Cinsel Yaşam 3 ay Erkeğin kendinden 13 yaş küçük kızı arzulaması? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Erkeğin kendinden 13 yaş küçük kızı arzulaması hakkında ne düşünüyorsunuz? 36-23 Erkeğin kendinden 13 yaş küçük kızı arzulaması? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Kız reşit, evlenmeye mâni hiçbir durum olmadığına göre gayet tabii bir durum.. #Vesselam 0 0 Yorumla
EsesliSemih Takip Et Xper 5 Yaş: 33 2 ay Normal bir kız resitse olabilir neden olmasın ben 32 yım 18-19 Luk kızı Arzuluyorum bunda anormal bir durumda yok çocuk değil evlense çocuğu olur ama zihniyet belli bazılarında küçük çocuk bilmem ne felan 0 0 Yorumla
gunderr21 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Normal bence kız kücük degil 0 0 Yorumla
Yeşil_GözlüKız Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Çokta değil aradaki yaş farkı adamda genç 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olağan ve alışılmış 0 0 Yorumla
Hossohbet3435 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Fark fazla gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kız reşit, evlenmeye mâni hiçbir durum olmadığına göre gayet tabii bir durum..
#Vesselam
Normal bir kız resitse olabilir neden olmasın ben 32 yım 18-19 Luk kızı Arzuluyorum bunda anormal bir durumda yok çocuk değil evlense çocuğu olur ama zihniyet belli bazılarında küçük çocuk bilmem ne felan
Normal bence kız kücük degil
Çokta değil aradaki yaş farkı adamda genç
Yaş farkı çok fazla ya. Sevgilin mi
Normal zaten ki
Başarılı ilişki olur
Olağan ve alışılmış
Olabilir
Fark fazla gibi
Sapıksan arzular
Sapıksa
Ideal bir iliski