Cinsel Yaşam 2 ay Boşandıktan aylar sonra bile eski eşi arzulamak normal mi, sizde de oluyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Neden boşandığınızı bir kenara bırakırsanız. Üzerinden zaman geçmesine rağmen onu arzulamaya devam eder misiniz? Güncellemeler2 ay Samimi cevap verirseniz sevinirim Boşandıktan aylar sonra bile eski eşi arzulamak normal mi, sizde de oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. normal değil.. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Beni aldattığı, hatta aldatmaktan daha kötü şeyler yaptığı için boşandığım eski karımı arzulamam mümkün değil. Zaten yatakta b*k gibiydi. 1 0 Yorumla
AslıGürbulak Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 2 ay Esler ayrilsada bazi munasebetler devam etmeli 4 3 Yorumla Soran 2 ay Bazıları kötü ayriliyorya. Her ayrılık anlaşmalı ya da konuşarak değil yaa hani Yorumla kralkobrax21 2 ay Dediğiniz şey ancak düşünce olarak medeni kişiler için geçerli olabilir Yorumla CanGüneş2000 2 ay Çok medinice Yorumla
Hasanorp Takip Et Xper 5 Yaş: 39 2 ay Yuvasını yapacak ağaç bulamadığında kuş normal olarak eski yuvasına döner 0 0 Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Boşandığın kadını hayal etmek nasıl bir cinslik 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hiç arzulamadım 0 0 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaprnmi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
normal değil..
Beni aldattığı, hatta aldatmaktan daha kötü şeyler yaptığı için boşandığım eski karımı arzulamam mümkün değil. Zaten yatakta b*k gibiydi.
Esler ayrilsada bazi munasebetler devam etmeli
Bazıları kötü ayriliyorya. Her ayrılık anlaşmalı ya da konuşarak değil yaa hani
Dediğiniz şey ancak düşünce olarak medeni kişiler için geçerli olabilir
Çok medinice
Yuvasını yapacak ağaç bulamadığında kuş normal olarak eski yuvasına döner
Boşandığın kadını hayal etmek nasıl bir cinslik
Hayır
Hiç arzulamadım
Yaprnmi