Romantik, hassas, ince düşünen, merhametli, sevgi dolu bir erkek, âşık olduğu ve naif bulduğu kadına karşı cinsel ilişkide sert olmak istediğinde kıyamaz mı, yoksa bulunduğu özellikler etkilemez mi?
İlişki nasıl olur? Kadın tecrübesiz
Romantik, hassas, ince düşünen, merhametli, sevgi dolu bir erkek, âşık olduğu ve naif bulduğu kadına karşı cinsel ilişkide sert olmak istediğinde kıyamaz mı, yoksa bulunduğu özellikler etkilemez mi?
İlişki nasıl olur? Kadın tecrübesiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yani ilişkinin akılına göre o an nasıl zevk alırsa onu yapar
Kadına göre mi hareket eder?
Eğer bencil biri ise kendi
Zevkini düşünür ve senin acı çekmenden zevk alıyorsa hard yapar detaya inmek lazım kaç
Kez beraber oldunuz
Henüz nişanlım olmadım ve bana kıyamıyor. Bencil biri değil, empati yapıyor, hatta duygusal benim gibi
Yatakta tamamen değişebilir erkek
Gerçekten mi ama bana kıyamıyor, hatta düşünüyorum içime girerken bile canım acır diye girmek istemez, öyle kibar davranıyor.
:) yaşa ve gör
Benim için çok fedakârlık yaptı daha en başından. Ve bana dedi ki: "Kendimi sana kısa süre tanıtacak kadar ne kısa olsun ne de senin zamanını alacak kadar uzun olsun." Adını hemen koymuyor ama geç de istemiyor. Farklı şehirden beni görmeye geliyor. Aynı sektörde çalışıyoruz, bir buçuk ay önce de gözlemledi, WhatsApp'tan hikâyelerimi takip etti, bilmiyordum ettiğini. Sosyal medyası yok ve farklı numaradan aradım, geri dönüş dahi yapmadı, cevap da vermedi ama kendimden arayınca hemen anında dönüş yapıyor. Numarasını kimseyle paylaşmıyormuş, hastalarıyla bile paylaşmıyormuş.
Yani bu anlattıkların farklı şeyler bence evlilik düşünüyormusunuz
Evet
Nasıl farkli şeyler
Boşwer bence bu konuya çok takılma her şey olacağına varır
Yaptım ama ilk etapta alıştırırım ondan sonra sert olmaya başlarım
Nasıl alışıcakki oda çok istekli zaten
İlk etapta sertlik can yakabilir ama biraz süre sonra alışır uyum sağlar acısı çok fazla olmaz
Anladım. Peki duygusal hassas erkekler sekste iyi midir?
Yani bazılarının içinden canavar çıkar bazıları daha pasif kalır bilemezsin daha çok senin dediklerine bakar gşbş
Bana asla kıyamıyor
Ama sen kıymasını istiyorsun doğru mu?
Evet. Yani hayatımda ilk defa ciddi ilişkiye evet dedim çünkü bekârlık güzeldi, birden hayatıma dahil oldu. Benim için çok fedakârlık yaptı daha en başından. Ve bana dedi ki: "Kendimi sana kısa süre tanıtacak kadar ne kısa olsun ne de senin zamanını alacak kadar uzun olsun." Adını hemen koymuyor ama geç de istemiyor. Farklı şehirden beni görmeye geliyor. Aynı sektörde çalışıyoruz, bir buçuk ay önce de gözlemledi, WhatsApp'tan hikâyelerimi takip etti, bilmiyordum ettiğini. Sosyal medyası yok ve farklı numaradan aradım, geri dönüş dahi yapmadı, cevap da vermedi ama kendimden arayınca hemen anında dönüş yapıyor. Numarasını kimseyle paylaşmıyormuş, hastalarıyla bile paylaşmıyormuş.
Yani güzel olur sanırım seni mutlu etmekse amacı biraz da sen yönlendirirsen
Ben erkek yönlendirsin istiyorum, öyle daha eril gelir bana.
Normalde öyle olması lazım zaten. Erkek yönlendirip güçlü uygular hatuna
"Bu kişi öyle yapar mı bana?" dedi, "Çok narinsin, seni kırmaya çekiniyorum."
Yani çokta pasif kalacak gibi duruyor. Sen sorun olmaz desen tepkisi ne olurdu acaba
Davranabilir tecrübesi varsa bunu sana istetir de sen istiyor musun
Evet isterim
Ikimizde tecrube yok
Peki denedin mi onu yani o istiyor mu
Ne isterse onu yaparım isterse yavaş yavaş ister çok sert öyle bir sert ki zevkten harap olur
Duygusal hassas erkekler sekste iyi midir?
Tam anlamıyla genelleme yapamam eğer erkeğin bir hastalığı yoksa pens boyutu ve kalinlogida yeterliyse bayanı ucurabilir
Sen deneyimlimisin
Hayır, kimse olmadı. 29 yaşındayım, o da 30 yaşında.
Seni uçurur merak etme ama nikahlı olun
Duygusal ama
Merak etme
Bu bilerek yapilan bir sey degil zevk aldikca hizlanir ve sertlesoyorum mesela ben bu yizden de sert olur
Ama kadın canım yanıyor dur derse
Cani yanmaz oda zevk alir ister durma der
Be duygusalim seks de iyiyim
Benim için çok fedakârlık yaptı daha en başından. Ve bana dedi ki: "Kendimi sana kısa süre tanıtacak kadar ne kısa olsun ne de senin zamanını alacak kadar uzun olsun." Adını hemen koymuyor ama geç de istemiyor. Farklı şehirden beni görmeye geliyor. Aynı sektörde çalışıyoruz, bir buçuk ay önce de gözlemledi, WhatsApp'tan hikâyelerimi takip etti, bilmiyordum ettiğini. Sosyal medyası yok ve farklı numaradan aradım, geri dönüş dahi yapmadı, cevap da vermedi ama kendimden arayınca hemen anında dönüş yapıyor. Numarasını kimseyle paylaşmıyormuş, hastalarıyla bile paylaşmıyormuş.
Farkli numarayi niye acsin bir suru dolandirici var. bende acmiyorum buunu herkes yapmali zaten
O zaten benim 24 cm aldıkça içine daha çok deli olur zevkten gerek yok
Sert yapmazsam gider başkasına yaptırır 😅
İsterse hard core yaparım 🔥
Pişman olursun yapma.
Ne konuda
Evlilikte yapılacak ilişkiden bahsediyorum.
He tamam o zmn
Allah çarpar kız
Evliyken bahsediyorum
İsterse neden olmasın
İstemezse
İstemezse sert davranmam
Sen istiyor musun istemiyor musun
Zannetmiyorum
İstiyorum ama belimi kiracak canimi yalacak sertlikte olsun istemiyorum
Senin istediğin sertliği biliyorum daha önce hiç seviştin mi
Hayir
Daha detaylı konuşmak ister misin aklındaki soruları cevaplayabilirim
Adım adım evet