Bazılarına göre cinsellik özel kalmalı, konuşulması yanlış ve üslupsuz... Bazılarına göre ise tabu oldukça yanlış b.. ilgiler ve baskılar artıyor.. Sizce hangisi daha sağlıklı? Tabuların olması mı, açık açık konuşulması mı?

Bazılarına göre cinsellik özel kalmalı, konuşulması yanlış ve üslupsuz... Bazılarına göre ise tabu oldukça yanlış b.. ilgiler ve baskılar artıyor.. Sizce hangisi daha sağlıklı? Tabuların olması mı, açık açık konuşulması mı?
Gizli kalması gerekiyor ve ilişkinin başında hele tanışma faslında bu konunun açılmamasından yanayım. Bağ, sevgi ve rıza olduktan sonra konuşulur yine de özel kalmalı.
Bence özel kalmalı. Herkes ile dillenenin önemi kalmaz. Şu an zaten toplum olarak baskı kaldığını da düşünmüyorum. Nelere şahit oluyoruz valla hayırlısı diyim.
Katılıyorum
Benda katılayrım
Cinsel sağlık bilgisi konuşulmalı ama öyle yaptık böyle yaptık diye yaşanan cinselliği konuşmak yanlış bence
Şüphesiz katılıyorum
Ricalar:)
cinsellik ile ilgili ülkemizde yanlış bilinen dolu şey varken bence doğru cinsellik hakkında gerekli eğitimler vs verilmeli tabi isteğe bağlı özel bir şekilde
Cevap
18Cevap
Kişi nasıl isterse öyle yapabilir.
Yıkılmalı hatta ülkeye cinsel devrim gelmeli
Nasıl? neden?
Ama mahremiyet kavramı yok olur, saygı yok olur?
Kesinlikle cinsellik tabusu yıkılmalı yok olmalı yerle bir olmalı. Kesinlikle cinsellik özgürlüğün tanımında ilk gereklilik olarak literatüre geçmeli.
Açık açık konuşulmasından yanayım. İnsan ne istediğini dile getirebilmeli
Tabu olarak kalmalı ama bazen yıkmak gerekiyor.
Eşler ve sevgililer arasında yaşanan şeyler ikisi arasında kalmalı ne samimi nede başka yerde ballandıra ballandıra anlatılmamalı
Edep haya kalmamış ula
Ula yok olmamalı
Yıkılmalı. Biz yaşayamadık gençler yaşasın
🤣🤣
?
Peki sizce neden size bunu düşündüren sebep nedir
Çünkü saçma. Ortadoğu hariç dünyanın her yerinde insanlar özgürce yaşıyor.
Haa dinler doğru olsaydı o zaman kabul edebilirdşm bu durumu orası ayrı mesele
Peki mahremiyet ve saygı kavramları kalır mı Sizce böyle olursa?
Ne anlamda saygı? Benim yaşadığım cinsellik başkasina neden saygısızlık olsun ki
İki kişi arasında ise eğer açık açık konuşulabilir. Ayıp değildir.
Bence yikilabilir amasyada
Tabular yıkılmak içindir
Cinsel yaşam gizlilik gerektirir.
Kişiler arasında sınırlı olmalı
Yıkılsın ne varsaa 😀😉
Yıkılmalı
Peki sizce neden?
Tabular tamamen yikilmali
Bu devirde cinsellik bir tabu değil artık merak etme :D
Normalleşirse zevki kalmaz
Kararınca