Bunu sormamın nedeni şu, başka erkeklere de cinsel enerjisini, libidosunu gösterebilen kadınlar zihinlerini ayıp/günah kavramlarından arındırabilmiş, tabusuz, özgür ruhlu, açık fikirli kadınlar. Bunlar zeka belirtisi. Böyle kadınlar istisna, az sayıda olsalar da iyi ki varlar, çünkü onları çok çekici buluyorum.
Ayıp/ günah kavramından bu konuda arındırmış biri olduğumu sanmıyorum ama bunun istemsizde olsa hissedilebilecek ve hissetirilebilecek bi konu olduğunu düşünüyorum. Hatta daha ileri gideyim çok yüksekken dişi bi koku yaydığımızı falanda düşünürüm ben:))
Bir erkek köpek, çiftleşmeye hazır (kızana gelmiş) dişi bir köpeği 100 metre uzaktan bile hissedebilir. Libido yükselmesiyle bir koku yayıyorsanız da erkek burnunun bunu algılaması çok olası değil.
O koku mutlaka vardır da, erkek bunu sosyal ortamda değil, ancak sevişecek kadar yakınlaşabildiğinde ve çıplakken algılayabilir. Köpek burnu yok ki bizde 🤣
Soran
3 ay
Farklı bi şey demedim aslında öyledir evet 😅 ama yinede enerjimizi hissedersiniz sanıyorum
Birde şöyle bir durum var yaklaşım diye güncellemişsin ama seni tanıyan bilen biriyse yaklaşımından fark edebilir ama çok iyi tanımıyorsa acaba mı ki dese bile yine de o riski alıp adım atmaz çünkü öyle değilse çok ciddi tepki alır
Çok sormuşsun ya madde halinde cevap vereyim. 😄 . mastürbasyon. Yapmayan kız yok denecek kadar azdır. . mastürbasyon sıklığını stres düzeyi etkiliyor evet . Reglden bi kaç gün önce isteklilik hali başlar reglle birlikte devam eder. Ortalarında pik yapar. Regl bitiminde istekte azalmış oluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bir partner/sevgili/manita varken de mi? Bu enerjiyi başka erkekler hisseder çünkü.
Evet
Bunu sormamın nedeni şu, başka erkeklere de cinsel enerjisini, libidosunu gösterebilen kadınlar zihinlerini ayıp/günah kavramlarından arındırabilmiş, tabusuz, özgür ruhlu, açık fikirli kadınlar. Bunlar zeka belirtisi. Böyle kadınlar istisna, az sayıda olsalar da iyi ki varlar, çünkü onları çok çekici buluyorum.
Çok şanslıyım ki, böyle bir kadınla sevgiliyim.
Ayıp/ günah kavramından bu konuda arındırmış biri olduğumu sanmıyorum ama bunun istemsizde olsa hissedilebilecek ve hissetirilebilecek bi konu olduğunu düşünüyorum. Hatta daha ileri gideyim çok yüksekken dişi bi koku yaydığımızı falanda düşünürüm ben:))
Bu durum doğadaki bütün canlılarda var zaten. İnsanın dişisi de bu konuda istisna değil.
"pıttık kokusu" diyerek seviyeyi düşürmeyeceğim 🤣🤣🤣
Hayvanları biliyorumda insanlarda olduğunu bilmiyordum. Yani hala bilmiyorum öyle bilimsel bi çalışma olup olmadığını. Benim hissettiğim bu:)
Hayır ya öyle bi şeyden bahsetmedim:)
İnsanda koku gibi fiziksel bir uyaranla değil, daha çok hal ve tavırların yorumlanmasıyla bu algıya ulaşılıyor.
Hayvanların giyinmiyor olduğunu, üstelik koku duyularının insandan çok daha hassas olduğunu da düşün.
O kesinde ben hala o şuh kokunun varlığına inanıyorum😄
Bir erkek köpek, çiftleşmeye hazır (kızana gelmiş) dişi bir köpeği 100 metre uzaktan bile hissedebilir. Libido yükselmesiyle bir koku yayıyorsanız da erkek burnunun bunu algılaması çok olası değil.
