Sürekli bana bana çok iyi geliyorsun senden çok hoşlanıyorum gibi büyük laflar ediyor Dün de bir anda yükseldim dedi. Ben de açıkçası çok rahatsız oldum ve bana karşı hiç saygın yok mu neden böyle şeyleri paylaşıyorsun dedim. Amacının bir beklenti olduğunu demedi ama bunu söylemesi bile beni rahatsız etti sizce bu durumda konuşmayı kesmem doğru mu yoksa abartmış mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ay3 günlük bir flörtte birinin “yükseldim” demesi seni rahatsız ettiyse bunu söylemen normal. Herkesin flörtte rahat olduğu sınırlar farklıdır. Sen bunu saygısız veya fazla erken bulmuş olabilirsin, bu gayet anlaşılır. Ama tamamen konuşmayı kesmek biraz hızlı bir karar da olabilir. Çünkü bazı insanlar bunu kaba bir şey olarak değil, sadece açık sözlü bir flört ifadesi olarak söyleyebiliyor. Yani niyeti gerçekten saygısızlık olmayabilir. Daha dengeli bir yaklaşım şu olabilirdi: “Bu tarz cümleler beni rahatsız ediyor, böyle konuşulmasını istemiyorum.” Eğer bunu söyledikten sonra anlayış gösterip geri adım atsaydı, sorun büyümeyebilirdi. Ama aynı şekilde devam etseydi o zaman konuşmayı kesmek daha net ve yerinde bir karar olurdu. Rahatsız olman abartı değil, sınır koyman doğru. Sadece tamamen kesmeden önce bir kez sınırını belirtip tepkisini görmek de bir seçenek olabilirdi. Eğer içinden gerçekten soğuduysan da konuşmayı bitirmen yanlış sayılmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
5 ay3 günde olsa bir kaç dakika ve saniyelik te olsa bir erkeğin bir kadını seksi bulması, onu istemesi, arzulaması, hoş bulması, beğenmesi her kadını onere eder, mutlu eder, yükseltir ve hoş karşılanır iken, sen neyin kafasındasın ki beğenmenin, seksi bulunmanın, etkilenmenin yasak ve hkaret olduğu, günah ve iğrenç olduğu kafsı ile ortaya çıkmış, krşı cins ile tanışıp, aşka mı niyet ediyorsun? Sen daha en başında aşka, erkeğe, doğal olana, olması gerekene bu kadar savaş açmışken mi? Hemde ne abartmışsınız yaaaa...
15 Yorumla
Soran5 ay3 günlük tanıdığı bir kıza yukseldim fenayım abuk subuk evlenirken ağzına alır mısın evlenirken arkadan ister misin kızlar nasıl mastürbasyon yapıyor diye sorular mı yöneltir beyfendi ya da telefon açık kalsın ben yaparım zaten seninle alakası yok mu abartı ! Biraz kadına nasıl yaklasmai gerektiğini bilin sonra niye böyle bizden uzaklaşıyolar ilk etapta sexs objesi olarak görüşmek istenmediğimiz için olabilir mi acaba !
- 5 ay
Detay vermeden sadece beğenmeye bağlı yükselme oluyormuş gibi anlatırsanız hikayeyi, bizim de sana yorumumuz bu olur... Belli ki bu erkek müsvettesi seni canım zannetmiş.3 günlük sözde sevgiliye elbette bu tarz saçmalıklar ile gelinmez. Yol ver gitsin yani...
- 5 ay
Ve şunu da asla unutmayın ki bu devrin kız ve kadınları da daha bir kaç saniye olmuş merhaba diyeli hemen de hayatın zorlukları, ödenemeyen faturalardan, benim yanımda olacaksan bana destek olacaksanlarla başlayan konuşmalarına da çok şahit oluyoruz. O da yanlış, buda yanlış yani... Birinden seks isteyecek kadar nasıl ki iyi tanımak, zaman ve süre gerektiriyor ise, para ve diğer şeyleri istemek için de zaman ve aşk ve samimyet ve ciddiyet gerektiğini asla unutmamak lazım...
- 4 ay
Çok iyi konuşmuşsun
- 4 ay
@Ofanamofff Doğruya, doğru yani...
u 5 ayMerhaba, 3 günlük bir ilişkiye göre çok hızlı olmuş bu elbette yani insan cinsel çekim duysa bile bunu hemen dile getirmemeli diye düşünüyorum yani doğru olanı yapmışsınız.
00 Yorumla
Abartı olmuş, isteğini dile getirmiş, saygısızlık veya hakaret seklinde yapmamış bunu. Sende karşılık vermemişsin bu duruma. Buna rağmen saygısını bozmamış.
