Erkekler neden boşalırken gormek isterdi? Sevgilimle uzak mesafe iliskimiz var ve sexting ediyoruz, bana seni bosalirken gormek istiyorum diye tutturdu ne alaka bilmiyorum. Asla daha once de görmedik
3 ay
Erkekler neden boşalırken gormek isterdi? Sevgilimle uzak mesafe iliskimiz var ve sexting ediyoruz, bana seni bosalirken gormek istiyorum diye tutturdu ne alaka bilmiyorum. Asla daha once de görmedik
Sana zevk verdiğini seni tatmin ettiğini sana iyi geldiğini görmek istiyor. Bu cinsel bi talep gibi görülsede bunu deneyimlemek gözlemlemek erkeği erkek gibi hissettirir. Erkeklik bosalmaktan ıbaret degıldır kadınını tatmınnetmek mutlu etmek doyurmaktır. O anki iştahını görüp yükselmek bosalmak ıstedıgı ıcınde olabılır mımıklerını tepkılerını gormek ıcın.
Beni galiba tatmin etmek istiyor dogrusunuz
Şimdi sen sevdiğin erkeği tahrik edip onun seni arzulayarak kendini tatmin etmesini ve onun boşaldığını izlediğini düşün, bu sana haz vermez mi?
Cevap
17Cevap
Zevkten kasıldığını inlemelerini titremelerini zevk suyunun akmasını görmek her erkeği azdırır sevgilinde bunu istiyor normal gayet
Nude istiyor video olacak şekilde kısaca izleyip oda boşalacak
O hep bosaliyor zaten
Yüz şeklinin videosunu istiyor gönderirsen izleyerek bosal ki arzulasin
Zebk ve o anki halinle başarı kazanmış hissini hissetmek olsnilir
Ah bu erkekler sexting yapan kız bulmus bıde neler istiyorlar
güzel oluyor. haz veriyo. mastürbasyon yaparken aklımıza gelebilir.
Bende karşımdaki insanı görmek istiyorum normal bence
Yaw ama hic daha önce olmadi boyle, video bile atmayız dogru düzgün hiz
Uğraşma böyle sırtlanlarla
Görsun hevesini alsın
Bende merak ederdim ve gördüm de oluyor bunlar
Sacmalama sakin
Görmesin gösterme evlenmeden
Meraktır, zevktir. Neden olcak
Boşaldığınız belli oluyormu ki
Görüntülü yaparsınız erkeklere zevk verir bu
Görüntülü yapmiyoruz
Bu çok güzel bir şey
Nasil
Zevkli ve bağlayıcı
Sapıktır net
Sıkıntı kardeşim ya
Neden
Hoşuna gidiyor olabilir
Ya biz bir kere seviştik sadece reelda, o da ilerisi olmadi, yani sürtünme bile yapamadik, simdi tutturdu, kendisi yaptığı icin gurur mu duyacak anlamadim
Pfff sjkimsonik şeyler aq
Çok normal
Sanal yapılan işte normal şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?