10 yıllık evliyiz 2 çocuğumuz var eşim asla cinselliğe düşkün değil 10 yıldır p*rno izlerim ama bayadır seks de yapmadık yaklaşık 2 ay oldu genel bir sorunumuz yok tartışmak da istemiyorum artık ne yapacağımı bilemez oldum
2 ay
10 yıllık evliyiz 2 çocuğumuz var eşim asla cinselliğe düşkün değil 10 yıldır p*rno izlerim ama bayadır seks de yapmadık yaklaşık 2 ay oldu genel bir sorunumuz yok tartışmak da istemiyorum artık ne yapacağımı bilemez oldum
Adına üzüldüm. Onun Pili bitmiş. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadının değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
On yıllık evlilikte bu noktaya gelmek çok kötü yani çok ihmalkar davranmışsınız en başından beri onu bu hale getirmeden önce farklı şeyler deneyerek ilişkiyi daha canlı tutabilirdi ama şimdi gene de hareketlendire bilirsin onu
Canım benim eşim de aynı seninki gibi hep kaçıyor. O kadar süslenirim fantezi kıyafet alırım ama yok yani adamın içinden gelmiyor. Ben artık uğraşmıyorum. Trendyoldan vibratör aldım onunla işimi fazlasıyla görüyorum. O da ne hali varsa görsün. Sen de al uğraşma o adamla düzelmezzz
Aslı varken ruhsuz, soğuk, ve süni şeyler indanın ruhunu rahatlatmaz. Güvenilir partner gerek sana.
Cevap
46Cevap
Cinsenlik arzusu yoksa hormonal bir sorunu vardır belki ilaç ya da dogal içerikler ile çözülebilir yok elle tatmin oluyorsa o bagımlılıgı bırakmadan eskisi gibi olamaz diye düşünüyorum
Libidosu yok adamın. 2 ay seks yapmamış biri seksi unutur. İlk zamanlarda da böyle miydi? Sonradan mı oldu?
Ilk zamanlarda da asiri yoktu ama bu kadar da az degildi
Sanmıyorum
Ohaaa eşin cinsellikten uzak olmasina senin adına üzüldüm eline mahkum ediyor seni resmen azdırıcı kullan bence
Saçmalama o nasıl hayat, oturup konuşun bu durumu, bi dr a filan gidin tabi goygoy yapmıyosan
Kac kere kavga ettik bu konuda cok sacma teorileri var cidden çok sıkıldım ama istiyorum da
Mesela beni sevip sevmediğini başka biri olduğunu ve başka şeyler mi istiyorsun diye sordum sen bana sokul kur yap falan diyordu o ara sonra ben yaptıkca kaçmaya başladı evlenirken de çok çok güzel eşim oldu istediğim gibi renkli gözlü beyaz tenli diye bahsediyordu ailesine
Şaka mı bu? Fiziğin de sıkıntı mı var? Sen libidosu yüksek biriysen prnboo doyurmaz ki seni
Klasik bir evlilik, her şey gayet normal. Malum evlilik sekse en uzak şeydir.
Neden yapmak istemiyor? Bakımsız mısın ya da bi sogukluk mu var
Neden istemediğini vb şeyleri konuştunuz peki hiç?
Bence bu süreçte 10 yıldır p*rno izlemek çok kötü değil mi
Kötü zaten başa gelen çekilir diyip susuyorum
Allah yardımcın olsun diyorum zor bir durum vala bence bunu kendisine belirtmen lazım cinsellik olmak ömür geçmez
Benim eski kocam günde beş kez istiyordu yoruluyordum
Cinsellik önemli bunu konuşmalısın bir kadının tatmin olmaya ihtiyacı var, kadın gibi hissetmeye ihtiyacı var, bu böyle gitmez bu işin sonunda ya ayrılacaksın ya da aldatacaksın
Benim eşim de öyle cinselliği hiç sevmez ben istemesem asla yapmaz. Bıktım artık p*rno izliyorum ben de ama canım sıkılıyor böyle evlilik olmaz
Saygi duy benim eşimde bayramda istemedim diye kavga ediyor benle
Konuşun. Gerekirse profesyonel destek alın. Normal değil bu davranışlar
Sen yanaş vücuduna dokun penisini okşa. p*rno izliyorsan biliyorsundur bazı şeyleri
Kimi bulamaz kimide bilemez :) bede evliyim bizdede tam tersi bende düşkünüm eşimde iş yok
Spora başlat ve iyi besle hormonlari yükselsin kırmızı et falan tuketsin bol bol
Bunu senin sağlaman lazım ama torumdan deta veremem ki gizlisinde
İcinden diyormusun haftada 3 4 kere catir catir skse diye
durum zor gibi, bir kaç şey yapılabilir belki
Neden yazık gerçekten of sana seni Sbaha kadar uyutmam gerçekten olsam
Fantezi kıyafetleri biraz okşa tatlı sesler
Giyim sayesinde direkt yatağa çelebilirsin bence
Yanında soyunuyorum evdeki thsortlerimin hepsi v yaka
Bir çok sebebi vardır uzaklaşmasının
2 ay nasıl dayanıyorsunuz yapmadan insan patlar
Başka biriyle görüşmeyi dusunurmusun
O halde işin zor ama herşeye düşersin ama gebe kalma istediği oluyor mu
Neden tartışmak zorunda kalasın
Ah be güzelim seni verseler benim gibi bekarın eline hayatına renk katarım
Kıyafet sipariş et jartiyer falan
Azdırıcı bitkisel ilaçlar var
seksi giyin ve istekli olduğunu belli et.
Artık yeni deneyimlerin zamanı gelmiş
Biz evlenemiyoruz evli olan kıymet bilmiyor ya
Bu sıkıntıyı evli iken ben de yaşadım
Fantezi
enişte havluyu atmış senın ısın zor yası kac
Ben 30 eşim 40
ten uyumu fılan bıtmıs sızde 2 aydır ınsan hıc karsını evıre cevıre bagırta bagrta duvardan duvara vurmadan durabılırmı?
sen nasıl durdun 2 ay
zorla yataga firlat
10 yıldır hep p*rno mı rahatladın
Bir hastalığı falan mı var yoksa
İşte onu azdır
Boşan yeniden evlen
Çocuklar olmadan başbaşa tatile gidin
Yani seksi giyin cilveli ol bence öyle olur
Dertleşelim istersen biraz bunun üzerine
Boşa geçmiş 10 yıl
Yaşlar kaç
Sadace soyunup yatağa mu giriyordunuz