmayı seviyonuz Yorumla mantıklıterminator 2 ay Yani en mantıklısı o ama doggy de fena degil Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet ama doğal daha iyi Yorumla mantıklıterminator 2 ay Her zaman doğal daha iyidir bacaklarının arasına girmek gibi Yorumla mantıklıterminator 2 ay Evlimisin Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evliyim evet Yorumla mantıklıterminator 2 ay Biliyorsun bu işi bacakların hep ayrık eşin üste Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet ama her gün olmuyor bazen Yorumla mantıklıterminator 2 ay Her gün zaten olamaz ama haftada üç dört ideal Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet zaten yettiği kadar Yorumla mantıklıterminator 2 ay Yetiyorsa sorun yok tatmin oluyorsan tatmin ediyorsa ne ala Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evli dedim ama yok ayrıldım ben eşimden 3.5 yaşında da oğlum var Yorumla mantıklıterminator 2 ay Allah bağışlasın o zaman şartlar değişti şimdi nasıl gideriyorsun bu işi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Gideremiyorum zormuş çok Yorumla mantıklıterminator 2 ay Haklısın maalesef bu işler çok zor ellesen yetmiyor versen olmuyor çok zor Yorumla Cevap sahibi 2 ay Boşanmış bi kadın için çok zor Yorumla mantıklıterminator 2 ay Bagzen bekarlar için kolay olan boşanmışlar için zor oluyor ama bazende bu avantaj oluyor tabiki konjoktör sile ortamı semnt yaşam faktörleriyle çıkmaza giriyor Yorumla Cevap sahibi 2 ay Haklısın toplum ayıplar diye yerimizden kımıldayamaz hale geldik gerçekten Yorumla Cevap sahibi 2 ay Tamam Yorumla PattisSosis 2 ay Allah bağışlasın, ben boşanmış erkek olarak bile zorlanıyorken sizi düşünemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
cowgirl ve prone bone güzeldir
Senin cinsellikten başka bir merakın yok mu
Beni tanımıyorsun, nereden bu kanıya vardın?
Soru sordum 🙄
Oluyor tabii ki
Her yerde olmak
O nasıl oluyor?
Üstte olan kontrolü alır genelde onun için üstte olmayı tercih ederim
Her zaman her yerde en büyük fener 😄
kucağımda olması
İkiside..
Alttan karıyı yala
Üstten s*k
Üstte olmazsam zevk alamam
Altta olmak
Tabii altta kal bir şey yapma o gidip gelsin sen zevkini yaşa 😊
Üste tabiki
Üst çok iyi kanka
Donaltmak
Ayakta kadını kucağa almak 😂😂
Altta en güzeli
Kaçdınlar altı tercih eder
Evet en rahatı
Hükmedilmek diyelim
Sizde üstte kalmayı seviyonuz
Yani en mantıklısı o ama doggy de fena degil
Evet ama doğal daha iyi
Her zaman doğal daha iyidir bacaklarının arasına girmek gibi
Evlimisin
Evliyim evet
Biliyorsun bu işi bacakların hep ayrık eşin üste
Evet ama her gün olmuyor bazen
Her gün zaten olamaz ama haftada üç dört ideal
Evet zaten yettiği kadar
Yetiyorsa sorun yok tatmin oluyorsan tatmin ediyorsa ne ala
Evli dedim ama yok ayrıldım ben eşimden 3.5 yaşında da oğlum var
Allah bağışlasın o zaman şartlar değişti şimdi nasıl gideriyorsun bu işi
Gideremiyorum zormuş çok
Haklısın maalesef bu işler çok zor ellesen yetmiyor versen olmuyor çok zor
Boşanmış bi kadın için çok zor
Bagzen bekarlar için kolay olan boşanmışlar için zor oluyor ama bazende bu avantaj oluyor tabiki konjoktör sile ortamı semnt yaşam faktörleriyle çıkmaza giriyor
Haklısın toplum ayıplar diye yerimizden kımıldayamaz hale geldik gerçekten
Tamam
Allah bağışlasın, ben boşanmış erkek olarak bile zorlanıyorken sizi düşünemiyorum