Biliyorum evet
O koku mutlaka vardır da, erkek bunu sosyal ortamda değil, ancak sevişecek kadar yakınlaşabildiğinde ve çıplakken algılayabilir. Köpek burnu yok ki bizde 🤣
Farklı bi şey demedim aslında öyledir evet 😅 ama yinede enerjimizi hissedersiniz sanıyorum
İşte o da hal ve tavırlarınızdan hissediliyor.
Onuda herkes hissedemezde işte.
Yani genel cevap vermim ama ben hal hareket tavırdan anlayabiliyorum, en çok bakışlar ve konuşma biçimi ele veriyor
Libidosu yüksek kadın çok severim nasıl bakıyorsun merak ettim gorebiliyoz mu
Öyle bi şey değil ya
nasil bir sey peki
Yanımdaki kadının her halini hissederim ki hissedip ona göre davranırım
Evet yaa anlıyoruz ama yüz verirmiş diye cekiniyoruz
Hissederler bence oyle düşünüyorum ben de öyleyim cunku
Ee sen görebiliyorsan o da görür erkekler canım değil
Hissetmez alnınızda mı yazıyor sanki
Banada öyle geliyor ya
Birde şöyle bir durum var yaklaşım diye güncellemişsin ama seni tanıyan bilen biriyse yaklaşımından fark edebilir ama çok iyi tanımıyorsa acaba mı ki dese bile yine de o riski alıp adım atmaz çünkü öyle değilse çok ciddi tepki alır
Adım atmak değil konu. Sadece hissedilir mi merak ettim.
Zor hisseder hissetse bile emin olamaz
Anladım teşekkürler yorum için
Rica ederim
Bakmasını bilen hissediyor emin ol
Bağzıları davranışlarından hissettiriyor
nasıl bır bakıs?
Sizin de çok istediğiniz zamanlar oluyor mu
E oluyor niye olmasın
Bazen mi
Evet
Haksızlık bu
Neden
Hep biz istiyoruz 😁
Siz de çok isteyin ki eşit olsun 😁
Bence yerinde her şey ya. Fazlası hayatı idame ettirmemiz konusunda sorun yaşatır😅
Evet başka soru hakkım var mı
😟😟
Dinliyorum 😄
https://voca.ro/1hZqnaG05xio
😄Sayın gizli kız derki; sadece bozulmaz boşanırdım.
https://voca.ro/1lSaEPvylzNJ
E yani
https://youtu.be/mWqA5_Vozmo
https://voca.ro/1c3wYWHGG05U
Ahah değişik misin biraz
85 veriyorum ben. İkizlerim
https://voca.ro/19o0xEJZUwgr
Çok sormuşsun ya madde halinde cevap vereyim. 😄
. mastürbasyon. Yapmayan kız yok denecek kadar azdır.
. mastürbasyon sıklığını stres düzeyi etkiliyor evet
. Reglden bi kaç gün önce isteklilik hali başlar reglle birlikte devam eder. Ortalarında pik yapar. Regl bitiminde istekte azalmış oluyor.
Kızdın mı?
Yok be. Yazdımya.)
Ama bazıları regli ağrılı geçiriyor onlar istemez dimi herhalde ağrıdan onu düşünmez
Ağrı ilk bir kaç gün oluyor. Bazen ağrının üzerine geçebiliyor isteklilik hali. Ama zaten pik noktası sonraki günler. Ağrı kalmıyor genelde
Mesela sonraki günler dediğin 1 hafta sonrası mı
Hayır reglin 2. 3. Gününden sonrası yedi gün sürüyor malum
💕💕 Anladım
Tamam başka bir şey sormayayım
😅🙋🏻♀️
Ahahahh varya sen gibi kadın lazım hayatima
Bakışlardan belli oluyor aslında
Bebimde asırı yüksek yaaa
Hoşumuza gider
Ben hissediyorum
Evet belli olur
Bakışlardan hissedilir