07 Yorumla
Soran5 ayBu tarz konuşmalardan hoşlanmadığımı bile bile bunu söylemesi kesinlikle saygısızca bir durum İkincisi de ben onun yıllardır tanıdığı sevgilisi değilim 3 günlük tanıyoruz birbirimizi daha tanıma fırsatı bile vermeden cinsel dürtülerini benimle paylaşması benden bir beklentisinin olduğunu belirtiyor o halde
Soran5 ayBenim öyle erkeklere zerre saygım yok benimle ciddi düşünen adam beni tanımaya yönelir ic çamaşır atipta benim için giyer misin evlenirken veya ağzına alır misn arkadan ister misn gbi sorular yöneltmez
Soran5 ayDedi Vallahi Sadece merak ettiğini söyledi O kadar
Soran5 ayBen zaten konuşmayı kestim özür falan dedi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
31Cevap
5 ayKadınların rahat olmamak gibi bir problemi var. Sana yükselmiş başkasına değil senden başkasına nasıl yazsın
04 Yorumla
Soran5 ayO zaman amacı beni kullanmak
- 5 ay
Ne alakası var, sen hoslandigin kişiye yükselmiyorsan sende problem var demektir.
Soran5 ay3 günde ne hoşlanması ne aşkı ne sevgisi Allah aşkına bir gidin ya sevgi aşk bedende mi bitiyor
- 5 ay
Benim yazdıklarımı bir daha oku rica ediyorum. Senin yazdıklarınla alakası yok
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 aySadece yükseldim dediyse abartmışsın. Başka şeylerde varsa ne olduğuna bağlı. Söylediği şeyleri tamamen bilmeden yorum yapamam.
00 Yorumla Size karşı ilgi duymayı saygısızlık olarak görmek kadar büyük bir kibir olamaz gerçekten...
01 Yorumla
Soran5 ay3 günlük tanıdığı bir kıza yukseldim fenayım abuk subuk evlenirken ağzına alır mısın evlenirken arkadan ister misin kızlar nasıl mastürbasyon yapıyor diye sorular mı yöneltir beyfendi ya da telefon açık kalsın ben yaparım zaten seninle alakası yok mu abartı ! Biraz kadına nasıl yaklasmai gerektiğini bilin sonra niye böyle bizden uzaklaşıyolar ilk etapta sexs objesi olarak görüşmek istenmediğimiz için olabilir mi acaba !
Dosdoğru yapmışsın helal olsun sana aynen bu şekilde had bildirmeye devam edin taviz tavizi doğurur taviz vermeyin
00 YorumlaÜç günde insan utanır tabi ciddi düşündüğü bir ilişki ise bunu yansıtmaz
08 Yorumla
Soran5 aySözde ciddi düşünüyor
- 5 ay
Yok sözde bile ciddi düşünmüyor sözde bike olsa insan kısa sürede cinselliğe geçiş yapmaz cinselliğe gelene kadar konuşulup tanımak için o kadar konu vatken
Soran5 ayHep işte Kadınlar nasıl yapıyor falan Sen benim için bunu giyer misin onu sever misin bunu sever misin arkadan yapar mısın ağzına alır mısın gibi en sonunda da işte yükseldim dedi Niye bana bunları soruyorsun konuşuyorsun dediğimde de öğrenmeye çalışıyorum falan ya ne alakası var o kadar konu var diyorum
- 5 ay
İşte belli etmiş kendini amacının cinsellik üzerine bi ilişki kurmak oldugunı sabah ne yersin uyanınca kahve içer misin sinirli misin seni kızdıran neler sevmediğin neler var gibi sorulardan başlaması gerekirken
Soran5 ayGerçekten yani bıktım artık bu erkekler gerçekten çok iki yüzlü yani Bir kızı nasıl kandırması gerektiğini çok iyi biliyorlar hem bana diyor Hem gelelim nikah kıyalım hem de bana bunlardan bahsediyor yazık
- 5 ay
Canım benim o senin ve sendeki düşüncede olan kızların hatası ilişkiye başlarken ciddi ilişki istediğinizi belirtirlen evlilik olarak başlıyorsunuz bu tip erkekler de önce güven sağlamaya çalışmak için nikahtan evlilikten bahsedip kendilerini nasıl tatmin etmeleri gerektiği yönde ilerliyor
Soran5 ayE ben anlamadım yani biz böyle nasıl insanlara güveneceğiz ki ne söyleyen erkeklere güveneceğiz
- 5 ay
Deneme yanılma yoluyla canım karşı taraftan bu şekilde davranmasını beklemeden ilk sen takılmalık gibi göstereceksin kendini niyeyi öyle isr zaten kendini belli eder sınavı kaybetmiş demektir sie der yollarsın
Amaç aşk ve ciddi bir ilişki değilse normal. Çünkü Türkiye'de direk mevzuya girilemiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Demekki onun için seninle en doğrusunu yapmışsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Bence gayet doğru yapmışsın amacı zaten ilk baştan belli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySizin ilişki pek yürümez birak kendi yoluna gitsin. Siz çok kapalı kutusunuz görücü usulü size daha uygun olur.
06 Yorumla
Soran5 ayE ben onun cinsel isteğini gidermek zorunda değilim ki 3 gündür tanışıyoruz Yani daha neler karşısındaki kadına biraz tanıma fırsatı vermeli saygısı olmalı
Cevap sahibi5 ayÜslup çok sert olmuş. Size biraz açık sözlü gelmiş fakat siz resmen gömmüşsünüz orada. Üslup şu şekilde olsa çok daha iyi olurdu bence " Henüz birbirimizi yeni tanıyoruz. Bu tarz şeyleri konuşmak için çok erken. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum. Lütfen bu konulara girmeyelim. Ciddi ilişki insanıyım benden hemen böyle şeyleri beklememelisin. " Ama siz direkt bana saygın mı yok dersen bu karşıya kötü hissettirir.
Soran5 ayBen bunu kaç sefer anlattım ben konuyu kapatalım dedikçe O bana farklı farklı sorular sormaya devam etti En sonunda da yükseldi dedi Ben de sinirlendim
Cevap sahibi5 aySürekli olarak bunu yapıyorsa bu durumda karşıdaki kişi uyumsuz. Kendine hakim olamıyor. Bu durumda uzaklaşması gereken siz olursunuz. Laftan anlamayan, anlayışsız biriyle ciddi ilişki yaşanmaz.
Soran5 ayBilmiyorum Dün bayağı bir damarıma bastı yani
Cevap sahibi5 ayBiraz daha sabredin ama olmuyorsa da dediğim gibi uzaklaşmak gerekir. Çünkü ciddi ilişkide çekilmez böyle şeyler uyum olmalı.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayİyi yapmışsın, çocuğun boş yere zamanını çalacaktın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAbartmıyosun seni denemiş tamam desen konuşurdu daha 3. günden bu ne hız
020 Yorumla
Soran5 ayIstesem burada bulurum falan diyordu amacım o değil falan elimde olan bir şey değil
Cevap sahibi5 ayKesin o değildir daha 3. günden böyle şeyler söylemesi çok yanlış
Soran5 ayEvleniriz böyle yapacağız şöyle yapacağız diyorum ya çok büyük laflar ediyor bugüne kadar doğru düzgün sevgilisi olmamış cinsel ilişkide yaşamamış
Cevap sahibi5 ayCinsel ilişki yaşamamak tercih olabilir ama en azından sevgili konusunda biraz tecrübe kazanmış biri olması senin yararına olur çünkü bir ilişkide kendi üzerine ne gibi sorumluluklar düşeceğini anlamış farkına varmış olur. Doğru düzgün sevgilim olmadı demek pek bakılacak bir tipim yok ağzımda çok laf yapmıyor demenin başka bir yoludur. Kala kala buna mı kaldın az kendi değerini bil bas tekmeyi gitsin
Soran5 ayYa cinsel ilişki yaşamamış olması benim için daha iyi Çünkü ben de yaşamadım sevgilisi olmamış doğru düzgün konuştuğu çok kişi olmuş ama ilerletememiş yani görünüşünde çok fazla bir şey yok aslında işi gücü de yerinde normal biri yani kötü bir anında kana denk geldiğim için bana bağlılık gösteriyor
Cevap sahibi5 ay3 günlük bir meseleden bahsediyoruz farkında mısın ne bağlılığından bahsediyorsun? Sana söylediklerini başka kızlara da söylemediğini nereden biliyorsun? Cinsel ilişki yaşamamış tek erkek o mu sanki çok var, hem bu kadar hızlı bir şekilde cinsel konulara girmeye çalışması cinsel ilişkinin onun için bir tercih değil fırsatı olmadığı için yapmadığının bir kanıtı. Git istersen dene, cinsel ilişki istiyorum dayanamıyorum artık de buluştuğumuzda yapmak ister misin de bak nasıl atlıyor enayi 😂
Soran5 ayNe bileyim istersem bulurum savunmasında hep bana iyi geldin sen farklısın gibi gibi söylemler işte Hatta geleyim nikah kıyalım falan filan ister mi istemez mi bilmiyorum ama benden böyle bir şey çıkmayacağını ona defalarca anlattım
Cevap sahibi5 ayKlasik erkek yalanları aynısını bütün kızlara söylüyorlar yeme bunları
Soran5 ayYani amacı ne olabilir ki uzaktaki birisinden
Cevap sahibi5 ayCinsellik konuşacak konuşabildiği yere kadar ve buluşma imkanınız olursa yakınlaşmaya çalışacak mesafe dediğin nedir sanki birkaç saatlik yoldur en fazla başka evrenlerde değilsiniz
Soran5 ayBen dedim Eğer buluşuyorsak dedim kesinlikle bir şeylere izin vermeyeceğimi bil dedim biraz güldü bir şey demedi ne demek deli öpmeyecek miyim Hayır dedim saçmalama kesinlikle yalnız ve tek yerlerde kalmıyoruz dedim
Cevap sahibi5 ayİşte orada deneseydin keşke dokunmak ister misin ileri gitmek ister misin diye bak nasıl evet diyip atlıyodu
Soran5 ayBilseydim söyleyecektim ya
Cevap sahibi5 ayZaten belli de gözünle görüp emin olurdun diye söyledim boş ver zaten daha 3. günden o konulara giren birinden olmaz
Soran5 ayBen erkeğim bir insanım savunmasını yapan insan işte ne beklersin Bir de diyor ki Telefon açıkken ben yapayım seninle alakası yok Sonuçta diyor
Cevap sahibi5 ayE yuh ama bu kadar da olmaz cidden
Soran5 ayAklı sıra sesimden etkilenecek
Cevap sahibi5 ayAğır sapık
Soran5 aySoğudum gerçekten ya konuşmamayı düşünüyorum artık
Cevap sahibi5 ayBencede en iyisi konuşmamak. Hatta en sağlıklısı yeni tanıştığın biriyle bile flört etmemek, zamanla tanı nasıl biridir emin olduktan sonra flört ve sevgililik aşamalarına geçebilirsin çok acele edip hemen bağlanma hoşlanma duyguların seni kontrol etmesin
Gizli Üye(25-29)5 ayDoğru olanı yapmışsın amacı tam olarakta beklenti orada o yüzden salla asla dönme ona
10 YorumlaBence abartmışsın belki sende yükselirdin ve bir birinizi tatmin ederdiniz
02 Yorumla
Soran4 ayAbla ben orşbmuym ne diyon aq
İyi yapmıssın askm alınma ama çoğu erkek böyle senin flörtünde abaza konumunda boş gereksiz bişey yani engelle gitsin ondan milyonlarca var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAslında bazı erkekler bu tarz şeyler söyler. Ama çok ciddiye alma. Uygulamaya gelince bunu yapmayan erkekler de oluyor. Lafta sözde kalıyor bazen
10 Yorumla
4 ayHaketmis iyi etmissin. Kimbilir baska neler diyecekti
00 YorumlaAbartı olmuş tabi. Başkalarına mı yükselsin isterdin
00 Yorumla
5 ayAmacı belli zaten iyi yapmissin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayAbazanlık gösterisi
00 Yorumla
4 ayİyi yapmışsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Niyeti cinsellik demekki iyi karar bencede
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Abaza bi sapiktan kurtulmuşsun
00 Yorumla
5 ayiyi yapmışsın onun amacı belliymiş
00 YorumlaDoğru yapmışsın ne bu acele
00 Yorumla
5 ayAbazaymış yol ver gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
5 ayEvlilik mi düşünüyorsun
00 Yorumla
5 ayDoğru olanı yaptın sapıklık bu
00 Yorumla
5 ayYilanin başini kucukken ezeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aySen yükselmiyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aysen asıkmıydın ona?
00 YorumlaHaklısın.
00 YorumlaBence doğru yapmişsın
00 Yorumla
5 ayKes bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 815 cevap paylaştı.
5 ayBence haklısın 3 günde ne bu böyle yaa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayKüs onla
00 Yorumla Abartmadın daha erken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 764 cevap paylaştı.
5 ayabattin tqbi ko
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
5 ayKes.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayDogru yapmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayaferin sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayo yine iyimiş :D
00 YorumlaHeralde kovacaksın.
20 Yorumlaabartmışsın
00 Yorumla
4 ayAbartmışsın
00 Yorumla
5 ayAbaza o
00 Yorumla
5 ayHaklsıın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayiyi yapmışsın
20 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 3 günlük flörtüm ‘yükseldim’ dediği için konuşmayı kestim. Sizce abartmış mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım